www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Τέλος το αναλογικό σήμα στις 20 Ιουλίου

Στις 20 Ιουλίου 2012 τα δημόσια κανάλια εθνικής εμβέλειας εκτός των ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» και θα εκπέμπουν, πλέον, μόνο ψηφιακά όπως ενημερώνει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα και θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στις 17 Αυγούστου 2012. Από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» εκπέμπεται ήδη ψηφιακό

Προθεσμιακές έως 6% χωρίς όρους


Νέα καταθετικά προϊόντα με επιτόκια έως και 6%, αλλά και μια σειρά από ευνοϊκούς όρους ρίχνουν στην αγορά οι τράπεζες, προκειμένου να δελεάσουν όσους σκέφτονται να επιστρέψουν τα χρήματά τους στο τραπεζικό γκισέ.

Ηδη, σύμφωνα με τις τράπεζες, από την επομένη των εκλογών μέχρι και σήμερα έχουν επιστρέψει σε αυτές περίπου 2,5 δισ. ευρώ από τα χρήματα που είχαν οι Ελληνες «κάτω από το στρώμα». Εντούτοις, όπως αποδεικνύουν και τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, οι εκροές μόνο κατά τη διάρκεια του Μαΐου ήταν πολύ μεγαλύτερες, φτάνοντας τα 8,5 δισ. ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα Νέα, οι συνολικές καταθέσεις στην Ελλάδα έπεσαν κατά περίπου 5%, στα 163 δισ. ευρώ έναντι 171,5 δισ. ευρώ έναν μήνα νωρίτερα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικά ποσά τα οποία μπορούν δυνητικά να επιστρέψουν στις τράπεζες, αρκεί αυτές να δώσουν το κατάλληλο δέλεαρ στους υποψήφιους καταθέτες. Ειδικά,