www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι οδοντίατροι

Χαρακτηρίζοντας ως «ψευδεπίγραφη» την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, που θα έχει «τραγικές συνέπειες στους ίδιους, αλλά και στους πολίτες» οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης ξεκινούν νέο κύκλο κινητοποιήσεων στις 2 Μαρτίου.

Με ανακοίνωσή του ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) καταγγέλλει τη στάση του υπουργείου Υγείας και την «αδικαιολόγητη καθυστέρηση έκδοσης Προεδρικού Διατάγματος που θα εξαιρούσε το επάγγελμα, για λόγους δημοσίου

Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα θα ξανασταθεί στα πόδια της


Την πεποίθησή του ότι «παρά τις δραματικές δυσκολίες», η Ελλάδα σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια της και θα μπει «σε μια καινούργια περίοδο ανάκαμψης και δημιουργίας», εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς σε τηλεφωνικές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Εν όψει της τριήμερης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στην Κύπρο, ο πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε ότι μεταβαίνει στη χώρα προκειμένου «να πάρει ελπίδα από τα μεγάλα επιτεύγματα του Ελληνισμού της Κύπρου». «Αυτή τη φορά έρχομαι

Δύο ιταλοί δήμαρχοι προσφέρουν το μισθό τους στην Ελλάδα


Την αλληλεγγύη τους προς τη χώρα μας αποφάσισαν να αποδείξουν έμπρακτα δύο δήμαρχοι ιταλικών πόλεων, ανακοινώνοντας πως προσφέρουν το μισθό τους για τη στήριξη του ελληνικού λαού.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος της κωμόπολης Κάβα Ντέι Τιρένι, έξω από την πόλη Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας, αποφάσισε να προσφέρει το μισθό του ύψους 1.100 ευρώ για τον ελληνικό λαό. Ο ίδιος έκανε γνωστή την απόφασή του με επιστολή του προς τον πρόεδρο της

Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης


Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν ένας 24χρονος άνδρας και μία 23χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.

Ο 24χρονος και η 23χρονη συνελήφθησαν την Πέμπτη μετά από πληροφορία για ζευγάρι αλλοδαπών

Χρηματοδότηση του Ερρίκος Ντυνάν από τον ΕΟΠΥΥ


Ασφαλιστική ενημερότητα εξασφάλισε το «Ερρίκος Ντυνάν», μέσω του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος κατέβαλε 1,35 εκατ. ευρώ προς το νοσοκομείο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει άλλες 500.000 ευρώ.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας στην οποία υπογραμμίζεται ωστόσο, ότι «δυστυχώς, παρά τις διαρκείς προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου του

Έγγραφες εξηγήσεις κατέθεσαν οι 18 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Energa-Hellas Power


Υπομνήματα με εξηγήσεις κατέθεσαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου οι 18 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των συμβάσεων προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, ανάμεσα στον Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) και της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας ΡΑΕ με τις εταιρείες «Hellas Power» και «Energa».

Οι 18 ανάμεσα στους οποίους και

Στις 14.00 αύριο η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου


Αύριο Σάββατο στις 14.00 συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό, εν όψει και του Εurogroup της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού το υπουργικό συμβούλιο θα απασχολήσουν:

ΘΕΜΑ 1: Ανακοινώσεις Πρωθυπουργού.
ΘΕΜΑ 2: Προαπαιτούμενες ενέργειες στο πλαίσιο του νέου οικονομικού προγράμματος και
υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης

Η νανοτεχνολογία υπόσχεται βιομάζα αντί για πετρέλαιο


Η χρήση παραγώγων του πετρελαίου για την παραγωγή πλαστικών θα μπορούσε να αντικατασταθεί στο μέλλον από νανοκαταλύτες που παράγουν τους δομικούς λίθους των πολυμερών από άχρηστη βιομάζα, ελπίζουν οι ερευνητές που ανέπτυξαν τη μέθοδο.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης στην Ολλανδία και της εταιρείας πετροχημικών προϊόντων Dow Chemical αναφέρουν στο περιοδικό Science ότι μπόρεσαν να παράξουν αιθυλένιο και προπυλένιο, δύο μόρια που χρησιμοποιούνται ευρέως ως μονομερή για την παραγωγή πλαστικών.

Οι δύο αυτές ουσίες παράγονται σήμερα σε βιομηχανική κλίμακα με πρώτη ύλη το πετρέλαιο. Η

Λήστεψαν πεζό στον Βοτανικό

Καρτέρι έστησαν τρία άτομα εκ των οποίων δύο άνδρες και μία γυναίκα σε έναν περαστικό.

Κρατώντας ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι ακινητοποίησαν τον άνδρα που περπατούσε ανυποψίαστος στη γωνία Σπύρου Πάτση και Αθηνών

Δημοκρατική Συμμαχία: Επίκαιρη ερώτηση για ανέργους και νεοαστέγους


Επίκαιρη Επερώτηση για την «εκρηκτική αύξηση» του αριθμού των ανέργων και των αστέγων κατέθεσαν στη Βουλή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και οι βουλευτές Λ. Αυγενάκης, Γ. Κοντογιάννης, Χρ. Μαρκογιαννάκης.

Σε κοινή δήλωση τους οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας επισημαίνουν ότι «περισσότεροι από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας είναι άνεργοι. Εκατοντάδες είναι εκείνοι που βρέθηκαν χωρίς στέγη ή ζουν κάτω από ακατάλληλες συνθήκες στέγασης.

Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει δρομολογηθεί από την κυβέρνηση κανένα ουσιαστικό μέτρο για την ανάσχεση του κύματος ανεργίας και την ενίσχυση των ανθρώπων που αδυνατούν να καλύψουν

Εισαγγελικό αίτημα δέσμευσης λογαριασμών Λαυρεντιάδη στην Ελβετία


Εισαγγελικό αίτημα για τη δέσμευση τριών καταθετικών λογαριασμών που διατηρεί ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης σε τράπεζες στην Ελβετία θα υποβληθεί άμεσα στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής προς τις ελβετικές αρχές.

Το αίτημα φαίνεται να αφορά συνολικό ποσό 160 εκατ. ευρώ που έχει εντοπιστεί έπειτα από συνεργασία με τις ελβετικές εισαγγελικές αρχές στους τρεις επίμαχους λογαριασμούς του επιχειρηματία στη χώρα.

Το αίτημα του εισαγγελέα υποβάλλεται καθώς ο επιχειρηματίας ελέγχεται για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της νομιμοποίησης εσόδων από

«Καρφιά» βουλευτών του ΛΑΟΣ κατά Μ. Βορίδη-Αδ. Γεωργιάδη


Τα πυρά βουλευτών του ΛΑΟΣ δέχονται οι δυο πρώην βουλευτές του κόμματος Μάκης Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης μετά την ανακοίνωση της προσχώρησής τους στη Νέα Δημοκρατία.


«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις μεταμορφώσεις ολυμπιακών διαστάσεων», ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης στο ραδιοφωνικό σταθμό «9». Χαρακτήρισε ανεξήγητο «πώς το ''όχι'' γίνεται ''ναι''» και είπε ότι όλοι οι βουλευτές είναι ευγνώμονες στον κ. Καρατζαφέρη γιατί εκείνος τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, τους έκανε βουλευτές και ορισμένους υπουργούς. «Αν κάποιος θέλει να πάρει το champions league αχαριστίας, ας το πάρει», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον «Flash», είπε ότι με την αποχώρηση των δυο βουλευτών, ξεκαθαρίζει ιδεολογικά το τοπίο του κόμματος. Τόνισε επίσης ότι ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα του πατριωτικού

Στις 22 Φεβρουαρίου καταθέτει ως ύποπτος ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ


Στον οικονομικό εισαγγελέα, που ερευνά τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009, καλείται να καταθέσει ως ύποπτος στις 22 Φεβρουαρίου ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου.

Η δικογραφία για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ έχει ήδη σταλεί στη Βουλή, καθώς οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς έκριναν ότι από τα στοιχεία που συνέλεξαν, προέκυψαν ενδείξεις για ενδεχόμενες ευθύνες υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο κ. Γεωργίου καλείται ως ύποπτος για τη διάπραξη αδικήματος στην υπόθεση που αφορά τη διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην μέλους του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωής Γεωργαντά, για σκόπιμη και με την

Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τρίτη


Χωρίς λεωφορεία για περισσότερες από έξι ώρες θα μείνει την Τρίτη η Αθήνα, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων σε αυτά από τις 11.00 έως τις 17.00.

Η στάση γίνεται με σκοπό την πραγματοποίηση

Αρχαία Ολυμπία: Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών


Το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του παλαιού Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας εξετάζουν οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες για τη σημερινή κλοπή.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα στους χώρους μέσα και έξω από το μουσείο, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που ενδεχομένως τους οδηγήσουν στα ίχνη των δύο δραστών, ενώ δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στήσει μπλόκα σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής και πραγματοποιούν ελέγχους σε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τη γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, οι δύο κουκουλοφόροι που εισέβαλαν νωρίς το πρωί στο μουσείο, έκλεψαν «περίπου 65 μικρά χάλκινα

Φ. Κουβέλης: Δεδομένη η άρνηση υπογραφής για το νέο μνημόνιο

«Η άρνησή μου είναι δεδομένη» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης για το ενδεχόμενο να του ζητηθούν έγγραφες δεσμεύσεις για πιστή εφαρμογή των όρων του νέου μνημονίου.


«H χώρα», πρόσθεσε, «έχει τη θεσμική της λειτουργία, έχει τους θεσμούς της δημοκρατίας και αυτοί οι θεσμοί είναι ο μόνος συνομιλητής και με την Ευρώπη και γενικότερα».

Προηγήθηκε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την οποία ο

Ντ. Μπακογιάννη: Δεν υπάρχει κράτος


Για πλήρη παράλυση του κράτους κάνει λόγο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αφορμή τη σημερινή κλοπή στο παλαιό μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας, καλώντας τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, να δράσουν άμεσα για τα καθημερινά θέματα.

«Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει κρούσει εδώ και καιρό τον κώδωνα του κινδύνου. Η σημερινή κλοπή στο Μουσείο της Ολυμπίας, η πρόσφατη στην Πινακοθήκη, η διάλυση του κέντρου της Αθήνας από κουκουλοφόρους, οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Ότι το κράτος δεν λειτουργεί. Το κράτος

Σύλληψη για χρέη άνω των 8 εκατ. ευρώ


Για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το δημόσιο που ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ, συνελήφθη την Πέμπτη στην Αθήνα, 57χρονη φυγόποινος.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το ύψος των οφειλών της συλληφθείσας ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 8.154.432,04 ευρώ.

Σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών συνολικής ποινής φυλάκισης 26

Βύθιση θαλαμηγού ανοικτά της Σκύρου



Διάσωση Επιβαινόντων σε Γαλλική Θαλαμηγό from haf.webmaster on Vimeo.


Καλά στην υγεία τους είναι οι οκτώ επιβαίνοντες της θαλαμηγού «YOGI» με σημαία Γαλλίας, που βυθίστηκε το πρωί 19 ναυτικά μίλια ανατολικά της Σκύρου, έπειτα από εισροή υδάτων.

Το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο από μηχανική βλάβη και λόγω των ισχυρών ανέμων έως και 8 μποφόρ

Προσαγωγή μαθητή στο Σύνταγμα


Σε προσαγωγή ενός ανηλίκου προχώρησαν οι άνδρες των ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μαθητών.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα διαδηλωτών άρχισε να πετάει πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο ένας εξ αυτών.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικού και στη συνέχεια απώθησαν τους μαθητές που βρίσκονταν έξω από τη

Σε 56 δήμους 83 ακίνητα του ΕΟΤ


Σε δήμους παραχωρούνται 83 ακίνητα ιδιοκτησίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ , τη διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση των οποίων ασκεί η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ Α.Ε.), μετά την ψήφιση του νόμου του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού με τίτλο «Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ, των προσυνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις» στις 15 Φεβρουαρίου.

Η αρχική πρόβλεψη του νομοσχεδίου για παραχώρηση των ακινήτων στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις ανατράπηκε μετά από παρέμβαση της ΚΕΔΕ.

Η κυριότητα καθώς και η διοίκηση και διαχείριση των 83 ακινήτων παραχωρούνται σε 56 δήμους

ΓΣΕΕ: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Κυριακής


Kάλεσμα συμμετοχής στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 10:30 στο Σύνταγμα, απευθύνει η ΓΣΕΕ.


H Συνομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους τους ανέργους, όλους τους πολίτες «να ενώσουμε τη φωνή διαμαρτυρίας μας ενάντια στα μέτρα και τις απαράδεκτες απαιτήσεις των Τροϊκανών που επιχειρούν να καταλύσουν το σύνταγμα που ποδοπατούν κάθε έννοια εργατικού δικαίου και συλλογικής

«Όχι» σε μείωση των αποδοχών τους λένε οι δικαστές


Πέντε λόγους για τους οποίους, όπως υποστηρίζουν, δεν πρέπει να υποστούν νέες μειώσεις οι αποδοχές των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών επικαλούνται οι πρόεδροι των έξι δικαστικών Ενώσεων, σε επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Οι λόγοι που προβάλλουν είναι:
«α) Οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών δεν καθορίζονται από ειδικό μισθολόγιο που ο κοινός νομοθέτης έχει θεσπίσει, αλλά καθορίζονται από το ίδιο το Σύνταγμα (άρθρο 88 παράγραφος 2 και 99 του Συντάγματος). Συνεπώς, ο συνταγματικός νομοθέτης επιτάσσει ιδιαίτερη μισθολογική μεταχείριση για τους δικαστικούς λειτουργούς, η οποία συνάδει με το λειτούργημά τους και τη διάκριση των εξουσιών και ως εκ τούτου δεν νοείται ταύτιση των δικαστικών λειτουργών με οποιαδήποτε άλλη κατηγορία

Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Κορίνθου


Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ριχτερ σημειώθηκε στις 10:05 το πρωϊ  νοτιοανατολικά της

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ιδρύει το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης


Tην ίδρυση νέου κόμματος θα ανακοινώσει στις 29 Φεβρουαρίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο εν αργία περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας αποκάλυψε στην

Μαθητές διαμαρτύρονται μπροστά στη Βουλή

Μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στη Βουλή, έχουν συγκεντρωθεί αυτή τη στιγμή δεκάδες μαθητές, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους.

Οι μαθητές φωνάζουν συνθήματα, κρατώντας πανό, ενώ ορισμένοι εξ

Στη ΝΔ Μάκης Βορίδης και ΄Αδωνις Γεωργιάδης


Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή τους με τον Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος. Οι δύο βουλευτές δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν από τις βουλευτικές τους έδρες.


«Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα μείνει μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Η Ελλάδα χρειάζεται μία στιβαρή ηγεσία που θα δώσει ξανά ελπίδα στον τόπο. Η μόνο οργρανωμένη παράταξη είναι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά που εκφράζει την ελπίδα να μην γίνει η Ελλάδα Συρία», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης τόνισε ότι «αυτές τις στιγμές που είναι εξαιρετικά κρίσιμες αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη που όχι

Νανορομπότ από DNA εξοντώνει καρκινικά κύτταρα


Αμερικανοί επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ δημιούργησαν μια μικροσκοπική «ρομποτική» συσκευή από DNA, που είναι σε θέση να εισέλθει στο σώμα και να στοχεύσει συγκεκριμένα καρκινικά κύτταρα καταστρέφοντάς τα, αφήνοντας άθικτα τα υγιή κύτταρα, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στη συμβατική χημειοθεραπεία, η οποία έχει τοξικές παρενέργειες.

Το βιολογικό νανορομπότ, που συνιστά ένα ακόμη βήμα για τη δημιουργία «έξυπνων» φαρμάκων, μεταφέρει μοριακές οδηγίες με τη μορφή αντισωμάτων, που οδηγούν τα κύτταρα του καρκίνου στην αυτοκαταστροφή τους. Η νέα ιατρική νανοβιοτεχνολογία θα μπορούσε πιθανώς στο μέλλον να αξιοποιηθεί σε διάφορες παθήσεις, πέραν του καρκίνου, ενισχύοντας γενικότερα την άμυνα του

Στο 2,1% ο εναρμονισμένος πληθωρισμός τον Ιανουάριο


Αύξηση 2,1% παρουσίασε ο Εναρμονισμένoς Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (Εν. ΤΚ) σε ετήσια βάση τον Ιανουάριο, έναντι αύξησης 4,9% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο 2011, ο Εν. ΤΚ μειώθηκε κατά 1,1%, έναντι μείωσης 1,0% που σημειώθηκε κατά

Ανεστάλη η λειτουργία γραμμής παραγωγής γαλακτοβιομηχανίας στον Έβρο


Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής γιαουρτιού της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ προέβη ο ΕΦΕΤ (Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), μετά από ελέγχους που διενήργησε κατόπιν καταγγελιών για παρουσία ευρωτίασης (μούχλας) σε στραγγιστό γιαούρτι 2% της εταιρείας με την εμπορική ονομασία «ΠΡΟΜΕΛ».


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Φορέα, το συγκεκριμένο μέτρο επιβλήθηκε

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των καταστροφών στο γραφείο Θ.Μωραΐτη


Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 37, 34, 26 και 22 ετών αντίστοιχα, σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου για τις φθορές που προκλήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μωραΐτη.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αγρινίου, οι τέσσερις δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί, μαζί με άλλα άτομα τα οποία αναζητούνται, εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού σπάζοντας την κύρια είσοδο, και

Εξάρθρωση σπείρας ληστών


Σπείρα, η οποία διέπραττε ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία, ληστείες σε πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων καθώς και κλοπές οχημάτων και πινακίδων κυκλοφορίας, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο Ελληνες, ηλικίας 29 και 30 ετών, ενώ αναζητούνται τέσσερις επιπλέον συνεργοί τους.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, η οποία χρησιμοποιώντας κλεμμένα μεταφορικά μέσα αυτόματα όπλα και πιστόλια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους

Οι φωτογράφοι δεν δίνουν υλικό στην Αστυνομία

Μετά τη χθεσινή δημοσίευση της Αστυνομίας στην επίσημη ιστοσελίδα της στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες πέντε κατηγορουμένων για αδικήματα που φέρονται να διέπραξαν στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες πέντε κατηγορουμένων για αδικήματα που φέρονται να έχουν διαπράξει στα γεγονότα της 12-2-2012. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιεύει άλλες 23 φωτογραφίες από τα γεγονότα της ίδιας μέρας

Μεγάλη κλοπή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο ληστών, οι οποίοι άρπαξαν αρχαία αντικείμενα από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας στο κέντρο της πόλης.

Οι δράστες χτύπησαν περίπου στις έξι το πρωί όταν η πρώτη φύλακας άνοιξε το μουσείο και απενεργοποίησε το συναγερμό.

Οι ληστές φορούσαν ρούχα παραλλαγής και με την απειλή

Ματαιώθηκαν και πάλι οι εκλογές στο ΑΠΘ


Mαταιώθηκε και η σημερινή επαναληπτική ψηφοφορία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η οργανωτική επιτροπή των εκλογών κήρυξε «βιαίως διαλυθείσα» τη σημερινή διαδικασία εξαιτίας παρεμπόδισής της από

ΛΑ.Ο.Σ.: Πιέσεις ευνούχισαν ηθικά ηγεσίες κομμάτων


Για σχέδιο διεμβολισμού του κάνει λόγο ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωση του για την προσχώρηση των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία.



«Δεν είναι προφανώς ένα μεμονωμένο γεγονός. Είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του Λαϊκού

Παρέδωσαν τις έδρες τουε στη Βουλή Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης




























ΟΛΜΕ: Δίωρη στάση εργασίας


Διαμαρτυρία και αποκλεισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15 -17, Αμπελόκηποι), έχει προαναγγείλει για σήμερα στις 13.00 η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ΟΛΜΕ , σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις

Ο καιρός στις 17.02.2012


Τοπικές βροχές στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και καλό καιρό αλλά με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -10 έως 7 βαθμούς, με τη μέγιστη στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 2 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -5 έως 10 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -4 έως 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 9 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα νοτιοανατολικά θυελλώδεις

Στη Νέα Δημοκρατία από σήμερα Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης

Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί επίσημα η προσχώρηση των Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία.
Οι δύο πολιτικοί ψήφισαν τα μέτρα του Μνημονίου, διαφοροποιώντας τη θέση τους από την κομματική γραμμή