www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Λουκέτο σήμερα σε δήμους και περιφέρειες

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις μεθοδεύουν οι εργαζόμενοι ΟΤΑ, οι οποίοι σήμερα θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, αντιδρώντας στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και κυρίως στην εργασιακή εφεδρεία, για την οποία έχουν χαρακτηριστικά δηλώσει ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει από τους δήμους στοιχεία ή πίνακες με ονόματα για την εφαρμογή του μέτρου, "αυτόματα καταλαμβάνεται το Γραφείο Προσωπικού και δεν χορηγείται καμία τέτοια βεβαίωση".

Για το Σαββατοκύριακο η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει απευθύνει κάλεσμα σε αποχή από όλες τις υπερωρίες, ενώ σε συνέχεια των κινητοποιήσεων, τη Δευτέρα έχουν πραγραμματιστεί καταλήψεις σε

Ο καιρός στις 30.09.2011


Λίγες νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες στα ηπειρωτικά και στη Βόρεια Κρήτη, και ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς.

Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ενισχυόμενοι σταδιακά στα ανατολικά και νότια σε θυελλώδεις, ενώ από αργά το απόγευμα η έντασή τους στο Κρητικό και στο Λιβυκό ενδέχεται να φτάσει τοπικά και τα 9 μποφόρ. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η