www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σε επέμβαση στο μάτι θα υποβληθεί ο Πρωθυπουργός


Σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση προβλήματος στο μάτι (αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) θα υποβληθεί αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής,

Aνάκληση προϊόντων σοκολάτας λόγω αλλεργιογόνου ουσίας


Την απόσυρση προϊόντων σοκολάτας λόγω ύπαρξης αλλεργιογόνου ουσίας -πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη)- η οποία δεν αναγραφόταν στη συσκευασία τους, ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου ΤροφίμωνΕΦΕΤ .

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, πρόκειται για τα προϊόντα:

 Α) Σοκολάτα μαύρη ανώτερης ποιότητας βιολογική, με την εμπορική ονομασία «Carrefour Chocolat Noir superieur», που παρασκευάζεται από την εταιρία EMB 6148A CMI, 2, avenue du Pacifique– Les Ulis– 91977 COURTABOEUF Cedex France. Το προϊόν διακινείται από την εταιρεία

Ο καιρός στις 22.06.2012


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου και σταδιακή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στις Κυκλάδες το πρωί