www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ψηφίστηκε το ν/σχ για την αδειοδότηση επαγγελματικών δραστηριοτήτων


Ψηφίστηκε στο σύνολό του από την ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου για την «Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών και μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις».

Σύμφωνα με το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, οι ρυθμίσεις που περιέχονται στο νομοσχέδιο αποβλέπουν στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ανταγωνιστικού, φιλικού προς τις υγιείς επιχειρήσεις, ευνοϊκού για την τόνωση του επιχειρηματικού κλίματος και κατ’ επέκταση για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Μιλώντας στην ολομέλεια ο υπουργός Περιφερειακής ανάπτυξης χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «μίνι

΄Εκκληση για αίμα για τον πολίτη που τραυματίστηκε βοηθώντας 55χρονη κατά την επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων


Σοβαρή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση του εργαζόμενου στη λαϊκή αγορά στα Εξάρχεια, που κατά την επίθεση αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στις 14 Μαϊου έσπευσε να βοηθήσει 55χρονη επίσης εργάζομενη στη Λαϊκή, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα.

Ο Περικλής Μανιάτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό

Χωρίς πλοία την Τετάρτη 15 Ιουνίου


Δεμένα θα παραμείνουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, συμμετέχοντας έτσι στην απεργία της ΓΣΕΕ.

Η ΠΝΟ ζητά την άρση της πολιτικής επιστράτευσης των ναυτεργατών, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των ναυτικών και απορρόφηση των ανέργων. Επίσης ζητά να διασφαλιστεί η αυτοτέλεια του ΝΑΤ και του Οίκου Ναύτη, με ταυτόχρονη αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών τους, καθώς και άμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για το 2011.


Στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 15 του μήνα, συμμετέχουν κι οι υπάλληλοι των λιμανιών οι οποίοι σήμερα με το μήνυμα «τα λιμάνια δεν πουλιούνται» πραγματοποίησαν μαζί με τους λιμενεργάτες

ΟΑΕΔ: Από αύριο τα δικαιολογητικά για τα οικογενειακά επιδόματα


Αρχίζει από αύριο Παρασκευή η διαδικασία κατάθεσης των δικαιολογητικών που είναι απαραίτητα για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΑΕΔ του έτους 2011.


Η διαδικασία κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνει, ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων, με τον εξής τρόπο:

Αύριο, 10η Ιουνίου, ξεκινά η διαδικασία για τους δικαιούχους με τρία και άνω παιδιά. Στις 4 Ιουλίου, για τους δικαιούχους με δύο παιδιά και την 1η Σεπτεμβρίου για τους δικαιούχους με ένα παιδί.

Οι αιτήσεις καθώς και τα δικαιολογητικά των δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος υποβάλλονται μέσω εργοδότη των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ή του ταχυδρομείου και

Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού


Οδηγίες για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, που φέτος θα υποβληθεί από τους υποψηφίους για πρώτη φορά ηλεκτρονικά, δίνει το υπουργείο Παιδείας.

Για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού είναι απαραίτητη η εισαγωγή του 8ψηφιου κωδικού που δόθηκε στους μαθητές για τις πανελλήνιες, καθώς και τα αρχικά γράμματα (Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο) στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Μετά την εισαγωγή των στοιχείων εμφανίζεται ένας κωδικός δελτίου, τον οποίο οι υποψήφιοι πρέπει να φυλάξουν, αφού θα τους χρειαστεί και πάλι.

Σημειώνεται ότι στους υποψήφιους παρέχεται η δυνατότητα να αλλάξουν τις επιλογές τους ή να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο πριν από την τελική υποβολή, η ενεργοποίηση της οποίας δεν μπορεί να γίνει χωρίς προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού επισημαίνονται τα ακόλουθα:

- tο password δίνεται μόνο από το σχολείο

- η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού πρέπει να γίνει μέσα στις προθεσμίες, ενώ μετά την οριστική

Κενό ασφαλείας στον Flash Player

Ένα κενό ασφαλείας στην πρόσφατη έκδοση (10.3) του Flash Player,ανακοίνωσε η Adobe. Όπως αναφέρει η εταιρεία, κίνδυνο διατρέχουν τόσο οι χρήστες υπολογιστών, όσο και οι χρήστες έκδοσης για Android.

Το πρόβλημα για την εταιρεία θεωρείται σημαντικό και συμβουλεύει τους χρήστες να αναβαθμίσουν άμεσα τον Flash Player στην καινούργια διορθωμένη έκδοση.

Το κενό ασφαλείας μπορούν να εκμεταλλευτούν sites, τα όποια και αν ο χρήστης τα επισκεφθεί τον ξεγελάνε ώστε να πατήσει κακόβουλα links μέσω email.

H έκδοση στην οποία εντοπίστηκε το πρόβλημα ήταν η 10.3.181.16, ενώ η Adobe κυκλοφόρησε ήδη

Δεν μειώνεται το αφορολόγητο - Εκτακτη εισφορά στα εισοδήματα

Εκτακτη εισφορά σε εισοδήματα μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ, με κλιμακωτό συντελεστή, που θα ισχύσει για τέσσερα χρόνια και μάλιστα με αναδρομική ισχύ για τα εισοδήματα του 2010, περιλαμβάνεται στα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που παρουσιάζεται το μεσημέρι στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Το πακέτο των μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν θα συνίσταται σε νέους φόρους, εξάλειψη των φοροαπαλλαγών, αλλά και σε εξίσωση μισθών και εργασιακού καθεστώτος δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο και δεν θα εφαρμοστεί

Πτώση μαχητικού στο Αιγαίο, σώοι οι χειριστές

Ένα διθέσιο Mirage 2000 της Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε στα ανοιχτά της Σάμου, στις 13:24. Όπως γνωστοποιήθηκε, οι δύο χειριστές χρησιμοποίησαν επιτυχώς τα εκτινασσόμενα καθίσματα.


Το αεροσκάφος μετείχε σε σχηματισμό τεσσάρων μαχητικών και εκτελούσε εκπαιδευτική άσκηση χαμηλής ναυτιλίας, στην περιοχή μεταξύ Σάμου και Φούρνων. Παρουσιάστηκε πρόβλημα απώλειας της ισχύος του κινητήρα, με αποτέλεσμα οι δύο χειριστές του, ο σμηναγός Μιχάλης Κούρτης και ο υποσμηναγός Μιχάλης Μήτσιου να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος,

Τα πάνω-κάτω στα ταξί

Ευρύτατες αλλαγές στο καθεστώς αδειοδότησης και λειτουργίας των ταξί προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα που προωθεί το υπουργείο Υποδομών. Εκδίδονται νέες άδειες, ο αριθμός των οποίων θα καθορίζεται με μαθηματικό τύπο, ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο εταιρειών στο χώρο, δημιουργούνται νέες κατηγορίες ταξί, όπως μίνι-βαν και καταργούνται περιορισμοί για την έκδοση άδειας οδήγησης.


Το υπουργείο προαναγγέλλει την έκδοση νέων αδειών, ο αριθμός των οποίων θα καθορίζεται από τις ανάγκες κάθε περιοχής (πληθυσμός και τουριστική κίνηση). Καθιερώνονται συντελεστές των ταξί που θα πρέπει να αντιστοιχούν σε κάθε χίλιους κατοίκους, με βάση τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Συγκεκριμένα προβλέπονται 2,5 ταξί ανά 1.000 κατοίκους για την Αθήνα και 2 ταξί ανά 1.000 κατοίκους για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Όπως σημειώνει το υπουργείο, ο αριθμός των ταξί στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. κυμαίνεται από 1,3 έως 2

Εξάρθρωση σπείρας αρχαιοκαπήλων


Στην εξάρθρωση σπείρας αρχαιοκαπήλων προχώρησε η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε στενή συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και μεθοδική έρευνα, εντοπίστηκε εγκληματική ομάδα, η οποία προέβαινε σε παράνομες ανασκαφές προς εντοπισμό αρχαιοτήτων και θησαυρών εν γένει. Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 39 έως 62 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και Νόμου «Περί Όπλων».

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στη θέση Σεϊντη Βρύση Μυρτόφυτου, στο όρος Σύμβολο του Νομού Καβάλας, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες επιχειρούσαν λαθρανασκαφή σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο, προς ανεύρεση

«΄Οχι» εργαζομένων στην πώληση της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη»


Την έντονη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ εξέφρασαν για άλλη μια φορά εργαζόμενοι της εταιρείας και κτηνοτρόφοι της Ηπείρου, που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι έξω από το κτίριο της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας στην Πανεπιστημίου. Το απόγευμα μάλιστα προγραμματίζουν να μοιράσουν περίπου 5.000 συσκευασίες γάλακτος "Δωδώνη" στους Αγανακτισμένους πολίτες της Αθήνας στο Σύνταγμα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων της εταιρείας Χρήστος Γεωργίου, τόνισε πως «η λύση του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος βρίσκεται προς την κατεύθυνση της μεταβίβασης της εταιρείας στους φυσικούς της φορείς, τους κτηνοτρόφους και τους εργαζομένους».

Φαίνεται πως η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας προτίθεται να προχωρήσει σε τροποποίηση κρίσιμων άρθρων του καταστατικού της εταιρείας όπως του άρθρου 8, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ηπείρου κ. Μιχάλης Τζίμας. Αφού σημείωσε πως «το θέμα της Δωδώνης είναι πολιτικό και η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύση» προειδοποίησε με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα των κτηνοτρόφων και

Παρεμβάσεις κατά της λαθρομετανάστευσης ζητεί από την ΕΕ ο Χρ. Παπουτσής


Την ενίσχυση των κρατών μελών που επωμίζονται στο εσωτερικό τους «το τεράστιο βάρος της λαθρομεταναστευτικής πίεσης» ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στo Λουξεμβούργο.

«Οι Έλληνες πολίτες, στον Έβρο, στην Αθήνα, στα νησιά του Αιγαίου, στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα είναι Ευρωπαίοι πολίτες και απαιτούν τη λήψη άμεσων μέτρων ούτως ώστε να αισθάνονται την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στην καθημερινή τους ζωή», ανέφερε ο κ. Παπουτσής.

Στο δίκαιο αυτό αίτημά τους, πρόσθεσε, η ευρωπαϊκή απάντηση θα πρέπει να είναι άμεση και

«΄Οχι» στις ιδιωτικοποιήσεις


Με συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος κορυφώθηκαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε ΔΕΚΟ και τράπεζες, που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία ενάντια στις προωθούμενες ιδωτικοποιήσεις και την περικοπή των εισοδημάτων τους.

Ξεχωριστή συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ.

Στην 24ωρη απεργία μετέχουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΤΑ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (και τις τράπεζες), τον ΟΠΑΠ και τα λιμάνια.


Στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη ωραρίου για τους εργαζόμενους στο δημόσιο στην Αττική και το Νομό Θεσσαλονίκης, καθώς και σε όποιους Νομούς, τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν σήμερα συλλαλητήρια εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ. Στάση εργασίας από τις 11 έως τη λήξη

Νέα κατηγορία υπέρλαμπρων σούπερ-νόβα


Έξι υπέρλαμπρες εκρήξεις που εντοπίστηκαν από τους αστρονόμους στα βάθη του διαστήματος είναι πανάρχαιες εκρήξεις άστρων, που συνιστούν ένα νέο είδος σούπερ-νόβα, άγνωστο μέχρι σήμερα.

Μερικά από τα πιο φωτεινά, μυστηριώδη και παράδοξα φαινόμενα που έχουν εντοπιστεί στο σύμπαν τα τελευταία χρόνια, έρχονται πλέον να ενταχθούν σε μια νέα κατηγορία πανίσχυρων σούπερ-νόβα, η προέλευση των οποίων όμως παραμένει πάντα ένα αίνιγμα.

Για «μια τελείως νέα κατηγορία φαινομένων που δεν μπορούν να εξηγηθούν με οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα επιστημονικά μοντέλα», έκανε λόγο ο Ρόμπερτ Κουίμπι του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech), ο οποίος ήταν επικεφαλής των σχετικών ερευνών.

Οι περισσότερες εκρήξεις σούπερ-νόβα λαμβάνουν χώρα όταν ένα άστρο μεγάλης μάζας καταρρέει προς τον πυρήνα του και τελικά εκρήγνυται, εκτοξεύοντας τεράστιες ποσότητες ακτινοβολίας που ξεπερνούν σε λάμψη ακόμα και ένα ολόκληρο γαλαξία, αφήνοντας πίσω ένα άστρο νετρονίων ή μια μαύρη τρύπα. Όμως οι συγκεκριμένες έξι αστρικές εκρήξεις δεν μπορούν να ενταχθούν στα

Στο 3,3% ο πληθωρισμός το Μάιο


Στο 3,3% υποχώρησε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού το Μάιο από 3,9% που ήταν τον Απρίλιο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Συγκεκριμένα, από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (Γ.Δ.Τ.Κ) του μηνός Μαΐου 2011, προς τον αντίστοιχο Δείκτη του Μαΐου 2010, προκύπτει αύξηση 3,3%, έναντι αύξησης 5,4% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

Ο Γενικός Δείκτης κατά το μήνα Μάιο 2011, σε σύγκριση με τον Απρίλιο 2011, παρουσίασε αύξηση 0,2%, έναντι αύξησης 0,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.
Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουνίου 10 - Μαΐου 11, σε σύγκριση προς τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουνίου 09 - Μαΐου 10, παρουσίασε αύξηση 4,9%, έναντι αύξησης 2,3% που

Συζητήσεις Τ.Τ. - T Bank για συγχώνευση


Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της T Bank αποφάσισε το Χ.Α., λόγω των συζητήσεων συγχώνευσής τους.

Συγκεκριμένα, το Χ.Α. αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιρειών "Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Ε" και "T Bank Ανώνυμος Τραπεζική Εταιρεία" από σήμερα 9 Ιουνίου 2011 μέχρις ότου το επενδυτικό κοινό ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων των διοικητικών συμβουλίων των εταιρειών με θέμα τη συγχώνευσή τους και, σε περίπτωση που

Επίθεση χάκερ στο δίκτυο της Citigroup


Επίθεση στο δίκτυο της Citigroup έκαναν χάκερ, εισβάλλοντας στη βάση δεδομένων όπου υπήρχαν τα στοιχεία εκατοντάδων χιλιάδων κατόχων πιστωτικών καρτών της τράπεζας.

Όπως ανακοίνωσε η Citi, περίπου το 1% των κατόχων καρτών της επηρεάστηκαν από την «εισβολή» αυτή, η οποία, σύμφωνα με τους

Χωρίς ζωντανές εκπομπές ΕΡΤ- ιδιωτικά κανάλια

Χωρίς ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων και σήμερα τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας (πλην ΣΚΑΙ όπου οι τεχνικοί δεν απεργούν) εξαιτίας της συμμετοχής της ΕΤΙΤΑ στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΣΥ για τους δημοσιογράφους, τεχνικούς και το διοικητικό προσωπικό στην κρατική τηλεόραση.

Νωρίτερα η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου έως τις 06.00 της Παρασκευής 10 Ιουνίου, διεκδικώντας την

Ασυγκράτητη η ανεργία με νέο ρεκόρ 16,2%

Έσπασε και το «φράγμα» του 16% το ποσοστό ανεργίας τον Μάρτιο του 2011 φτάνοντας το 16,2% και ανεβάζοντας τον αριθμό των ανέργων στα 811.340 άτομα. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο στο οποίο φτάνει η ανεργία τα τελευταία χρόνια, η οποία πλήττει ιδιαιτέρως τους νέους ηλικίας μέχρι και 24 ετών αλλά και τις γυναίκες. «Πρωταθλήτρια» για τον Μάρτιο αναδεικνύεται το Νότιο Αιγαίο, όπου 1 στους 3 είναι άνεργος, ενώ ακολουθούν τα Ιόνια και η Δυτ. Μακεδονία.


Μεταξύ Μαρτίου 2010 και 2011, επιπλέον 232.617 άτομα προστέθηκαν στις στρατιές των ανέργων. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 40,2% μέσα σε ένα έτος.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός της χώρας μαζί με τους άνεργους ξεπερνάνε κατά περίπου 1 εκατ. άτομα τον αριθμό

Ο καιρός στις 09.06.2011


Ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους, σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 33 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 36 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 32 βαθμούς, αλλά στις βόρειες ακτές της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 36 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι στη Βόρεια Κρήτη οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα ακόμα και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα είναι περισσότερο ενισχυμένο στα επίπεδα των 6 με 7 μποφόρ.

Ζέστη και λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35