www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Εμπλοκή για την ανακοίνωση απόψε του νέου πρωθυπουργού

Μειώνονται οι πιθανότητες ανακοίνωσης απόψε, του ονόματος του νέου πρωθυπουργού, αλλά και της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με εκτιμήσεις κυβερνητικών πηγών, που μεταθέτουν τις όποιες εξελίξεις, για αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθούν να υπάρχουν αντιρρήσεις από τον Λουκά Παπαδήμο, σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, της οποίας θα ηγείται.

Είναι ενδεικτικό ότι ο πρώην

Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία ...

Πρόσκληση Γ.Καρατζαφέρη σε Γ.Παπανδρέου-Αντ. Σαμαρά για εξεύρεση λύσης

Συνάντηση μεταξύ του ιδίου, του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ πρότεινε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να βρεθεί μια λύση στη προσπάθεια δημιουργίας νέας κυβέρνησης.


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει άμεση παρέμβαση, και αυτή όπως είπε, είναι «να συναντηθούν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Παπανδρέου και εγώ, να βρούμε την κατάλληλη

Το φως στη μάχη κατά του καρκίνου

Το φως αποτελεί υποσχόμενο εργαλείο στη μάχη κατά του καρκίνου, ανακοίνωσαν αμερικανοί ερευνητές.

Έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Nature Medicine» έδειξε πως θα μπορούσε να παρασκευαστεί ένα φάρμακο που θα επικολλάται στους όγκους αλλά θα ενεργοποιείται όταν το χτυπούν κύματα φωτός.

Αυτό σημαίνει ότι η αγωγή μπορεί να είναι στοχευμένη και να μη βλάπτει τους περιβάλλοντες ιστούς.

Ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου στο Maryland, χρησιμοποίησαν αντίσωμα που στοχεύει πρωτεΐνες στην επιφάνεια κακοηθών κυττάρων.

Στη συνέχεια επικόλλησαν μια χημική ουσία, την IR700, στο αντίσωμα. Το IR700 ενεργοποιείται όταν χτυπάται από εγγύς υπέρυθρο φως που μπορεί να εισχωρήσει μερικά εκατοστά στο δέρμα.

Για να ερευνήσουν το συνδυασμό αντισώματος-χημικής ουσίας οι ερευνητές εμφύτευσαν καρκινικούς όγκους στην πλάτη ποντικών. Στη συνέχεια τους χορηγήθηκε το φάρμακο και

ΝΔ: Η Ευρώπη δεν μπορεί να προσβάλλει την εθνική μας αξιοπρέπεια


Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του Επιτρόπου Όλι Ρεν, ο οποίος επέμεινε στο αίτημα για έγγραφες δεσμεύσεις της ελληνικής πλευράς, απαντώντας στη γραπτή δήλωση του κ. Σαμαρά.


Το ότι η Ευρώπη έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας για την

Όλι Ρεν: Η νέα ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δεσμευτεί εγγράφωςι


Στο αίτημα για έγγραφες δεσμεύσεις της ελληνικής πλευράς επέμεινε ο Επίτροπος για τις οικονομικές υποθέσεις Όλι Ρεν, ερωτηθείς σχετικά με τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για το θέμα, ο οποίος επέμεινε σε προφορικές δεσμεύσεις, κάνοντας λόγο για ζήτημα εθνικής αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, ο Όλι Ρεν επανέλαβε ότι η μονομερής εξαγγελία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, διέρρηξε τις σχέσεις εμπιστοσύνης της Ελλάδας με την ευρωζώνη και η εμπιστοσύνη αυτή πρέπει να αποκατασταθεί. Στο πλαίσιο αυτό, πρόσθεσε, οι εταίροι της Ελλάδας στην ευρωζώνη αναμένουν όχι μόνο έγγραφες δεσμεύσεις

Γ. Καρατζαφέρης: Οι καθυστερήσεις επιτείνουν την ανασφάλεια


Την έντονη ανησυχία του για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη λήψη απόφασης σχετικά με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης εξέφρασε ο Γ. Καρατζαφέρης κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑΟΣ με αντικείμενο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού επιτείνει το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που υπάρχει στις αγορές

Γ. Παπανδρέου: Κοντά σε συμφωνία με τη ΝΔ


«Είμαστε πια κοντά σε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στα πρόσωπα με τα οποία γίνονται επαφές για να αναλάβουν κομβικούς ρόλους στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Παράλληλα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το γεγονός ότι τα δύο κοινοβουλευτικά κόμματα και αυτό της Δημοκρατικής Συμμαχίας προσφέρουν διακομματική στήριξη για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

«Δεν είναι εύκολα τα βήματα, η ελπίδα, όμως – νομίζω, όλων μας - είναι ότι δεν θα βρούμε εμπόδια στην πράξη, αλλά θα πρυτανεύσει ένα θετικό κλίμα σ' αυτή την προσπάθεια για να διαμορφώσουμε

Σημεία από την εισήγηση του Πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο


Χρόνια πολλά, κατ' αρχήν, σε όσους γιορτάζουν. Πιστεύω ότι είμαστε πια κοντά σε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία Προχωράμε με καλή προαίρεση σε αυτές τις διαπραγματεύσεις. Βεβαίως, επειδή γίνεται πολλή συζήτηση για πρόσωπα και πράγματα, δεν θέλω να μπω σε μια ονοματολογία.

Εκ των πραγμάτων, όταν κάνει κανείς μια συνεργασία με άλλο κόμμα, υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές ένθεν και ένθεν, οι οποίες βεβαίως περιορίζουν. ʼρα, ενώ θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ιδανικές καταστάσεις, στην πραγματικότητα, αυτές δεν υπάρχουν, απλώς κοιτάει κανείς να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Το βασικό στοιχείο της συνεργασίας μας, την οποία έχουμε συμφωνήσει, είναι βεβαίως το πλαίσιο της 27ης Οκτωβρίου - θα μας πει και ο Βαγγέλης Βενιζέλος τις σχετικές συζητήσεις στο Eurogroup -

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου-Π. Ρουμελιώτη

Με τον Έλληνα αντιπρόσωπο στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτη Ρουμελιώτη συναντάται ο

Αντώνης Σαμαράς: Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια


«Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια», τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την απαίτηση της ΕΕ για γραπτές δεσμεύσεις με την υπογραφή και του ιδίου.

΄Οπως αναφέρει, έχει εξηγήσει γιατί έχει γίνει αναπόφευκτη η εφαρμογή των αποφάσεων του Οκτωβρίου. «Τις

Νέες στάσεις εργασίας στον Alter σήμερα και αύριο


Δύο νέες εξάωρες στάσεις εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, για σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του σταθμού.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να γίνει στάση εργασίας από τις 18.00 έως 24.00 της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2011 και από 6.00 πμ έως 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2011.

Επίσης, όπως έκανε γνωστό η ΕΣΗΕΑ, τη Δευτέρα το απόγευμα της κοινοποιήθηκε εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία του Γ. Κουρή προς τους

Πέρασμα αστεροειδή σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Γη


Ένας αστεροειδής με μέγεθος ίσο με ένα αεροπλανοφόρο θα περάσει σήμερα το βράδυ πολύ κοντά από τη Γη, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με τον πλανήτη μας.΄

Σε ανακοίνωσή της η NASA αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο αστεροειδή που πλησιάζει τη Γη σε τόσο μικρή απόσταση απο το 1976.

Το ουράνιο αυτό σώμα, που έχει μήκος 400 μέτρα και έχει ονομαστεί 2005 YU55, θα βρίσκεται στο πιο κοντινό σημείο με τη Γη στη 01:28 (ώρα Ελλάδας) τα ξημερώματα της

«Κλείδωσε» το όνομα του Λουκά Παπαδήμου


«Κλείδωσε» το όνομα του Λουκά Παπαδήμου για τη θέση του επικεφαλής της νέας κυβέρνησης συνεργασίας. Σύμφωνα με όλες τις νέες ενδείξεις, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ θα είναι ο νέος πρωθυπουργός και πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Τη σκυτάλη θα πάρει στη συνέχεια o Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Στο Συμβούλιο ο Γ. Παπανδρέου θα υποβάλει την παραίτησή του από το πρωθυπουργικό αξίωμα και την παραίτηση της κυβέρνησής του και ακολούθως ο νέος πρωθυπουργός θα κινήσει τις διαδικασίες σχηματισμού της νέας κυβέρνησης και

Νέος Πρωθυπουργός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Λουκάς Παπαδήμος. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση


Σε ιδιώτη η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων Ι.Χ στον Πειραιά

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν περίπου 4.000 οχήματα που έχουν εγκαταλειφθεί στους δρόμους του Πειραιά.

Σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η περισυλλογή τους ανατέθηκε, ύστερα από σχετικό διαγωνισμό, σε ιδιωτική εταιρεία και ο δήμος Πειραιά θα εισπράττει το ποσό των 70 ευρώ ανά όχημα.

Ο διαγωνισμός είχε κριθεί δύο φορές ασύμφορος, καθώς οι εταιρείες που

Μ.Ανδρουλάκης: Η παραίτηση Παπανδρέου εγκαινιάζει ένα νέο πολιτικό και πολιτειακό κύκλο


Η παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου εγκαινιάζει μέσα από μια οδυνηρή μετάβαση, ένα νέο πολιτικό και πολιτειακό κύκλο, μια τριπλή ιδρυτική πράξη, σημειώνει σε άρθρο του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα όπως εκτιμά, η παραίτηση του Πρωθυπουργού εγκαινιάζει την είσοδο στην εποχή των συμμαχικών προγραμματικών κυβερνήσεων και το τέλος του παλαιού δικομματισμού, τη νέα ίδρυση και ριζική ανασύνθεση του πολιτικού χώρου μεταξύ δεξιάς και κομμουνιστικής αριστεράς, και τέλος, τον πολιτειακό - συνταγματικό μετασχηματισμό του μεταπολιτευτικού καθεστώτος.

«Ένα δημοψήφισμα τον έφερε στην κορυφή, ένα "δημοψήφισμα" προκάλεσε την πτώση του, αλλά ίσως είναι στο τέλος αυτή η ακούσια "μαγική ζαριά" που κερδίζει όταν τα έχεις χάσει όλα», αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης. «Δεν έχω αυταπάτες. Οι μοιραίοι "επαγγελματίες", πριν πηδήξουν στο

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο. Να έχουν έτοιμες τις παραιτήσεις τους οι υπουργοί φέρεται να ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου


Δημοκρατική Συμμαχία: Απογοήτευση και οργή από την καθυστέρηση


«Μετά την ανακούφιση που ένιωσε ο ελληνικός λαός από την αρχική απόφαση των αρχηγών των δύο παλαιών κομμάτων, ακολουθεί μια καθυστέρηση που μόνο απογοήτευση και οργή προκαλεί», παρατηρεί ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με τις συνεχιζόμενες διεργασίες για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Οπως αναφέρει, «σήμερα, τώρα, πρέπει να πιστέψουμε στην εθνική

Συνέλαβαν διάσημο κομμωτή οι άνδρες του ΣΔΟΕ για χρέη

Για χρέη προς το δημόσιο, ύψους 232.267 ευρώ.

Tον διάσημο κομμωτή της Κηφισιάς, Nicolas, συνέλαβαν οι άντρες της οικονομικής αστυνομίας για χρέη προς το δημόσιο, ύψους... 232.267 ευρώ!

Επιπλέον, σε βάρος του 46χρονου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, βάσει της

Βαθύτερη ύφεση με τη νέα δανειακή σύμβαση «βλέπει» το 53% των πολιτών


Ιδιαιτέρως επιφυλακτική είναι η στάση της κοινωνίας όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με έρευνα της ALCO για λογαριασμό του ΕΒΕΑ.

Ειδικότερα, το 53% των πολιτών εκτιμά ότι η συμφωνία θα οδηγήσει τη χώρα σε βαθύτερη ύφεση, ενώ μόλις το 18% υποστηρίζει ότι θα οδηγήσει στην ανάκαμψη.

Ειδικότερα, τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια, μόλις δύο στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι η συμφωνία αυτή θα οδηγήσει σε ανάκαμψη. Χαρακτηριστική όμως είναι η ανασφάλεια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το εν λόγω ερώτημα, καθώς, το 28% υποστηρίζει ότι θα

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για τη χρήση βιομάζας στις κεντρικές θερμάνσεις


Υπεγράφη από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η Υπουργική Απόφαση για τη «Ρύθμιση θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία των σταθερών εστιών καύσης για τη θέρμανση κτιρίων και νερού».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος της νέας Υπουργικής Απόφασης είναι η απελευθέρωση της χρήσης βιομάζας (pellets και άλλα) στις κεντρικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και η θεσμοθέτηση ενός σύγχρονου πλαισίου ελέγχου των

΄Εκλεισε η μονάδα του ΟΚΑΝΑ στα Εξάρχεια


΄Εκλεισε σήμερα η δεύτερη μονάδα του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια.

Τα περίπου 300 άτομα που εξυπηρετούνταν από την μονάδα μέχρι εχθές, θα μπορούν να απευθύνονται από σήμερα στο ΓΝΑ «Ελπίς», όπου λειτουργεί η αντίστοιχη μονάδα χορήγησης μεθαδόνης.

«Εν αναμονή των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, εμείς συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας. Απόδειξη είναι ότι σήμερα έκλεισε και

Γιατί το κρασί καταναλώνεται σε συνδυασμό με τυριά;


Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι άνθρωποι καταναλώνουν το κρασί και το τυρί μαζί; Οι οινολόγοι θα απαντούσαν ότι ορισμένα τυριά αναδεικνύουν και συμπληρώνουν τις γεύσεις των κρασιών.

Ένα παράδειγμα είναι ότι τα φρουτώδη κρασιά “ζητάνε” αλμυρά τυριά για να ολοκληρωθούν γευστικά. Η κατανάλωση τυριών σε συνδυασμό με το κόκκινο κρασί μας δίνει ακόμα ένα προτέρημα εκτός από τη γευστική απόλαυση. Τα τυριά προσθέτουν μία λιπαρή επίστρωση στα δόντια μειώνοντας τους λεκέδες που αφήνει

Διαθέσιμη από σήμερα η νέα έκδοση του Mozilla Firefox


Τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο Mozilla Firefox 8, του «αντίπαλου δέους» του Microsoft Explorer, θα μπορούν να «κατεβάσουν» από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι.

H νέα έκδοση έρχεται περίπου έξι εβδομάδες μετά τη διάθεση της προηγούμενης έκδοσης Firefox 7.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, που αφορούν κυρίως στην εκτέλεση του λογισμικού από τρίτα μέρη, ώστε να υπάρχει ακόμα

΄Εως αύριο η καταβολή έκτακτης εισφοράς - τέλους επιτηδεύματος


Λήγει αύριο Τετάρτη η προθεσμία καταβολής της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς, του τέλους επιτηδεύματος, καθώς και της δόσης που αντιστοιχεί στον φόρο εισοδήματος.

Όσοι φορολογούμενοι δεν έλαβαν το σχετικό ειδοποιητήρι, μπορούν με το αποδεικτικό καταβολής της προηγούμενης δόσης ή το εκκαθαριστικό σημείωμα της έκτακτης εισφοράς να καταβάλουν

Πανό στην Ακρόπολη από μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

«Όχι στη κυβέρνηση των τραπεζιτών, η λιτότητα δεν είναι λύση αντίστασης», αναγράφει το πανό που

Ψάχνω για δουλειά ...


Μπαίνει μια μέρα ένας άνεργος μέσα σε ένα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει δουλειά.

- Βεβαίως, υπάρχει μια θέση. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι 3 μέρες και να δουλεύεις 2 ώρες. 

Ο μισθός σου θα είναι 2500 ευρώ τον

Εν αναμονή της νέας κυβέρνησης

Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει το υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου πρόκειται να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών του, προκειμένου να σχηματισθεί η νέα κυβέρνηση κοινής αποδοχής.

Η λύση του Λουκά Παπαδήμου σε ρόλο πρωθυπουργού και του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στο ρόλο του υπουργού Οικονομικών, δείχνει να

Τα γερμανικά ΜΜΕ για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα


Συνεχείς είναι οι ανταποκρίσεις και τα ρεπορτάζ των γερμανικών μέσων ενημέρωσης για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

«Ποιος θα γίνει πρωθυπουργός και πότε;», «Τελευταία πράξη για τον πρωθυπουργό Παπανδρέου;», «Και το όνομα αυτο...», «Αναμένοντας τη νέα κυβέρνηση», είναι μερικοί αολι τους τίτλους των σημερινών δημοσιευμάτων.

Επικρατέστερος για την θέση του Πρωθυπουργού θεωρείται ο Λουκάς Παπαδήμος με τα σχετικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι «ίσως η υποψηφιότητά του να έχει καταρρεύσει εξαιτίας των αξιώσεών του, κυρίως όσον αφορά τη στελέχωση της νέας κυβέρνησης και

Γραπτές δεσμεύσεις από τη νέα κυβέρνηση ζητεί η Ευρωζώνη



Έχει ποτέ σκεφτεί κανείς τι θα γίνει αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία κανενός κόμματος στις επόμενες εκλογές;


Για πόσους μήνες ακόμη θα ζούμε το σημερινό μαρτύριο;


΄Εγγραφη δέσμευση της νέας κυβέρνησης, αλλά και των πολιτικών δυνάμεων που τη στηρίζουν, ότι θα υλοποιήσουν τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου, ζήτησε το Eurogroup, προκειμένου να εκταμιευθεί η έκτη δόση των δανείων προς την Ελλάδα και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σύνταξη του νέου προγράμματος.


Τα παραπάνω δήλωσαν ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν, μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών του Eurogroup, στις Βρυξέλλες.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιούνκερ υπογράμμισε την ανάγκη διακομματικής υποστήριξης σε όλες τις πτυχές του δεύτερου προγράμματος, οι οποίες θα πρέπει να αποτυπωθούν εγγράφως. «Καλούμε

Συγχαρητήρια για τη χθεσινή εκπομπή του ράδιο Αρβύλα

Είπαν με λίγα λόγια τι λέει και πως αισθάνεται ο Έλληνας.

Τους ακούει κανείς;

Στείλτε σας παρακαλώ ένα cd με τη

Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε


Ζητείται Πρωθυπουργός!

Βασικά προσόντα

Να νοιάζεται για την Ελλάδα και το μέλλον της

Να μπορεί να παίρνει αποφάσεις, χωρίς να σκέφτεται το πολιτικό

Ο καιρός στις 08.11.2011


Παροδικά αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες βροχές στο βόρειο Ιόνιο και σε ορεινά τμήματα κυρίως της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, καθώς και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 23 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 19, στο Βόρειο Αιγαίο από 9 έως 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 12 έως 18, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 και 24 βαθμούς Κελσίου