www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Κανονικά οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα


Κανονικά θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα σε όλη τη χώρα οι λαϊκές αγορές.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών

Απαισιοδοξίας το «ανάγνωσμα» κι όποιος αντέξει.


Ο Κλεισθένης γράφει.

Τα βασανιστικό ερώτημα βρίσκεται πλέον στα χείλη κάθε Έλληνα.
Μήπως πρέπει να το πάρουμε απόφαση;

Τα οικονομικά δεδομένα δυστυχώς είναι δυσοίωνα. Το χρέος είτε μετρηθεί είτε όχι είναι τόσο μεγάλο που δεν πρόκειται να αποπληρωθεί ποτέ.
Μήπως πρέπει να αποδεχτούμε το μοιραίο δλδ την συνεχή κατοχή της χώρας απ΄ τους τροϊκάνους ή όποιους άλλους μας φορτώσουν στην πλάτη οι «πατριώτες» πολιτικοί μας ταγοί;

Το σάπιο πολιτικό σύστημα φαίνεται να είναι πανίσχυρο και να έχει διαβρώσει μέχρι και τον τελευταίο «πολίτη» αυτής της χώρας.
Παρά τα όσα τρελά γίνονται δυστυχώς η Ελληνική κοινωνία δεν αντιδρά, παρουσιάζει μια ανεξήγητη αδράνεια.
Μήπως πρέπει να αποδεχτούμε το μοιραίο δλδ την παραμονή της σαπίλας;

Η ανεργία καλπάζει και σε λίγο όλοι θα είμαστε άνεργοι αφού δεν φαίνεται φως στο τούνελ.
Μήπως πρέπει να το αποδεχτούμε και σιγά-σιγά να μάθουμε να μασάμε σαν κατσίκες αφού σε λίγο θα τρώμε χορτάρι για να επιβιώσουμε;

Ο ωμός εκβιασμός των λαθρομεταναστών απεργών πείνας και η αδυναμία επίλυσης του οξυμμένου προβλήματος με απροσδιόριστες επιπτώσεις είναι προάγγελος της «ες αεί»

Ο καιρός στις 05.03.2011


Αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές τις χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2011. Από τις βραδινές ώρες βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν στης Δυτική και Βορειοδυτική Ελλάδα και τοπικές χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 στην Ήπειρο, από 7 έως 20 - 21 στην Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 10 στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 10 έως 16 βαθμούς στο υπόλοιπο Αιγαίο, ενώ στη Βόρεια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα βόρειοι - βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με τάσεις εξασθένησης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στη Θάλασσα των Κυθήρων και στον Πατραϊκό το ανατολικό ρεύμα θα πνέει με