www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό!

Διαστάσεις θριάμβου πήρε η νίκη του Ολυμπιακού.

Με κεφαλιά ο Μοντέστο έγραψε στο 78' λεπτό το 3-1, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του

Πλήρη έλεγχο του «πόθεν έσχες» πολιτικών ζητούν 29 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τον πλήρη έλεγχο του «πόθεν έσχες» των τελευταίων 20 ετών όλων όσοι διετέλεσαν Υπουργοί, Υφυπουργοί, βουλευτές, γενικοί και ειδικοί γραμματείς Υπουργείων, πρόεδροι και διοικητές οργανισμών του δημοσίου, ζητούν με τροπολογία που κατέθεσαν στην Βουλή και στο πολυνομοσχέδιο, 29 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές για τον έλεγχο αυτό, προτείνουν τη σύσταση ειδικής 29μελής επιτροπής με επικεφαλής ανώτατο δικαστικό, μέλη 18 ανώτατους και ανώτερους δικαστικούς και 10 έμπειρα στελέχη- κρατικούς λειτουργούς. Η εν λόγο επιτροπή μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου προτείνουν να αναδεικνύει και να δημοσιοποιεί τα σημεία των

Πέρασε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο

Πέρασε, σύμφωνα με το Reuters, επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, καθώς ψηφίστηκε και από τους 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Το ψήφισε και η Λούκα Κατσέλη, αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η πρώην υπουργός έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το άρθρο

Τεχνολογία της Microsoft μετατρέπει τα πάντα σε οθόνες αφής


Πειραματικό φορητό σύστημα που αναπτύσσει η Microsoft μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια -από τον τοίχο μέχρι την παλάμη του ίδιου του χρήστη- σε οθόνη αφής.

Το OmniTouch χρησιμοποιεί έναν προβολέα που εμφανίζει εικονικά πληκτρολόγια ή άλλες διεπιφάνειες ελέγχου, ρυθμίζοντας μάλιστα αυτόματα την εικόνα ώστε να εμφανίζεται όσο γίνεται λιγότερο παραμορφωμένη.

Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης μια κάμερα που υπολογίζει το βάθος, παρόμοια με τον αισθητήρα του Kinect,
ενός περιφερειακού για το Xbox που αναγνωρίζει χειρονομίες.Η κάμερα παρακολουθεί τις κινήσεις

Πέντε συλλήψεις και 28 προσαγωγές για τα επεισόδια. Δείτε φωτογραφίες


Σε πέντε συλλήψεις και άλλες 28 προσαγωγές για κατά περίσταση επιθέσεις κατά αστυνομικών και κατοχή εκρηκτικών υλών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη διάρκεια των σημερινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκαν 38 αστυνομικοί οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Όπως επισημαίνει παράλληλα σε ανακοίνωσή της, σχετικά με αναφορές σε ΜΜΕ, από τις αστυνομικές δυνάμεις έγινε «η αναγκαία, περιορισμένη χρήση δακρυγόνων

Προσκλητήριο ΣΥΝ στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης


Την «πρωτοφανή και ανεπανάληπτη» συμμετοχή των πολιτών «στη μεγαλύτερη εργατική κινητοποίηση στην ιστορία της χώρας» χαιρέτισε με ανακοίνωσή του ο Συνασπισμός.


«Οι ημέρες της κυβέρνησης, της τρόικας και των κατεδαφιστικών πολιτικών τους είναι μετρημένες.

Μπορούμε να τους ανατρέψουμε», αναφέρει ο ΣΥΝ και καλεί τους πολίτες να δώσουν το «παρών» και στην αυριανή πανελλαδική συγκέντρωση και περικύκλωση της

Πώς θα κινηθούν την Πέμπτη τα ΜΜΜ


Σε στάσεις εργασίας προχωρούν και αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Ειδικότερα, από τις 09.00 έως τις 21.00 θα εκτελούν δρομολόγια τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία. Από τις 8.00 έως τη λήψη της βάρδιας θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό το Τραμ. Οι συρμοί του ΗΣΑΠ και του Μετρό θα κινηθούν από τις 9.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Σημειώνεται ότι το τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο του Μετρό θα παραμείνει κλειστό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και πως οι συρμοί θα διέρχονται και αύριο από

΄Εκτακτη σύσκεψη κορυφής στη Φρανκφούρτη


΄Εκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή αρχηγών κρατών και κορυφαίων αξιωματούχων θα πραγματοποιηθεί τελικά απόψε στη Φρανκφούρτη. Όπως ανακοίνωσε η Γαλλική προεδρία, στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, η Γερμανίδα Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ (καθώς και ο διάδοχός του Μάριο Ντράγκι), ο Πρόεδρος τoυ Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρόμπεϊ, ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Νωρίτερα, πηγές είχαν δήλωσει στο Reuters πως ο κ. Σαρκοζί επρόκειτο να μεταβεί στη Φρανκφούρτη για συνομιλίες με Μέρκελ και Τρισέ, ενώ Γάλλοι είχαν αναφέρει στο πρακτορείο πως ο Γάλλος πρόεδρος είχε δηλώσει έτοιμος να πάει στη Γερμανία, επιδιώκοντας να ξεμπλοκάρει τις συνομιλίες για την κρίση χρέους της ευρωζώνης που γίνονται εν όψει της συνόδου κορυφής της

Δημοκρατική Συμμαχία: Μονόδρομος η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας


Για θέατρο του παραλόγου κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, ενώ επαναλαμβάνει την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης.

«Η Ελλάδα ζει πρωτοφανώς κρίσιμες στιγμές, αλλά δυστυχώς με πολύ μικρούς για την περίσταση πολιτικούς άνδρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης, προσθέτοντας ότι για κάποιους το κομματικό όφελος είναι σημαντικότερο από το εθνικό.

«Σήμερα με τη συμβολή των ενεργών μέσων ενημέρωσης έχει ξεκινήσει ένα άνευ προηγουμένου «ξεκατίνιασμα» των εξαπτέρυγων των δύο αρχηγών. Ωστόσο, κανένας δεν είπε ότι σε αυτές τις κρίσιμες ώρες

Απάντηση δικαστών στην κριτική του Πρωθυπουργού


Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκαν χθες από τον Πρωθυπουργό δίνουν σήμερα οι δικαστές, υποστηρίζοντας ότι οι «τοποθετήσεις και γενικεύσεις του αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα υπαρκτά προβλήματα της Δικαιοσύνης, για τα οποία δεν ευθύνονται οι λειτουργοί της».

Υπενθυμίζεται πως κατά τη χθεσινή ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τους δικαστικούς λειτουργούς να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια. «Τώρα που ζητούμε και από αυτούς τον οβολό τους υπέρ της ανεξαρτησίας της χώρας μας, μας μιλάνε για ''οικονομική κατοχή;''. Αυτή την οικονομική κατοχή, θα την παλέψουμε, όταν και αυτοί, και όλοι πληρώσουν τον οβολό τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Και όταν», πρόσθεσε, «συμβάλλουν ουσιαστικά στο αίσθημα Δικαίου και δεν αφήνουν διάφορους, επειδή είναι ισχυροί παράγοντες του ποδοσφαίρου, των μέσων ενημέρωσης ή των

Ο επόμενος υπουργός οικονομικών


Οι συνθήκες τρέχουν τόσο γρήγορα ώστε αναγκάζουν και τη ΝΔ να προετοιμάζεται με εξίσου ταχείς ρυθμούς για την επόμενη μέρα από το δεδομένο σύντομο τέλος της κυβέρνησης του ΓΑΠ. Η αλήθεια είναι ότι το πιο νευραλγικό υπουργείο της νέας κυβέρνησης θα είναι αυτό των οικονομικών. Το πλέον θετικό είναι ότι ο επόμενος πρωθυπουργός κ. Σαμαράς γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά οικονομικά. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση θα μπορεί να ελέγχει ο ίδιος πλήρως τις όλες ενέργειες. Ποιος όμως θα είναι ο επόμενος υπουργός;
  
Σχετική διαδικτυακή ψηφοφορία του parapolitika.gr ολοκληρώθηκε σήμερα. Τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν ότι οι περισσότερες προτιμήσεις (26% των ψηφοφόρων) προτιμούν για υπουργό τον ίδιο το Σαμαρά και αυτό εξηγείτε από το γεγονός που προαναφέραμε. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Σταύρος Δήμας (16%), στην Τρίτη ο ένας εκ των αναπληρωτών τομεαρχών Χρήστος Σταικούρας(12%) ενώ ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Νότης

Τραυματίες αστυνομικοί και πολίτες

Δεκατέσσερις αστυνομικοί και τρεις πολίτες έχουν τραυματιστεί από τις συμπλοκές με τους διαδηλωτές οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο κέντρο της Αθήνας.

Όλοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Τα επεισόδια που έχουν ξεκινήσει από νωρίς αμαυρώνουν τις ογκώδεις διαδηλώσεις ενώ όσο περνάει η ώρα

Νέα επιχειρηματική συμφωνία στα γαλακτοκομικά

Την σύναψη μιας σημαντικής συμφωνίας για τη διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων ανακοίνωσαν, από κοινού, η DANONE Α.Ε. και η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.

Η νέα συμφωνία πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της συνεργασίας που είχε η DANONE A.E. με την ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. στον τομέα διανομής γαλακτοκομικών, θέτοντας νέες βάσεις για την διακίνηση των προϊόντων της. Με την λήξη του συμβολαίου συνεργασίας (ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2010 και ολοκληρώνεται στα τέλη Οκτωβρίου 2011), η διοίκηση της DANONE A.E. θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ανεξάρτητης διανομής των γαλακτοκομικών προϊόντων, που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της. Η συμφωνία με την Μακεδονική Βιομηχανία αφορούσε τη διανομή προϊόντων στη Βόρειο Ελλάδα, την Πελοπόννησο, σε ορισμένα νησιά και μικρά σημεία πώλησης στην Αττική.

Βασικός στόχος της DANONE A.E. είναι η απευθείας πώληση στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, ενισχύοντας παράλληλα το επιτυχημένο σύστημα pre-selling (επίσκεψη των καταστημάτων από πωλητές για παραγγελιοληψία), ελέγχοντας την παρουσία της στο ράφι της

Πτώχευση μέχρι τον Απρίλιο «βλέπουν» οι επενδυτές

Η πλειονότητα των επενδυτών εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα προβεί σε αθέτηση πληρωμής του χρέους της μέχρι τον Απρίλιο, σύμφωνα με έρευνα της Bank of America.

Όπως καταδεικνύει μηναία δημοσκόπηση που διεξήχθη από την αμερικανική τράπεζα σε κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων, το 92% αυτών πιστεύουν πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφύγει την πτώχευση.

Μάλιστα, οι 7 στους 10 επενδυτές 10 προβλέπουν, πως η κήρυξη της πτώχευσης από την ελληνική

Σπασμένες βιτρίνες και τέντες στις φλόγες στην Πανεπιστημίου

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η ένταση στο κέντρο της Αθήνας με τους αστυνομικούς και τους διαδηλωτές να επιδίδονται σε ένα συνεχή πετροπόλεμο.

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση αυτή την ώρα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους γύρω από Σύνταγμα. Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται έξω από τη Βουλή, με τους διαδηλωτές να ρίχνουν μολότοφ, φωτοβολίδες, κροτίδες, ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ που βρίσκονται παρατεταγμένες έξω από τη Βουλή. Οι αστυνομικοί απαντούν με χρήση χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν.

Οι μάχες συνεχίζονται και στην Σταδίου. Από τις συγκρούσεις καίγονται τέντες καταστημάτων, ενώ

Το γύρο του κόσμου κάνει η διαδήλωση στην Αθήνα

Ανάμεσα στα πρώτα θέματα πολλών διεθνών ΜΜΕ βρίσκονται οι σημερινές κινητοποιήσεις όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ αναλυτές επιχειρούν να προσεγγίσουν τη συνεχιζόμενη κρίση στην ευρωζώνη.

«Αρχίζει η γενική απεργία εναντίον των περικοπών στις δαπάνες» τιτλοφορείται το πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του BBC, που τονίζει ότι «τα συνδικάτα θα σας πουν ότι είναι η μεγαλύτερη διαδήλωση εδώ και περίπου 18 μήνες, όταν η Ελλάδα αναγκάστηκε να λάβει το πρώτο πακέτο διάσωσης από την ΕΕ και το ΔΝΤ».

Πρώτο θέμα είναι οι κινητοποιήσεις και στο CNN, που σε ρεπορτάζ αναλύει τις κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης: «Καθώς η ύφεση και η ανεργία ταράσσουν συθέμελα την Ελλάδα, το ποσοστό αυτοκτονιών έχει αυξηθεί κατά 40% και οι κοινωνικοί λειτουργοί βλέπουν άνοδο των ‘νέο-άστεγων’ ανθρώπων της μεσαίας τάξης που έχουν χάσει τη δουλειά τους καθώς η ελληνική

Έρχονται αντιεξουσιαστές από το εξωτερικό!

Αντιεξουσιαστές από την Ιταλία, καθώς και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αναμένεται να βρεθούν, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αύριο στην Αθήνα.

Οι ομάδες των αναρχικών θα φτάσουν στη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχουν στην περικύκλωση της Βουλής, που προγραμματίζεται για αύριο, ήμερα που εισάγεται προς

Ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες ανήγγειλε ο ΥΠΟΙΚ

Τη ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες εργαζομένων που θίγονται τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου προανήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλων.

Απαντώντας στο αίτημα των 40 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν σχετική τροπολογία, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Ράπανο θα προστεθεί στο ν/σ πρόβλεψη σύμφωνα με την οποία με θα ρυθμίζονται θέματα που σχετίζονται και με θέματα

Στιγμιαίος καφές και θερμίδες


'Τελικά ο καφές παχαίνει'; 'Μήπως δεν πρέπει να προσθέτω γάλα στον καφέ μου κατά τη διάρκεια της δίαιτας';

Πόσες φορές μπορεί να σας πέρασαν έστω και φευγαλέα αυτές οι ερωτήσεις. Ήρθε η ώρα να διαλευκάνουμε το μυστήριο που σκιάζει τη σχέση του καφέ με τις θερμίδες!

Ο μύθος γύρω από τις θερμίδες του καφέ ξεκίνησε όταν στη λίστα των καθημερινών καφέδων που καταναλώνουμε έπαψαν να υπάρχουν μόνο οι κλασικοί καφέδες όπως ο στιγμιαίος ζεστός καφές ή ο φραπέ, και προστέθηκαν νέοι με σιρόπια και σαντιγύ, που παραγγέλνουμε εκτός σπιτιού. Η ανάμειξη των ονομάτων των καφέδων, έφερε και σύγχυση στον περισσότερο κόσμο και αυτό γιατί μέχρι τότε ανάλογα με την παραγγελία που έκανες ήξερες τι θα κρύβει το φλιτζάνι σου (σκέτος, μέτριος, γλυκός με γάλα ή χωρίς). Η ονομασία, όμως, του καφέ δεν υποδηλώνει πλέον και τη σύστασή του!

Εμπιστευθείτε τον 'κλασικό'… ελεύθερα!


Ο λόγος για τον στιγμιαίο καφέ, είτε στη ζεστή είτε στην παγωμένη έκδοσή του (φραπέ), που μπορεί άφοβα να προστεθεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους. Ο στιγμιαίος καφές

Κάηκε το φυλάκιο του αξιωματικού στον Άγνωστο Στρατιώτη

Από τα επεισόδια και τη βροχή των μολότοφ που πέφτουν την τελευταία λεπτά στην πλατεία Συντάγματος, δε γλίτωσε το ένα από τα τρία φυλάκια που βρίσκονται μπροστά από το

Ποιες τροφές ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού

'Ήρθε ο χειμώνας και ο κοσμάκης τα ‘χε χάσει', λέει το λαϊκό άσμα. Και πράγματι, μαζί με τα πρώτα κρύα εκδηλώνεται και η αγωνία μας για τις ασθένειες που κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εποχή, όπως είναι η γρίπη και διάφορες ιώσεις. Επειδή όμως, ως γνωστόν, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, ενισχύοντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού μας μέσω σωστών διατροφικών επιλογών μπορούμε να αντεπεξέλθουμε καλύτερα στις 'απειλές' του χειμώνα. Ακολουθούν 7 τρόφιμα που μπορούν να μας βοηθήσουν αποτελεσματικά σε αυτή μας την προσπάθεια.


Λάχανο: Ένα από τα αγαπημένα λαχανικά του χειμώνα, περιέχει γλουταθειόνη, μια ένωση που παίζει σημαντικό ρόλο στην ακεραιότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καθώς έχει συνδεθεί με τη σωστή λειτουργία των λεμφοκυττάρων.
TIP: Δοκιμάστε λάχανα διαφόρων ποικιλιών (λευκό, κόκκινο, κινέζικο) στις σαλάτες σας αλλά και

Δρομολόγια της Olympic Air την Πέμπτη


H Olympic Air ανακοίνωσε ότι αύριο, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλα τα δρομολόγια προς τις «άγονες γραμμές» και άλλες 85 ακόμα πτήσεις. Οι πτήσεις αυτές είναι οι εξής:

OA 0153 Αθήνα-Αμστερνταμ
OA 0154 Aμστερνταμ-Αθήνα
OA 0307 Aθήνα-Σόφια
OA 0308 Σόφια-Αθήνα
OA 0311 Aθήνα-Τίρανα
OA 0312 Tίρανα-Αθήνα
OA 0315 Aθήνα-Κωνσταντινούπολη
OA 0316 Κωνσταντινούπολη-Αθήνα
OA 0325 Aθήνα-Κάιρο
OA 0326 Κάιρο-Αθήνα
OA 0381 Αθήνα-Βουκουρέστι

Επεισόδια έξω από τη Βουλή

Πετροπόλεμος και χρήση χημικών στο φράκτη

Ρίψη μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.

ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ζητεί ο Αλ. Τσίπρας

«Την ώρα που μιλάει ο λαός, ο Πρωθυπουργός έχει ένα καθήκον, να παραιτηθεί και να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης

Πετροπόλεμος και καταστροφές στην Πανεπιστημίου

Ένταση σημειώθηκε στην Πανεπιστημίου με ομάδα κουκουλοφόρων να τα κάνει «γυαλιά-καρφιά». Η ομάδα των νεαρών αποτελούμενη από περίπου 20 άτομα, επιτέθηκε με μολότοφ και κομμάτια μαρμάρου σε ομάδες ανδρών των ΜΑΤ.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι μολότοφ να πέσουν σε παρακείμενα

«Μπλόκο» του ΠΑΜΕ σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Μπλόκο» του ΠΑΜΕ στα σωματεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις οδούς Πανεπιστημίου και Αμερικής.

Μέλη του ΠΑΜΕ εμποδίζουν τους εργαζομένους στα δύο σωματεία καθώς και την ΠΟΕ-ΟΤΑ να

Λαοθάλασσα και στη Θεσσαλονίκη

Πρωτοφανής είναι η προσέλευση του κόσμου και στις συγκεντρώσεις και τις πορείες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά της εργασιακής εφεδρείας, των απολύσεων και των καταργήσεων των Συμβάσεων Εργασίας.

Οι πορείες του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Σε ψηφοφορία απόψε το πολυνομοσχέδιο

Απόψε στις 20:00 θα τεθεί σε ψηφοφορία επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις για την εφεδρεία, το νέο μισθολόγιο και τις αλλαγές στα εργασιακά.

Η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική και αποτελεί την πρώτη δοκιμασία για την κυβέρνηση με φόντο τόσο τις αντιδράσεις βουλευτών σε ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου όσο και τους δραματικούς τόνους στην ομιλία του

Μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στην Καποδιστρίου

ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΦΡΑΧΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ


 Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Καποδιστρίου εξαπέλυσαν άγνωστοι, με

Τεχνικό πρόβλημα ξανά...


Ο καιρός στις 19.10.2011


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, παγετό νωρίς το πρωί στη Β. Ελλάδα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 20 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα