www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πολυβόλο η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο αυτή τη φορά, δεν άφησε τη Βόρεια Κορέα να πάρει ανάσα (ιδιαίτερα στο β' μέρος) και τη συνέτριψε με 7-0 ένα σκορ που ασφαλώς αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση της Νοτιας Αφρικής στην οποία η παραγωγή στα γκολ είναι μικρή.


Η Β. Κορέα δεν κλείστηκε στην άμυνα προσπάθησε να βγει μπροστά αρκετές φορές και τελικά, αυτό πλήρωσε, αφού η Πορτογαλία ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ο Μειρέλες άνοιξε το σκορ στο 29' για την Πορτογαλία, η οποία έως το τέλος του ημιχρόνου έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Για ένα 8λεπτο στο β' μέρος (53' -60'), οι παίκτες του Κειρόζ έπιασαν καταπληκτικό ρυθμό και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα. Στο 53' λοιπόν, ο Σιμάο έκανε το 2-0, στο 56' ο Αλμέιδα το 2-0 και ο

Με παραχώρηση της λειτουργίας σε ιδιώτες οι νέοι Αστικοί Αυτοκινητόδρομοι

Με παραχώρηση της λειτουργίας σε ιδιώτες, θα πραγματοποιηθούν οι νέοι Αστικοί Αυτοκινητόδρομοι που σχεδιάζονται για την Αθήνα καθώς και η Εξωτερική Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης.


Αυτό τόνισε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας στην ομιλία του στο διεθνές συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Γεφυρών, Σηράγγων και Αυτοκινητοδρόμων (IBTTA) με θέμα «Σύγχρονοι Δρόμοι με Διόδια - Ένα νέο κεφάλαιο κοινωνικής ευθύνης», που πραγματοποιείται σήμερα, με τη συμβολή των ΑΤΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Ο κ. Ρέππας σημείωσε πως στο πλαίσιο της περιφερειακής πολιτικής για το διευρωπαϊκό οδικό

Πετρελαιοκηλίδα στον ποταμό Άραχθο...

Το κόστος της απορρύπανσης, θα φτάσει τα 70,000 ευρώ...


Πετρελαιοκηλίδα σχηματίστηκε στον ποταμό Άραχθο, η οποία προκλήθηκε από διαρροή μαζούτ, από εγκαταλειμμένο εργοστάσιο χυμοποίησης πορτοκαλιών που βρίσκεται έξω από την Άρτα.

Η ΔΕΗ έκλεισε το φράγμα Πουρναρίου, για να σταματήσει τη ροή του νερού και να μην απειληθεί ο Αμβρακικός Κόλπος, όπου εκβάλλει ο ποταμός αλλά και οι παραποτάμιες

Μακεδονία: Θλιβερός ο απολογισμός της χαλαζόπτωσης

Άρχισε από το πρωί η καταγραφή των ζημιών σε γεωργικές καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση και τις πλημμύρες του Σαββατοκύριακου...Στο νομό Καβάλας, όπου σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες καταστροφές από το χαλάζι, κλιμάκια γεωπόνων του τοπικού ΕΛΓΑ καταγράφουν τις καταστροφές, σε καλλιέργειες αμπελιών, κηπευτικών και οπωροφόρων δένδρων, ενώ ανάλογες αυτοψίες γίνονται και σε περιοχές των νομών Καστοριάς, Πέλλας, Κιλκίς και Χαλκιδικής.


Στην περιοχή του νομού Καβάλας, η σφοδρή χαλαζόπτωση, σε μέγεθος καρυδιού, έπληξε κυρίως στους Δήμους Ορφανού και Ελευθερών και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η καταστροφή είναι ολοκληρωτική σε αμπέλια με επιτραπέζιες ποικιλίες σταφυλιών, που προορίζονταν κυρίως για

Συμβολική κατάληψη από την ΑΔΕΔΥ στο Ταμείο Πρόνοιας

Σε συμβολική κατάληψη του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων πρόκειται να προχωρήσει το πρωί της Τρίτης η ΑΔΕΔΥ.Η κατάληψη του Ταμείου που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 31 πρόκειται να ξεκινήσει στις 07:30 πρωί της Τρίτης και η ΑΔΕΔΥ απηύθυνε κάλεσμα στα συνδικαλιστικά στελέχη να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κινητοποιήσεις στοχεύουν στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, στο οποίο εκκρεμούν οι αιτήσεις για χορήγηση του

Χιλιάδες επισκέπτες στο Stonehedge για το θερινό ηλιοστάσιο

Χιλιάδες τουρίστες γιόρτασαν σήμερα το ξεκίνημα του καλοκαιριού στο Stonehedge, τόπο ιερό για τους αρχαίους Κέλτες.


Το θερινό ηλιοστάσιο, η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου στο βόρειο ημισφαίριο, αποτελούσε ανέκαθεν πολύ σημαντικό γεγονός για το ανθρώπινο γένος. Οι αρχαίοι πολιτισμοί διοργάνωναν πολυήμερες γιορτές για να το τιμήσουν.

Οι Δρυίδες των αρχαίων Κελτών της Βρετανίας γιόρταζαν το φως της ακτής στο Stonehedge, ένα

Έκπτωση στο πάγιο συμβολαίου σε ανέργους και συνταξιούχους από την Cosmote

Έκπτωση 15% στο πάγιο των προγραμμάτων συμβολαίου για ένα χρόνο σε άνεργους και συνταξιούχους δίνει η Cosmote όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της.


Από 31 Ιουλίου, χορηγείται έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο σε άνεργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ και σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών. ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα δίνονται από την τηλεφωνική γραμμή 1212 (από κινητό COSMOTE) ή στο 13838 (από σταθερό τηλέφωνο).
enet

Σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στην ΕΡΤ καλεί η ΠΟΕΣΥ

Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 23 Ιούνη και κλιμακοποίηση των κινητοποιήσεων με κυλιόμενες 24ωρες απεργίες καλεί το δ.σ. της ΠΟΕΣΥ τις ενώσεις μέλη της, ζητώντας την ανανέωση των συμβάσεων έργου που λήγουν τέλος Ιουνίου και Ιουλίου στην ΕΡΤ και την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.


Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) μπροστά στην αδιάλλακτη στάση της διοίκησης της ΕΡΤ να μην προχωρήσει σε παράταση των συμβάσεων που λήγουν 30 Ιουνίου και 31 Ιουλίου και στέλνουν στην ανεργία περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους, αποφάσισε την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων στην ΕΡΤ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. καλεί τις Ενώσεις-μέλη της να προχωρήσουν στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης, 23 Ιουνίου, και να

Στο 95% του μ.ο της Ε.Ε. το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ελλάδας

Στην δέκατη πέμπτη θέση της Ε.Ε.των 27 βρίσκεται η Ελλάδα με βάση το κατά κεφαλήν ΑΕΠ σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η eurostat.


Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην Ελλάδα βρίσκεται στο 95% του κοινοτικού μέσο όρου, την ώρα που στο Λουξεμβούργο το ΑΕΠ είναι στο 268% και στη Βουλγαρία στο 41%.

Αντισυνταγματικό το υποχρεωτικό τεστ ναρκωτικών σε μαθητές

Στοπ στην πρακτική που υιοθέτησε το Κολέγιο Αθηνών να υποβάλλει τους μαθητές του σε τεστ χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών έθεσε η αρχή προστασίας πολιτικών δεδομένων.

Το κολέγιο Αθηνών υιοθέτησε ως εσωτερικό κανονισμό, αν κριθεί απαραίτητο να ζητείται από τον μαθητή -σε γνώση του κηδεμόνα του- να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν κάνει χρήση ναρκωτικών.


Αν ο μαθητής και ο κηδεμόνας του δεν έφεραν βεβαιωμένες ιατρικές εξετάσεις στο σχολείο, τότε ο μαθητής μπορούσε να τιμωρηθεί με αποπομπή από το σχολείο. Παράλληλα το κολέγιο σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό διατηρούσε τα στοιχεία στον ιατρικό φάκελο του μαθητή.

Η ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την υπ΄ αριθμόν 30/2010 απόφασή της δεν επέτρεψε στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Κολέγιο Αθηνών) τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων υγείας των μαθητών για τους σκοπούς της πρόληψης και καταστολής χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών κα έτσι η υποχρεωτικός χαρακτήρας του

Αλλάζουν οι ετικέτες στα τρόφιμα

Με στόχο τη μείωση ποσοστών παχυσαρκίας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ετοιμάζει νέους, αυστηρούς κανόνες για τις ετικέτες στις συσκευασίες των τροφίμων.

Οι ετικέτες θα είναι ίδιες σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Εκτός από τη διατροφική αξία του κάθε προϊόντος, οι ετικέτες θα αναγράφουν και τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Επίσης, θα αναγράφονται υποχρεωτικά πλέονθερμίδες, λίπη, κορεσμένα λίπη, γλυκαντικές ουσίες και αλάτι.

Σε άλλο σημείο της ετικέτας θα πρέπει να αναγράφεται η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, θρεπτικές ίνες και τα λεγόμενα τα τρανς-λιπαρά.

Για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών, οι πληροφορίες θα πρέπει να παρέχονται με

Τσάι και καφές προστατεύουν την καρδιά

Η κατανάλωση αρκετών φλιτζανιών τσαγιού ή καφέ καθημερινά φαίνεται ότι αποτελεί «ασπίδα» από τις καρδιοπάθειες. Αυτό υποστηρίζει μια ολλανδική επιστημονική έρευνα, που διήρκεσε 13 χρόνια και μελέτησε 40.000 άτομα

Η έρευνα έγινε υπό την καθηγήτρια Υβόν βαν ντερ Σάου. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του αμερικανικού Καρδιολογικού Συλλόγου.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι πίνουν πάνω από έξι φλιτζάνια τσαγιού τη μέρα, μειώνουν κατά το ένα τρίτο τον κίνδυνο πάθησης της καρδιάς τους.

Επίσης, όσοι πίνουν δύο έως τέσσερα φλιτζάνια καφέ, έχουν επίσης μειωμένο κίνδυνο κατά 20%.

Αν και η ωφέλεια σταματά όταν η κατανάλωση ξεπεράσει τα τέσσερα φλιτζάνια καφέ τη μέρα, παρόλα αυτά ακόμα κι αυτοί που πίνουν περισσότερο, δεν είναι πιθανότερο να πεθάνουν από

Αυξήθηκε ο δείκτης τιμών υλικών νέων κτιρίων τον Μάιο

Αύξηση 3,6% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Υλικών Κατασκευής Νέων Κτιρίων Κατοικιών του μηνός Μαΐου 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2009, έναντι μείωσης 1,3% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2009 προς το 2008.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΣΤΑΤ, ο Γενικός Δείκτης κατά το μήνα Μάιο 2010, σε σύγκριση με το δείκτη του Απριλίου 2010, σημείωσε αύξηση 0,3%, έναντι αύξησης 0,2%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του 2009 προς το 2008.

Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουνίου 2009 – Μαΐου 2010, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουνίου 2008 – Μαΐου 2009, δεν παρουσίασε μεταβολή, έναντι αύξησης 4,3%, που σημειώθηκε κατά το αντίστοιχο προηγούμενο δωδεκάμηνο.
enet

Συμμετέχει στην απεργία της 29ης Ιουνίου η ΠΟΣΕ - ΙΚΑ

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν για την Τρίτη 29 Ιουνίου η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ, ανακοίνωσε η ΠΟΣΕ –ΙΚΑ.


Στο ανακοινωθέν της ΠΟΣΕ - ΙΚΑ, αναφέρεται ότι η απεργία πραγματοποιείται "ενάντια στην κατάργηση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων".

Και προστίθεται: "Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ αντιστέκονται δυναμικά και αποκρούουν τις αντιλαϊκές, αντεργατικές και αντιασφαλιστικές νομοθετικές ρυθμίσεις".
enet

Η ανθρώπινη φυλή δεν θα υπάρχει σε 100 χρόνια λέει Αυστραλός επιστήμονας

Η ανθρώπινη φυλή θα εξαφανιστεί μέσα στα επόμενα 100 χρόνια, αδυνατώντας να επιβιώσει από την έκρηξη του πληθυσμού και την αλόγιστη κατανάλωση, σύμφωνα με τις δυσοίωνες εκτιμήσεις του Αυστραλού καθηγητή μικροβιολογίας Φρανκ Φένερ. Ο 95χρονος καθηγητής εκτίμησε ότι ο homo sapiens δεν θα υπάρχει πιθανότατα μετά από 100 χρόνια και μαζί με αυτόν θα έχουν εξαφανιστεί πολλά ακόμα ζώα. «Πρόκειται για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση. Νομίζω ότι είναι πια πολύ αργά», τόνισε.

Από τότε που οι άνθρωποι εισήλθαν στην περίοδο που ανεπίσημα είναι γνωστή ως Ανθρωπόκαινος (μετά τη Βιομηχανική Επανάσταση), όπως είπε, η ολέθρια επίδραση της ανθρωπότητας πάνω στον πλανήτη μας ανταγωνίζεται επάξια οποιαδήποτε εποχή παγετώνων ή πρόσκρουση κομήτη στο παρελθόν.


Ο Φένερ ήταν αυτός που το 1980 ανακοίνωσε την εξάλειψη της ευλογιάς στην Παγκόσμιο Σύνοδο

Η Μεσόγειος ανεβάζει θερμοκρασία εδώ και τουλάχιστον έναν αιώνα

Κάθε χρόνο που περνάει, η Μεσόγειος είναι - έστω και οριακά - όλο και πιο ζεστή. Η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας της θάλασσας συμβαίνει για πάνω από έναν αιώνα και εμφανίζει τάση επιτάχυνσης από τα μέσα της δεκαετίας του '70 και μετά, σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη, που έγινε από ερευνητές του Ισπανικού Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας και του Ινστιτούτου Θαλασσίων Επιστημών της Βαρκελώνης, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Marine Systems και βασίστηκε κυρίως σε διαχρονικές μετρήσεις στοιχείων από τη δυτική Μεσόγειο.


Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι η μέση ετήσια αύξηση της θερμοκρασίας μετά το 1900 είναι γύρω στο ένα χιλιοστό και διαβεβαίωσαν ότι η τάση αυτή συνεχίζεται αδιάλειπτα στον 21ό αιώνα. Οι

Σε δίκη 16 άτομα για χειραγώγηση μετοχών το διάστημα 1999 - 2000

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την παραπομπή σε δίκη συνολικά 16 προσώπων, μεταξύ των οποίων και η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος σχετικά με σκέλος της υπόθεσης χειραγώγησης μετοχών το 1999-2000.

Οι Εφέτες παραπέμπουν σε δίκη για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα την πρώην δικαστική λειτουργό, που είχε χειριστεί τις δικογραφίες για το λεγόμενο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, με συγκατηγορούμενούς της, επιχειρηματίες, χρηματιστές, ιδιώτες, έναν δικηγόρο και έναν τραπεζικό υπάλληλο.


Η υπόθεση απασχόλησε τους εφέτες ειδικούς ανακριτές που ερεύνησαν την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, καθώς με αφορμή τον δικαστικό έλεγχο για την πρώην δικαστικό, έλαβαν στοιχεία για κατάθεση 300.000 ευρώ σε λογαριασμό της Κ. Μπουρμπούλια σε ελβετική τράπεζα από εμπλεκόμενο στην υπόθεση του Χρηματιστηρίου.
enet

Νέα μέθοδος εντοπισμού του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Στην επόμενη φάση κλινικών δοκιμών προχωρά νέα μέθοδος για τον εντοπισμό του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας μετά το «πράσινο φως» που δόθηκε από την πολιτειακή κυβέρνηση της Βικτώριας στην Αυστραλία.

Η νέα μέθοδος προκύπτει από έρευνες της εταιρίας HealthLinx της Μελβούρνης, διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο ομογενής Νικ Γκάτσιος.


Ο Ν. Γκάτσιος επισήμανε πως τα νέα κλινικά τεστ, που θα κοστίσουν πολλά εκατομμύρια δολάρια, θα γίνουν σε συνεργασία με το Royal Women's Hospital της Μελβούρνης και το νοσοκομείο Mater της

Στο Σ.τ.Ε το Προεδρικό Διάταγμα

Την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ενημερώνει αύριο για τις προωθούμενες αλλαγές στα εργασιακά ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ σήμερα αποστέλλει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα για γνωμοδότηση, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σύμφωνα με κορυφαία στελέχη του υπουργείου, στο Προεδρικό Διάταγμα θα υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οι οποίες θα σχετίζονται κυρίως με το χρόνο προειδοποίησης πριν την απόλυση.


Το Προεδρικό Διάταγμα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα προβλέπει μειωμένη αποζημίωση έως και 50% εάν ο εργοδότης προειδοποιήσει τον εργαζόμενο για την απόλυσή του από έναν έως τέσσερις μήνες νωρίτερα. Χρόνος προειδοποίησης ο οποίος εξαρτάται από τα έτη προϋπηρεσίας του.

Στις τελικές ρυθμίσεις αναμένεται ο ανώτατος χρόνος προειδοποίησης να αυξηθεί στους έξι μήνες.

Εκτός από το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο θα τεθεί αύριο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων,

Ο Μητσοτάκης και οι ρίζες της διαπλοκής

Μεθόδευση Μητσοτάκη για την παραίτηση της οικουμενικής κυβέρνησης σε χρόνο που θα του έδινε το περιθώριο να ρυθμίσει ένα «σοβαρό θέμα» και με τρόπο που η παραίτηση αυτή δεν θα συνδέεται με την προμήθεια των 47.000 ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ με απευθείας ανάθεση στη Siemens και την Intracom, αποκαλύπτει ο Γ. Κεφαλογιάννης.

Με επιστολή του στην «Κ.Ε.» ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών στην κυβέρνηση Ζολώτα πρώτη φορά φέρνει στο φως το παρασκήνιο της συνάντησής του με τον Κ. Μητσοτάκη και αναφέρει ότι ο τότε αρχηγός της Ν.Δ. του ζήτησε να μην ανακοινώσει την παραίτησή του, επειδή, όπως λέει, «ήθελε να ρυθμίσει ένα σοβαρό θέμα». «Η μεθόδευση που έκανε, ήταν να εμφανίσει την παραίτηση της κυβέρνησης από άλλη αιτία και όχι με αφορμή τις προμήθειες του

Τρέχουν για να προλάβουν νέες διαρροές στο ΠΑΣΟΚ

Με απόντα μέχρι την Πέμπτη τον πρωθυπουργό η κυβέρνηση καλείται να περάσει από δύο στενά τις αμέσως δύο επόμενες μέρες, καθώς οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο προκαλούν κλυδωνισμούς στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και το κυβερνητικό επιτελείο τρέχει να προλάβει για να μη βρεθεί μπροστά σε νέες διαρροές όταν θα ψηφιστούν οι νέες ασφαλιστικές ρυθμίσεις στις αρχές Ιουλίου.

Αν συμβεί αυτό δεν θα υπάρχει άλλος δρόμος από την αποπομπή των διαφωνούντων βουλευτών από την Κ.Ο - που ήδη μετρά τρεις ανεξάρτητους- και την περαιτέρω συρρίκνωσή της, θέτοντας σε δοκιμασία και τη σταθερότητα της κυβέρνησης.


Στο μεταξύ το Μέγαρο Μαξίμου χθες διέψευδε κατηγορηματικά δημοσιεύματα ότι ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου (σ.σ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη σοσιαλιστική Διεθνή και την Τετάρτη θα