www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι πανηγυρίζουν το 20ο τους πρωτάθλημα μετά τη νίκη τους με 2-0 επί του Ηρακλή. Γλέντι στήθηκε στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα. Εντολή να φωταγωγηθεί η Αθήνα έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.


Οι 50000 φίλοι του τριφυλλιού πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιστροφή στους τίτλους. Η ομάδα τους πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή και έτσι από την αρχή στήθηκε ένα πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να περιμένει την τελευταία αγωνιστική αφού έχει διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Μεγάλο Τζακ Ποτ στο Τζόκερ


                                                                  






















Αποτελέσματα

1070η Κλήρωση 11/4/2010

Νικήτρια στήλη

5 29 31 32 43 ΤΖΟΚΕΡ: 11

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ - ΔΙΑΝΕΜΟΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ

Κατηγορίες επιτυχιών                  Διανεμόμενα                  Επιτυχίες        Κέρδη                                     
5+1                                                   15.000.000,00                        -                     ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
5                                                         1.401.672,82                      10                      140.167,28

4+1                                                                                               209                         2.500,00

4                                                                                                 3.523                             50,00

3+1                                                                                             9.168                             50,00

3                                                                                              163.617                               2,00

2+1                                                                                          125.467                               2,00

1+1                                                                                          622.540                               1,50

Σύνολο Στηλών : 31.676.222


Αποχαιρετισμός στο λειτουργικό σύστημα

Το «cloud computing» και η δυνατότητα των κυβερνοναυτών να «τρέχουν» εφαρμογές και να αποθηκεύουν δεδομένα στο Διαδίκτυο, ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο, αλλάζουν την τεχνολογία των υπολογιστών.

Η δεκαετία του ‘80 ήταν ουσιαστικά η πρώτη που μάθαμε τι εστί λειτουργικό σύστημα. Δηλαδή την πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζεται ένας υπολογιστής προκειμένου να «τρέξουν» οι εφαρμογές. Εκείνα τα χρόνια υπήρχε πληθώρα λειτουργικών συστημάτων. Αυτό άλλαξε από τα μέσα της

30 δισ. με 5% επιτόκιο η ευρωπαϊκή βοήθεια στην Ελλάδα

- Συμφώνησαν για οικονομική βοήθεια 30 δις ευρώ για τον πρώτο χρόνο οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης



- Σταθερό 5% για τρία χρόνια θα είναι το επιτόκιο


- "Η Ελλάδα θα αποφασίσει πότε θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός" δηλώνει ο πρόεδρος του Eurogroup

Σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν τα κράτη μέλη της ευρωζώνης, αναφέρουν ότι συμφώνησαν τους όρους της οικονομικής στήριξης που θα δοθεί στην Ελλάδα, αν χρειαστεί, με σκοπό να διασφαλιστεί η χρηματοοικονομική σταθερότητα σε ολόκληρη τη Ζώνη του Ευρώ.

Στο έκτακτο συμβούλιο του Eurogroup που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, έλαβαν μέρος, ο επικεφαλής της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ, αλλά και ο αρμόδιος Επίτροπος Οικονομικών Όλι Ρεν.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υπογράμμισε ότι τον κεντρικό συντονισμό των διμερών δανείων θα έχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενώ η

Βολές Σαμαρά για οικονομία

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αιχμή την οικονομία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, την Κυριακή από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.


Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση για μικροπολιτικά παιχνίδια που οδήγησαν τη χώρα σε κρίση δανεισμού. Όπως είπε "ποτέ καμία κυβέρνηση δεν έκανε τόσα πολλά σφάλματα, σε τόσο μικρό χρόνο, με τόσο οδυνηρά αποτελέσματα".

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την ανάγκη για μέτρα τόνωσης της αγοράς, προαναγγέλλοντας την καταψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, καθώς όπως τόνισε, στεγνώνει την αγορά.

Στέλνοντας μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι "η εσωστρέφεια, η πολυγλωσσία και οι πολιτικές στρατηγικές είναι οι εχθροί της ΝΔ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, "όταν απέναντί σου παρατάσσονται

Μαθήματα σωστής διατροφής μέσω email

Μαθήματα για θέματα διατροφής και μεταβολισμού διοργανώνει μέσω Διαδικτύου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Πανελλήνια Ένωση Επιστημόνων Υγείας.

Πρόκειται για το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Μεταβολισμός και Διατροφή», που ξεκινά το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουνίου 2019.

Σκοπός του προγράμματος, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές του, είναι η σύγχρονη, απλή αλλά επιστημονικά πλήρης και τεκμηριωμένη προσέγγιση θεμάτων μεταβολισμού και διατροφής των φυσιολογικών ατόμων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε γιατρούς, διαιτολόγους, γυμναστές, αισθητικούς και γενικά όλους τους επιστήμονες υγείας, μπορεί όμως να το παρακολουθήσει και οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο άτομο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγελματικής ενασχόλησης.


Η ενέργεια των τροφίμων, τα θρεπτικά συστατικά, οι θερμίδες και άλλες μονάδες μέτρησης, τα λίπη

ΕΛ. ΑΣ.: Αυτός είναι ο Επαναστατικός Αγώνας

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των κατηγορουμένων.

Απετράπη χτύπημα την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία.

Βρέθηκαν προκηρύξεις και υλικά για βόμβες.

 Δείτε φωτογραφίες και το προφίλ τους.

Ανακοινώθηκε απο την αστυνομία ότι οι έξι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή στην Οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας".

Πρόκειται για τους: Νίκο Μαζιώτη 39 χρόνων, Παναγιώτα Ρούπα 41, Ευάγγελο Σταθόπουλο 32, Χριστόφορο Κορτέση 31, Σαράντο Νικητόπουλο 32 και Κωνσταντίνο Γουρνά 30 χρόνων.


Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε επίσης οτι στο σπίτι του Μαζιώτη και της Ρούπα στα Καλύβια, βρέθηκε και κατασχέθηκε σκληρός δίσκος υπολογιστή με προκηρύξεις για προηγούμενες ενέργειες του «Επαναστατικού Αγώνα» και σχέδιο προκήρυξης για μελλοντική τρομοκρατική ενέργεια, όπως επίσης και χειρόγραφα κείμενα, δύο εκ των οποίων φέρονται να αποτελούν προσχέδια προκηρύξεων της ίδιας οργάνωσης. Επιπλέον βρέθηκαν χειρόγραφα σχεδιαγράμματα χώρων για επικείμενες τρομοκρατικές ενέργειες.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλέκος Τζανετάκος

Έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο δημοφιλής και αγαπητός κωμικός ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Αλέκος Τζανετάκος.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1937. Σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν και στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου. Πρωτοεμφανίστηκε το 1957 σε ρόλους κλασσικού ρεπερτορίου, με το Περιφερειακό Θέατρο Θεσσαλονίκης του Κώστα Χατζίσκου, σε τουρνέ ανά την Ελλάδα.

Αργότερα καθιερώθηκε ως πρωταγωνιστής στο θέατρο Μπουρνέλη στο πλευρό σπουδαίων κωμικών, όπως των Μακρή, Αυλωνίτη, Σταυρίδη, Βλαχοπούλου κ.ά. Μια μεγάλη θεατρική του επιτυχία ήταν, "Ο τρελός του Λούνα Πάρκ", στην οποία είχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση και η οποία έκανε περιοδεία σ' όλη την Αμερική.

Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 1957, στην ταινία "Η αρπαγή της Περσεφόνης". Στη  συνέχεια συνεργάστηκε με τη Φίνος Φιλμ, με την οποία γύρισε πολλές ταινίες και έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό, με το ρόλο του "καρπαζοεισπράχτορα", που τον καθιέρωσε. Ένας μεγάλος αριθμός ταινιών του, ήταν σε σενάριο δικό του.

Στις αρχές της δεκαετίας του '80, πήρε την απόφαση να αποχωρίσει από το θέατρο και να ασχοληθεί με τη συγγραφή 170 σεναρίων που γυρίστηκαν βιντεοταινίες, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Αργότερα, απομακρύνθηκε εντελώς από κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Ήταν πρωταθλητής μοτοσικλέτας και είχε κερδίσει δέκα κύπελλα σε ισάριθμους αγώνες.
athina9.84

Ένα παιδί νεκρό στο δυστύχημα ράλι στο Πολυδένδρι

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα από τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε αυτά και τον πατέρα τους, σε πίστα ράλι στο Πολυδένδρι.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά τα δύο παιδιά - ηλικίας 8 και 9 ετών - και ο πατέρας τους.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων και ο πατέρας τους στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Η κατάσταση του ενός τραυματισμένου παιδιού κρίνεται σοβαρή.

Ο αγώνας (2ο Auto Festival) διεξάγεται σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Δικαίωμα συμμετοχής

Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ στα Νησιά του Σολομώντα

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 βαθμών έπληξε σήμερα στις 8.40 τοπική ώρα (09.40 GMT) τα Νησιά του Σολομώντα, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).


Το επίκεντρο του σεισμού καταγράφηκε σε βάθος 52 χιλιομέτρων και 97 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του νησιού Κιρακίρα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό ανέφερε ότι ο σεισμός μπορεί «να δημιουργήσει τοπικά τσουνάμι τα οποία είναι δυνατό να είναι καταστροφικά στο μήκος των ακτών που βρίσκονται σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από το επίκεντρο του σεισμού».
naftemporiki

Βρέθηκε "σφραγίδα" του Επαναστατικού Αγώνα

- Ραγδαίες εξελίξεις στο "μέτωπο" της τρομοκρατίας - Προσαγωγές πέντε ανδρών και μίας γυναίκας- Βρέθηκαν υλικά για βόμβες και προκηρύξεις.


Πρωτότυπες προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα ακόμη και τις μήτρες της σφραγίδας υπογραφής της οργάνωσης υποστηρίζουν οτι έχουν στην κατοχή τους οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, μετά τις έρευνες στα σπίτια των εμπλεκόμενων σε Ν. Ιωνία και Λαγονήσι.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, οι κινήσεις αυτές ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στο θέμα της τρομοκρατίας το οποίο θα τραβήξει σε μάκρος και αναμένονται συνεχώς εξελίξεις. Αντίστροφη

ΗΣΑΠ:30 Απριλίου μάλλον η παράδοση του τμήματος Φάληρο - Καλλιθέα

Μετά την καθυστέρηση λόγω ευρέσεως αρχαίων στο κομμάτι Ν.Φάληρο - Μοσχάτο - Καλλιθέας, με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η αποκατάσταση των γραμμών του ΗΣΑΠ για το τμήμα από τον Πειραιά μέχρι το Μοσχάτο.

Με ανακοίνωσή της η ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το συγκεκριμένο τμήμα θα παραδοθεί μάλλον μέχρι τις 30 Απριλίου 2010.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μέχρι τότε με τη λεωφορειακή γραμμή Χ13.

Ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού.


Νέα αποχή των δικηγόρων από 13 έως 15/4

Τριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους, από13 έως 15 Απριλίου, ημέρες συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αποφάσισαν οι δικηγόροι.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας αναφέρει:

«Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας στην πρόσφατη συνεδρίαση της 26.3.2010, αποφάσισε να προστατεύσει με κάθε τρόπο το θεσμικό ρόλο του δικηγόρου και των Δικηγορικών

Σχόλια για το επεισόδια χθες στην Ερμού

Μέρες τώρα το έλεγα γι αυτό που συμβαίνει στην Ερμού. Ήταν θέμα ωρών ή ημερών να συμβεί κάτι.

Δείτε:  Ποιά η θέση του Κράτους σ' αυτά τα φαινόμενα;      http://kryfokamari.blogspot.com/2010/04/blog-post_1527.html#more  και ...

Κοντά στους τρομοκράτες που κτύπησαν την αμερικανική πρεσβεία;

Πληροφορίες από κύκλους της Αστυνομίας αναφέρουν πιθανές συλλήψεις ατόμων που ενέχονται στο κτύπημα κατά τις αμερικανικής πρεσβείας πριν από τρία χρόνια με το RPG-7.

Πριν λίγες ώρες η Ελληνική Αστυνομία, γνωστοποίησε την σύλληψη έξι ατόμων μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα για δραστηριότητες στον πυρήνα της Ένοπλης Βίας στην Ελλάδα.

Ο παραμυθάς ...

Φωνάζει ο μικρός 'Ακης από το κρεβάτι του:


- Μαμά, θέλω να μου πεις ένα παραμύθι, γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ...

- Αν θες, παιδί μου, παραμύθι, και μάλιστα με πλούσιο σενάριο, ρώτα τον μπαμπά σου μόλις γυρίσει πού ήταν όλη μέρα...

Το ντους των δύο φύλων

Το ντους των δυο φύλων                

Της γυναίκας

1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά)

2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Eάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιο κλειδώνοντας την πόρτα πίσω σας.

3. Παρατηρείτε το είδωλο σας στον καθρέφτη και αυτοπαραπονιόσαστε για το στομαχάκι που αποκτήσατε

4. Mπαίνετε στο ντους.

ΕΛ.ΑΣ. : Εξαρθρώσαμε τον Επαναστατικό Αγώνα

Σε προσαγωγές υπόπτων προχωρησε η Αστυνομία. Βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία που "δείχνουν" τον Επαναστατικό Αγώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν και υλικά κατασκευής βομβών.

'Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης, τις πρώτες πρωινές ώρες έγιναν προσαγωγές και κατ' οίκον έρευνες, κατα τις οποίες βρέθηκαν στοιχεία που κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν για εξέταση στην εγκληματολογική υπηρεσία. Το βράδυ άλλο ένα άτομο προσήχθη στη ΓΑΔΑ ενώ, όπως ανέφεραν ανώτατοι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο αριθμός των προσαχθέντων αναμένεται να φτάσει τα δέκα με δώδεκα άτομα.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για 4 άνδρες και μία γυναίκα απο το Βόλο και τη Γλυφάδα, που ανακρίνονται. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, έχουν εντοπιστεί υλικά