www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τι έδειξε η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής από τις έρευνες στη Ν. Χαλκηδόνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την έρευνα σε μονοκατοικία στην οδό Θεμιστοκλέους 18, στη Νέα Χαλκηδόνα, η οικία είχε ενοικιαστεί από άτομο που εμφανίστηκε με τα εξής στοιχεία: Γεώργιος Μπότσογλου του Παναγιώτη και της Φρειδερίκης, γεν. 05-12-1978 στη Θεσσαλονίκη με αριθμό Δελτίου Ταυτότητας ΑΕ – 165370, που φέρεται να εκδόθηκε την 23-01-2007 από το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.


Όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών

Τουρκική «βόλτα»... στην Εύβοια

Βόλτα στα ελληνικά νησιά έκανε χθες μια τουρκική φρεγάτα που εκμεταλλευόμενη τον... καλό καιρό, «βγήκε» χθες το πρωί από τα Δαρδανέλια.


Κινήθηκε με δυτική πορεία από τα Δαρδανέλια προς τη Λήμνο πλέοντας σε διεθνή ύδατα και στις 2:13 το πρωί μπήκε εντός των εθνικών χωρικών υδάτων "επισκεπτόμενη" το νησί της Σκύρου και τα παράλια της Εύβοιας.

Αφού ολοκλήρωσε τον διάπλου της στα νησιά, ο κυβερνήτης έστρεψε τη φρεγάτα νοτιοανατολικά, βγήκε στα διεθνή ύδατα και κινήθηκε προς την Τουρκία.

Ο διάπλους της φρεγάτας δεν μπορεί να αποτελέσει στοιχείο έντασης στο Αιγαίο καθώς η πορεία της, η ταχύτητά της και το γεγονός ότι δεν γινόντουσαν ασκήσεις εκείνη την ώρα πάνω στο πλοίο χαρακτηρίζουν τον διάπλου αβλαβή διέλευση και το μόνο που μπορούσε να γίνει από ελληνικής

Έρευνες σε σπίτι από την αντιτρομοκρατική

Από το μεσημέρι της Πέμπτης η αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί έρευνα σε μονοκατοικία της Νέας Χαλκηδόνας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.


Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, τα στοιχεία του ατόμου που έχει νοικιάσει το σπίτι είναι γνωστά

Ολονυχτία επαφών για άλλο χώρο

Μετά τη μετάθεση ευθυνών από τον έναν στον άλλο, χθες εν χορώ, από τα όργανα της πολιτείας μέχρι τις πολιτικές και δικαστικές αρχές, βρέθηκε... «διέξοδος» με την ανάθεση της πλήρους ευθύνης για την απεμπλοκή στη διοίκηση του Πανεπιστημίου, που δέχτηκε αφόρητες πιέσεις να «καθαρίσει» εκείνη το θέμα της απομάκρυνσης των μεταναστών από τη Νομική.


Η εντολή της υπουργού Παιδείας προς το Πρυτανικό Συμβούλιο, μετά την κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, ήταν τελεσιγραφική: «Βρείτε λύση για την εκκένωση του κτηρίου, διαφορετικά προχωρήστε σε άρση του ασύλου και αν δεν μπορείτε καλέστε την Αστυνομία, που είναι έτοιμη να συνδράμει». Ενδεικτική των προθέσεων, ακολούθησε εντολή και στον εισαγγελέα για προανακριτική εξέταση, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάριζε ρητά πως δεν θα γίνει καμιά μεμονωμένη ή μαζική νομιμοποίηση μεταναστών. Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Πελεγρίνης τόνισε ότι «η λύση δεν μπορεί να δοθεί με ιδιοτελή πολιτική εκμετάλλευση του Πανεπιστημίου και του ασύλου», καταγγέλλοντας «όσους επένδυσαν πολιτικά επικίνδυνα στην εκμετάλλευση του θεσμού του Πανεπιστημίου». Αργά χθες το βράδυ η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου ανακοίνωσε ότι

Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για τις συγκοινωνίες

Χωρίς ακόμα να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση των αστικών συγκοινωνιών. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις συγκοινωνίες δηλώνουν έτοιμοι να απαντήσουν με νέες απεργίες.


Το σχέδιο νόμου κατατέθηκε με μικρές αλλαγές, οι οποίες κάνουν λόγο για "αντικατάσταση" και όχι κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, για εξαίρεση από τη μετάταξη όσων θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέσα στο έτος και έχουν δηλώσει πως θα βγουν στη σύνταξη αλλά και μεταβατικό διάστημα τριών χρόνων για τιν ισχύ των οργανογραμμάτων.

Υπενθυμίζεται πως το σχέδιο νόμου προβλέπει κατά αντιστοιχία με το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ την επαναδιαπραγμάτευση από μηδενική βάση των κανονισμών εργασίας, των συμβάσεων αλλά και των

Ανοιχτή πόρτα για ειρηνική έξοδο από τη Νομική

Ανακοίνωση στη γλώσσα των μεταναστών, με την οποία θα τους καλούν να αποχωρήσουν ειρηνικά από τη Νομική συμφωνήθηκε να εκδώσουν οι εκπρόσωποι των οργανώσεων για τους μετανάστες, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Προηγήθηκε η άρνηση των μεταναστών να μετακινηθούν αλλού, γεγονός που οδήγησε την πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθηνών να ζητήσει τη συνδρομή της εισαγγελίας για την εκκένωση του χώρου.


Με εντολή της αστυνομίας έκλεισε ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο, ενώ οι περιοχές γύρω από το χώρο αποκλειστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ. Την επιχείρηση εποπτεύουν πέντε εισαγγελείς. Δύο βρίσκονται επί τόπου και τρεις στη ΓΑΔΑ.

"Η λύση βρέθηκε, αλλά απορρίφθηκε γιατί θέλουν να παραμείνουν εδώ. Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο συνεννόησης. Θα δούμε τι θα πράξουμε στη συνέχεια. Πάντως, οι χώρος θα

Αποτελέσματα εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2010

Από τη Δ/νση Πιστοποίησης της Γνώσης Ξένων Γλωσσών του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων ΚΠγ περιόδου

Φάκελος με σφαίρες στην ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη

Φάκελος που περιείχε οκτώ σφαίρες των 22 χιλιοστών και μία επιστολή στην οποία αναγραφόταν στα Ισπανικά «προσέχετε πώς συμπεριφέρεστε στους κρατούμενους και στους δρόμους», εστάλη το πρωί στην ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη.


Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η επιστολή δεν περιείχε όνομα αποστολέα, αλλά αντίθετα πολλά γραμματόσημα, γεγονός που γέννησε υποψίες στην ασφάλεια της πρεσβείας που ενημέρωσε την Ισπανική αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν τον φάκελο, είδαν πως μέσα υπήρχαν οι σφαίρες και η εν λόγω επιστολή. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Στο μεταξύ, σήμερα γίνεται γνωστό πως παρόμοιος φάκελος εστάλη και εχθές στο επίτιμο προξενείο

Νέα «προειδοποίηση» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα ιδιωτικά κολέγια

Περιθώριο δύο μηνών δίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα ώστε να απαντήσει στις παρατηρήσεις της για τα όσα προβλέπει η ελληνική νομοθεσία σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία ιδιωτικών κέντρων μεταλυκειακής εκπαίδευσης.


Η Επιτροπή κρίνει ότι οι ισχύοντες κανόνες στη χώρα μας είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε στρεβλώσεις στην εσωτερική αγορά υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης και «προειδοποιεί» την Ελλάδα πως αν δεν δώσει ικανοποιητική απάντηση εντός δύο μηνών, ίσως την παραπέμψει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία τα ιδιωτικά κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης υπόκεινται σε διαδικασία αδειοδότησης για την ίδρυση και τη λειτουργία τους στη χώρα. Ορισμένες υποχρεώσεις στο πλαίσιο της αδειοδότησης αυτής δεν συμβιβάζονται με τη νομοθεσία της ΕΕ, σημειώνει η Επιτροπή, φέροντας για παράδειγμα την υποχρεωτική κατάθεση από τους αιτούντες εγγυητικής επιστολής καθορισμένου ποσού (500.000 ευρώ), ανεξαρτήτως του

Πανελλαδική έρευνα για τα κλειστά επαγγέλματα

Οκτώ στους δέκα ερωτώμενους (78%) τάσσονται υπέρ του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων και μόλις το 15% κατά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πανελλαδικής τηλεφωνικής έρευνα που πραγματοποίησε η Metron Analysis για λογαριασμό του υπουργείου Οικονομικών.


Επιπλέον, το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων θα ωφελήσει την Ελληνική οικονομία και μόλις το 16% πιστεύει ότι θα την βλάψει.

Η αναλυτική αξιολόγηση επιχειρημάτων υπέρ ή κατά του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων, σε κάθε περίπτωση συγκέντρωσε πλειοψηφίες υπέρ του ανοίγματος.

Ειδικότερα, εξετάστηκαν εννιά πιθανά μέτρα Κυβερνητικής πολιτικής. Από αυτά, τα έξι συγκέντρωσαν τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των ερωτηθέντων, ενώ τα τρία την αρνητική

Αντίθετη στην άρση του ασύλου η ΑΔΕΔΥ

Θέση στο ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την κοινή γνώμη πήρε η ΑΔΕΔΥ. Με ανακοίνωσή της, επισημαίνει πως η βία και η καταστολή δεν αποτελούν τρόπους επίλυσης του μεταναστευτικού προβλήματος, ούτε η παρουσία των μεταναστών σε σχολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζεται με την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.


«Η αντιμετώπιση των θεμάτων νομιμοποίησης των μεταναστών, ένταξης, στήριξης, εξασφάλισης των δικαιωμάτων τους στην εργασία, την κατοικία, την υγεία και την πρόνοια, είναι το ζητούμενο για τη χώρα αλλά και την Ευρώπη», αναφέρει η ΑΔΕΔΥ και εκφράζει την στήριξη και την αλληλεγγύη των δημόσιων

Περιβαλλοντικά έργα στη Θράκη

Δύο νέες μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων, που η καθεμία θα περιλαμβάνει μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) και Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), προβλέπει για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο περιφερειακός σχεδιασμός διαχείρισης απορριμμάτων. Ταυτόχρονα, σχεδιάζεται και η δημιουργία δικτύου 15 Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), καθώς και η κατασκευή έξι Κέντρων Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ).


Σκοπός είναι η ορθολογική διαχείριση των στερεών αποβλήτων, ώστε να μειώνεται η παραγόμενη ποσότητα και να προωθείται η επανάχρηση, η ανακύκλωση και η αξιοποίηση αυτών. Επίσης, τα νέα έργα θα οδηγήσουν στη διακοπή λειτουργίας και την αποκατάσταση του συνόλου των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ).

Σήμερα βρίσκεται υπό κατασκευή το έργο «Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων» σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜ-Θ (ΟΣΔΑ), προϋπολογισμού 22,3 εκατ. ευρώ, συγχρηματοδοτούμενο από το ταμείο συνοχής. Ήδη, έχουν ολοκληρωθεί επτά ΣΜΑ και ειδικότερα, των Θάσου, Χρυσούπολης,

Βρέθηκε σκελετός 1.700 ετών!

Έναν σκελετό Αφρικανού 1.7000 ετών ανακάλυψαν πρόσφατα άγγλοι αρχαιολόγοι σε ρωμαϊκό νεκροταφείο της Αγγλίας. Από την εξέταση του προκύπτει ότι πιθανότατα πρόκειται για αφρικανό σκλάβο, ενώ η ανακάλυψή του οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι Αφρικανοί μετανάστευσαν στην Αγγλία γύρω στον 3ο με 4ο αιώνα.


«Σκελετοί Αφρικανών έχουν βρεθεί και κατά το παρελθόν σε μεγάλες ρωμαϊκό- βρετανικές πόλεις, όπως το Γιόρκ, ενώ είναι γνωστό ότι ομάδες Αφρικανών συντέλεσαν στη δημιουργία του Τείχους του Αδριανού, αλλά δεν είχαμε λόγο να περιμένουμε κάποιον στο Γουοργουικσαϊρ και όχι σε μια μικρή κοινότητα, όπως είναι το ρωμαϊκό Στράτφορντ, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας αρχαιολόγων,

Αποκρυπτογράφησαν το βιολογικό μας «ρολόι»

Τον μηχανισμό που ελέγχει το εσωτερικό 24ωρο βιολογικό «ρολόι», το οποίο διαθέτουν όλα τα έμβια όντα, όπως και ο άνθρωπος, ανακάλυψαν Βρετανοί επιστήμονες.


Οι ερευνητές αισιοδοξούν πως αυτή η ανακάλυψη μπορεί να ρίξει φως σε διάφορα προβλήματα υγείας, από τον διαβήτη, μέχρι την κατάθλιψη και τον καρκίνο, αφού θα αποκρυπτογραφηθούν και οι μεταβολικές διαταραχές που σχετίζονται με τη δυσλειτουργία του βιολογικού «ρολογιού» των ανθρώπων, για παράδειγμα στην περίπτωση πιλότων και επιβατών που ταλαιπωρούνται από το τζετ λαγκ ή όσων εργάζονται νυχτερινές βάρδιες.

Οι δύο ξεχωριστές μελέτες αποδεικνύουν ότι αυτός ο «κιρκαδιανός» μηχανισμός είναι ίδιος για όλα τα έμβια όντα και η προέλευσή του χάνεται, δισεκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν, στις απαρχές της ζωής στον πλανήτη

Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου συλληφθέντα

Ο 23χρονος Μιχάλης Νικολόπουλος, καταζητούμενος για την οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς είναι τελικά ο νεαρός άντρας που συνελήφθη χθες κοντά στο τμήμα τροχαίας Κηφισιάς από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.


Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε 9αρι Glock, όπλο που έχει βρεθεί τόσο στο οπλοστάσιο του Ε.Α, στην κατοχή των 6 ατόμων που συνελήφθησαν με την κατηγορία συμμετοχής τους σε τρομοκρατική ομάδα, αλλά και στην "οπλαποθήκη" της Σέχτας. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για το όπλο αναμένονται σε λίγη ώρα. Αντίθετα η χειροβομβίδα που βρέθηκε στην κατοχή του Νικολόπουλου, αποδείχτηκε ρέπλικα.


Ο Μιχάλης Νικολόπουλος, μαζί με τον αδελφό του Γιώργο που επίσης καταζητείται θεωρούνταν από τους σκληρούς της οργάνωσης. Όπως είχε προκύψει ύστερα από τη σύλληψη του Γεράσιμου Τσάκαλου και του Παναγιώτη Αργυρού στο διάμερισμα της οδού Κάσου 5 στο Χαλάνδρι όπου έμεναν, βρισκόταν μαζί τους και ένα ακόμη άτομο, το οποίο και είχε χρησιμοποιήσει την ταυτότητα "Κωνσταντίνος Διαμαντής" για να νοικιάσει το σπίτι. Η ταυτότητα αυτή βρέθηκε χθες στην κατοχή

"Δηλητήριο" ο αέρας της Αθήνας

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα Ελλήνων επιστημόνων για την ατμόσφαιρα στην Αθήνα. Εξετάζοντας για πρώτη φορά τη χημική σύσταση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στον αέρα του Λεκανοπεδίου, ανακάλυψαν την ύπαρξη αρσενικού, του πιο τοξικού χημικού στοιχείου που υπάρχει.


Η έρευνα, που θα δηµοσιευτεί στην επιθεώρηση πυρηνικής φυσικής «Nuclear Instruments and Methods in Physics Research», στηρίχτηκε σε εξειδικευµένες µετρήσεις στη Γερµανία και είναι η πρώτη του είδους που διενεργείται στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Το αρσενικό είναι γνωστό δηλητήριο και σύµφωνα µε τη λίστα που εκδίδει κάθε χρόνο η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ (Enviromental Protection Agency) αποτελεί την πιο τοξική χηµική ουσία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», όπως διαπίστωσαν οι Έλληνες επιστήµονες που έκαναν τις µετρήσεις στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καρλσρούης, στον υποθετικά καθαρό ουρανό της Αθήνας

Κατά της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους ο Όλι Ρεν

Να δοθούν στην Αθήνα, όπως και στο Δουβλίνο, εφτά χρόνια χρόνια για να επιστρέψει την οικονομική βοήθεια που της έχει δοθεί είπε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ο επίτροπος Οικονομικών Όλι Ρεν.


Ο Ρεν εκτιμά ότι μία αναδιάρθρωση ελληνικού χρέους θα συνεπάγονταν μεγαλύτερες οικονομικές αναταραχές. «Αυτό θέλουμε να το αποτρέψουμε και θα το αποτρέψουμε», διαβεβαιώνει.

Παραδέχθηκε ότι οι αγορές ανησυχούν, αν η Ελλάδα θα μπορέσει να αποπληρώσει τα ομόλογά της, προσθέτοντας ότι για το λόγο αυτό προτάθηκε η επιμήκυνση σε 7 χρόνια του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ που έλαβε από τις χώρες της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ.

Οι δηλώσεις του κ. Ρεν γίνονται σε μία περίοδο που αυξάνονται οι φωνές στη Γερμανία υπέρ της

Πρόταση νόμου από το ΛΑΟΣ για την κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου

Όπως είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ κατέθεσε σήμερα το πρωί πρόταση νόμου για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, όπως είχε προτείνει και στην αναθεώρηση του Συντάγματος του 2008.


«Εκτός του ότι πλέον το άσυλο δεν εξυπηρετεί κάποια αναγκαιότητα, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες απαράδεκτων καταστάσεων εντός των ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς οι χώροι αυτοί υπό το πρόσχημα του ασύλου και εξαιτίας της συνεχούς άρνησης των πρυτανικών αρχών να δώσουν άδεια στα όργανα του κράτους, γίνονται άντρο παρανομίας, τρομοκρατών, επιθέσεων, βανδαλισμών, παραεμπορίου και εσχάτως καταλύματος λαθρομεταναστών. Συνεπώς πλέον είναι επιτακτική η άμεση κατάργηση του

Στον αέρα η δίκη των Πυρήνων της φωτιάς

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε και σήμερα η δίκη για τους πυρήνες της φωτιάς. Κανένας από τους αυτεπαγγέλτως διορισμένους δικηγόρους δεν αποδέχτηκε ούτε σήμερα να αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορούμενων χωρίς τη δίκη τους συναίνεση.


Ορισμένοι από τους δικηγόρους επικαλέστηκαν προβλήματα υγείας, κάποιοι ανειλημμένες υποχρεώσεις σε άλλα δικαστήρια, ενώ κάποιοι άλλοι έθεσαν ηθικά και δεοντολογικά ζητήματα, καθώς, όπως τόνισαν, δεν απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των κατηγορουμένων. Δύο δικηγόροι κατέθεσαν στο δικαστήριο φαξ, που τους έστειλε συνήγορος των κατηγορουμένων όπου τους ενημερώνει ότι δεν έχει λυθεί η σχέση του με τον εντολέα του.

Μάλιστα αποχώρησαν από τη δίκη και οι τρεις κατηγορούμενοι που είναι ελεύθεροι. Οι Εμμανουήλ Γιόσπας, Νίκος Βογιατζάκης και Ερρίκος Ράλλης επανέλαβαν την απόφασή τους να μη δεχτούν να δικαστούν με διορισμένους δικηγόρους και ζήτησαν εκ νέου από το δικαστήριο να εξετάσει ξανά τα αιτήματά τους γιατί, όπως υποστηρίζουν, είναι δίκαια.

Στο μεταξύ, οι πέντε από τους έξι κατηγορούμενους που είναι κρατούμενοι, με έγγραφό τους προς το δικαστήριο ανανέωσαν τη δήλωσή τους ότι δεν πρόκειται να παρουσιαστούν. Η Κωνσταντίνα Καρακατσάνη, από την πλευρά της, ζήτησε να της δοθεί ένα χρονικό περιθώριο ώστε να