www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Γήπεδο ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύου Αδαμίδη με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Σηφουνάκη, για το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη συνάντηση παραβρέθηκε τόσο ο αρχιτέκτονας, Στέλιος Αγιοστρατίτης όσο και η νομική σύμβουλος της ΑΕΚ.


Μετά το τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και τόνισε ότι στόχος είναι να ξεκινήσουν τα έργα το 2011. «Έκλεισε ο πρώτος κύκλος των επαφών με τους αρμόδιους φορείς. Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ κουράζεται να ακούει μόνο συναντήσεις και θέλει κάτι πιο ουσιαστικό. Θέλω να τον καθησυχάσω ότι γίνεται μια πολύ ουσιαστική δουλεία.

Υπάρχουν 7-8 άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά πάνω στο ζήτημα κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπαίνουμε τώρα σε ένα στάδιο κατά το οποίο θα επεξεργαστούμε τις νομικές ρυθμίσεις που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσει το έργο και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα
θα είμαστε σε θέση να έχουμε πιο ευχάριστες ειδήσεις. Από την πλευρά του υπουργείου είναι πολύ θετικό το κλίμα.

Η Ελλάδα περνάει μια περίοδο μεγάλη ύφεσης και είχε ανάγκη από αναπτυξιακά έργα και θεωρούμε ότι σήμερα ότι βρήκαμε ακόμα έναν σύμμαχο στην προσπάθεια μας για κατασκευή του γηπέδου Νέα Φιλαδέλφεια. Θα προσπαθήσουμε και αυτός είναι ο στόχος μας να ξεκινήσουμε να έργα μέσα στο 2011. Δεν μπορούμε να πούμε το πότε ακριβώς αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Όσον αφορά τη χρηματοδότηση έχουμε κάποιες ιδέες στο μυαλό μας και όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή θα δούμε με ποιό τρόπο θα αντλήσουμε τα έσοδα προκειμένου να ξεκινήσει το έργο» ανέφερε ο κ. Αδαμίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: