www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσές μπίζνες για τη μαφία των φοιτητικών εστιών


Κακοποιά στοιχεία και παράνομοι τις έχουν καταλάβει και εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο τις χρησιμοποιούν ως ορμητήρια «δράσης» και εγκληματικών ενεργειών

Καμένο φοιτητικό δωμάτιο στην Εστία του Ζωγράφου. Νεολαίοι που γνωρίζουν λένε ότι είναι θέμα χρόνου να συμβούν πολύ σοβαρότερα περιστατικά.

Κοινό μυστικό που, ενώ το γνωρίζουν, αρνούνται να το παραδεχθούν οι υπεύθυνοι, είναι το καθεστώς της «εξωπανεπιστημιακής μαφίας», ενδεδυμένο με τον μανδύα του... φοιτητή, που δρα ανεξέλεγκτα στις φοιτητικές εστίες. Ναρκομανείς, αναρχικοί, μετανάστες, ακόμη και πόρνες, έχουν κάνει στέκια τους, δωμάτια των φοιτητικών εστιών.

Εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο, συμμορίες που συγκροτούνται από άτομα εκτός φοιτητικής κοινότητας ή από «αιώνιους φοιτητές» που μόνο φοιτητές δεν είναι, έχουν καταλάβει δεκάδες δωμάτια των εστιών, που είτε τα υπενοικιάζουν σε μετανάστες ή οποιονδήποτε άλλο, είτε τα χρησιμοποιούν ως ορμητήρια δράσης ακόμη και εγκληματικών ενεργειών. Εμφανίζονται

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική!


Το “Βήμα” αποκαλύπτει.

Απόρρητες πληροφορίες υψηλόβαθμων αξιωματικών λένε ότι μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών, επισκέπτεται την περιοχή της Πάρνηθας και κάνει σκοποβολή με όπλα διαφόρων διαμετρημάτων.

Στελέχη της Κατεχάκη αναφέρουν, όπως λέει το ρεπορτάζ, ότι “φαίνεται να βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους κινητοποίησης και ετοιμότητας”.

Υπηρεσιακοί παράγοντες αναφέρουν πως μετά την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα και της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς” οι ομοϊδεάτες θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μία νέα γενιά ανταρτών πόλης.

Όπως λένε, υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να στρατολογούν με γοργούς ρυθμούς άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα οποία θα υποβάλλουν σε “ταχύρυθμη εκπαίδευση” για να μπουν στην

Τέλος οι φοροαπαλλαγές


Φορολογικές ανατροπές φέρνει το 2012 σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί από τη Βουλή στους πρώτους μήνες του 2012.

Σχεδιάζεται για ετήσιο εισόδημα άνω των 30 χιλιάδων ευρώ να καταργηθούν πλήρως οι εκπτώσεις φόρου για δαπάνες όπως ενοίκια, νοσήλια, ασφάλιστρα ζωής, δίδακτρα και τόκοι στεγαστικών δανείων, ενώ αναμένεται να περιοριστούν σημαντικά για τα χαμηλότερα εισοδήματα.

Εκτός από το εισόδημα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να περικοπούν και οι φοροαπαλλαγές που ισχύουν για μεταβιβάσεις, γονικές παροχές, κληρονομιές, δωρεές και αγορές πρώτης κατοικίας, αλλά ακόμη και για Ι.Χ. σε ειδικές κατηγορίες φορολογουμένων, όπως τρίτεκνοι και πολύτεκνοι.

Από το 2012 η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης θα παρακρατείται από τους μισθωτούς σε μηνιαία βάση, ενώ θα κληθούν παράλληλα να καταβάλουν σε λιγότερες δόσεις και την εισφορά που

Ανάκληση πάνω από 300.000 Honda λόγω πιθανού προβλήματος στον αερόσακο


Έτος προκλήσεων για τη Honda είναι η φετινή χρονιά, καθώς, μετά το καταστροφικό τσουνάμι τον περασμένο Μάρτιο, έχει να αντιμετωπίσει ακόμη μία μεγάλη πρόκληση, αφού αναγκάζεται να ανακαλέσει 304.035 οχήματα.

Αιτία το πρόβλημα που ίσως παρουσιάσει ο αερόσακος του οδηγού, που ενδέχεται να ανοίξει την ώρα που το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει, γεγονός που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα. Πρόκειται για

Διορθώσεις για την εφαρμογή του Facebook σε iPhone


Όσοι χρησιμοποιούν το Facebook μέσω iPhone είναι πιθανό να είχαν παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα στον τρόπο λειτουργίας των comments. Για παράδειγμα αν ανεβάζατε μια φωτογραφία, πολλές φορές το iPhone έδειχνε ότι κάποιος την σχολίασε προβάλλοντας όμως παλιότερα σχόλια που σχετίζονται με άλλες

Συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Λ.Γαβαλάς για χρέη στο Δημόσιο, η οφειλή του οποίου φθάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.


Η επιχείρηση, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.

Συνελήφθη στο Κολωνάκι μετά από

Οι δεινόσαυροι του Λονδίνου έρχονται στην Αθήνα!


Μια από τις πιο πολυσυζητημένες εκθέσεις στην Ευρώπη, η έκθεση δεινοσαύρων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να μας προσφέρει ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο των εντυπωσιακών προϊστορικών αυτών ζώων.

Οι πιο δημοφιλείς δεινόσαυροι της προϊστορίας ζωντανεύουν από τις 4 Δεκεμβρίου στο νέο εκθεσιακό χώρο, στον 4ο όροφο τουThe Mall Athens, στο Μαρούσι.

Οι θρυλικοί γίγαντες κινούνται και βρυχούνται ρεαλιστικά, με τη βοήθεια της πιο προηγμένης τεχνολογίας, μεταφέροντας τον επισκέπτη χιλιάδες έτη πίσω στο χρόνο, ενώ μια σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες τον καλούν να μπει σε ρόλο ερευνητή.

Τον σκηνικό διάκοσμο της έκθεσης έχει αναλάβει ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς, ευρύτερα

Μπλόκο στους «Δεν πληρώνω»

Μπλόκο στις γονικές παροχές, στις δωρεές και σε όλες τις μεταβιβάσεις ακινήτων ετοιμάζεται να διατάξει το υπουργείο Οικονομικών, για όσους χρωστάνε στο Δημόσιο και δεν πληρώνουν.

Με συνεχή παρακολούθηση από τις εφορίες θα εμποδίζονται να πουλήσουν ή να μεταβιβάσουν σε συγγενείς τους ακίνητα, ώστε να μην αλλάξουν χέρια τα περιουσιακά στοιχεία από τα οποία το Δημόσιο προσδοκά να εισπράξει τα

Στα 733.000.000 ευρώ τα έσοδα από τους ημιυπαίθριους

Περισσότερα από 733.000.000 ευρώ επέφερε στα κρατικά ταμεία η διαδικασία τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, στη ρύθμιση εντάχθηκαν περίπου 689.000 αιτήσεις. Από τα συνολικά έσοδα, περίπου τα 106 εκ. είναι από το 2010.

Τα έσοδα από τη ρύθμιση αξιοποιούνται μέσω του Πράσινου Ταμείου σε δράσεις για την αποκατάσταση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου και τη χρηματοδότηση

Αυτός είναι ο παιδεραστής - προπονητής

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 47χρονου εκπαιδευτικού και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών - εφηβικών τμημάτων, που ασελγούσε εις βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Πρόκειται για τον Σειραγάκη Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης της περιφέρειας Κρήτης, τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του

Τ. Γιαννίτσης: Σε «κενό αέρος» η συζήτηση για τον χρόνο των εκλογών


Την άποψη ότι η συζήτηση για τον χρόνο των εκλογών γίνεται σε «κενό αέρος» εκφράζει ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα».

Όπως αναφέρει «ο χρόνος της κυβέρνησης καθορίζεται αντικειμενικά από την εντολή που έλαβε από τον Πρόεδρο της ∆ημοκρατίας και από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. ∆εν καθορίζεται ούτε από την ίδια ούτε από τη βούληση των μελών της».

Σημειώνει ακόμη ότι «σημασία έχει αν η κυβέρνηση θα αφεθεί να ολοκληρώσει την υλοποίηση των πολύ συγκεκριμένων ενεργειών που συνδέονται με τις αποφάσεις του Οκτωβρίου».

«Οποια πολιτική δύναμη θέλει να σταματήσει το έργο αυτό έχει τη δυνατότητα να το κάνει άμεσα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της επιλογής της και δεν βλέπω γιατί τόση συζήτηση», αναφέρει με

Χάγη: Τη Δευτέρα η απόφαση επί της προσφυγής της ΠΓΔΜ


Αύριο Δευτέρα θα ανακοινώσει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την απόφασή του για την προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας για το θέμα του ονόματός της.

«Το Διεθνές Δικαστήριο, το κυριότερο δικαστικό όργανο των Ηνωμένων Εθνών, θα ανακοινώσει την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011, την απόφασή του για την υπόθεση της

Μ. Βορίδης: Οι εκλογές δεν είναι δυνατόν να αργήσουν


«Οι στόχοι θα πρέπει να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και να οδηγηθούμε σε εκλογές. Οι εκλογές δεν είναι δυνατόν να βραδύνουν», σημειώνει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκης Βορίδης.

Σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ο κ. Βορίδης αναφέρει ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει συγκεκριμένους και σαφείς στόχους, συγκεκριμένη και σαφή εντολή: υλοποίηση των δεσμεύσεων που πηγάζουν από τη συμφωνία της 26 Οκτωβρίου 2011 και των οικονομικών πολιτικών που συνδέονται με αυτήν, απεμπλοκή και εκταμίευση της 6ης δόσης, διαπραγμάτευση της νέας δανειακής συμβάσεως και του συναπτόμενου με αυτήν προγράμματος οικονομικής πολιτικής, εφαρμογή του PSI και εκταμίευση της δόσης των 80 δισ.

«Σε αυτά θα κριθεί η κυβέρνηση αυτή καθώς δεν αποτελεί κυβέρνηση ιδεολογικής ή

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το ΔΝΤ για την έκτη δόση


Την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας αναμένεται να εγκρίνει στην αυριανή του συνεδρίαση και το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ .

Υπενθυμίζεται ότι στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την προηγούμενη Τρίτη δόθηκε τελικά το «πράσινο φως» για τη χορήγηση των 8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, μετά τις επιστολές - δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών για τήρηση από ελληνικής πλευράς των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

Οι χώρες της Ευρωζώνης συνεισφέρουν ποσό ύψους 5,8 δισ. ευρώ και τα υπόλοιπα 2,2 δισ. ευρώ θα εκταμιευτούν από το ΔΝΤ.

Το ποσό των 8 δισ. ευρώ θα καλύψει τρέχουσες υποχρεώσεις πληρωμών, που έχουν συσσωρευτεί από

Μ. Χρυσοχοΐδης: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάει στις εκλογές με νέα ηγεσία


Υπέρ της εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις βουλευτικές εκλογές, τάχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη, καθώς, όπως είπε, έχουν διαρραγεί οι σχέσεις εμπιστοσύνης με το λαό και τους ξένους.

«Μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος αρχηγός με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ενώ τόνισε ότι «αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη τότε πρέπει να αποχωρεί».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι αμέσως μετά τις γιορτές πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, και το κόμμα να πάει στις εκλογές με μια νέα ηγεσία και μια νέα πολιτική πρόταση.

«Εμείς συζητάμε ακόμη αν και πότε θα ανοίξουν οι διαδικασίες. Δεν είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη συζήτηση. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει σοβαρά και συντεταγμένα», δήλωσε και

Ο καιρός στις 04.12.2011


Βροχές στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα και τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 ως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 ως 16 στη Δυτική Ελλάδα, 12 ως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι