www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι


Μεγάλης έκτασης επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στις εξέδρες αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όπου διεκόπη οριστικά, το ντέρμπι των «αιωνίων».

Επτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα από το 50' με 1-0 χάρη σε τέρμα του Τζαμάλ Αμπντούν, ο διαιτητής πήρε τους παίχτες των δύο ομάδων και τους οδήγησε στα αποδυτήρια καθώς αναζωπυρώθηκε η ένταση και υπήρχε ο κίνδυνος

Αποστασιοποίηση Παπανδρέου από τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ


Αίσθηση προκάλεσε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα όταν η διαδικασία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, η δήλωση του Γ. Παπανδρέου κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ερυθραία, όπου δεν αναφέρθηκε καν στο όνομα του Ευ. Βενιζέλου, αλλά αναφέρθηκε γενικώς στην «επόμενη ηγεσία του κόμματος».

Στελέχη του Ευ. Βενιζέλου έλεγαν ότι μετά από την απουσία του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ καθ΄ όλη την προηγούμενη εβδομάδα, η δήλωση αυτή έδειξε ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τακτική πλήρους αποστασιοποίησης από τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή ο επικοινωνιακός

Ευάγγελος Βενιζέλος: Επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης


Σήμερα επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της εσωκομματικής διαδικασίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ της προσπάθειας για την αναγέννηση της παράταξης, αλλά και για τη διαμόρφωση του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας». «Αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ μιας συλλογικής προσπάθειας που δεν αφήνει απ'έξω κανέναν», υπογράμμισε, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας.

 Σήμερα, πρόσθεσε, είναι μία ανοιξιάτικη μέρα ανατροπής των εντυπώσεων που κάποιοι συστηματικά καλλιέργησαν και επεσήμανε ότι με τη σημερινή διαδικασία το ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε

Αυτόκλητοι «προστάτες» της δημόσιας τάξης


Τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερης προβολής έτυχε η εμφάνιση διαφόρων οργανώσεων που καλούν για τη δημιουργία πολιτοφυλακών προκειμένου, όπως ισχυρίζονται, «να προστατεύσουν τους πολίτες, τους οποίους το κράτος έχει αφήσει στο έλεος των κακοποιών».

Μέσα από ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο προσκαλούν τους Ελληνες να ενταχθούν στις δυνάμεις τους και να πάρουν μέρος στις εξορμήσεις εκπαίδευσης που διοργανώνουν ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το χάος που, όπως σημειώνουν, είναι «προ των πυλών». Πρόκειται για μια επικίνδυνη εξέλιξη την οποία καταδίκασε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης ο οποίος ερωτηθείς για πρωτοβουλίες πολιτών για δημιουργία πολιτοφυλακών είπε ότι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών είναι η Αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως

Επικίνδυνο για τον εγκέφαλο το ροχαλητό


O ένας στους τέσσερις άνδρες που ροχαλίζουν κινδυνεύει να υποστεί βλάβες στον εγκέφαλό του κατά τη διάρκεια του ύπνου, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας.

«Η μελέτη μας δείχνει πως ο εγκέφαλος είναι περισσότερο ευπρόσβλητος κατά τη διάρκεια του ύπνου», είπε η δρ. Κάρολαϊν Ράι, επικεφαλής της ομάδας των ερευνητών.

 Η μελέτη εξέτασε αναλυτικά τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του ύπνου, δευτερόλεπτο με δευτερόλεπτο και

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή έξω από τη θύρα των οργανωμένων στο ΟΑΚΑ όπου οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις , ενώ αναμένεται από λεπτό σε λεπτό η

Νέα αναβάθμιση για το Google Earth


Στην έκδοση 6.2 αναβαθμίστηκε το Google Earth τόσο για Android όσο και για το iOS. Με τη νέα αναβάθμιση ο χρήστης θα μπορεί πλέον να ανοίγετε layers με διάφορες πληροφορίες, τόσο

Αστυνομικοί θα ελέγχουν τσάντες πολιτών στην παρέλαση


Σε κυνήγι... γιαουρτιού, αβγού και ντομάτας θα επιδοθούν την 25η Μαρτίου οι ειδικές ομάδες ελέγχου της Αστυνομίας, αναζητώντας πολίτες που θα φτάσουν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν... εμπράκτως στην πολιτική ηγεσία.

Για το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η επιχείρηση θα είναι παρόμοιου μεγέθους με αυτή του Πολυτεχνείου, μόνο που η προσπάθεια εντοπισμού των μολότοφ στα σακίδια των αντιεξουσιαστών θα αντικατασταθεί από ελέγχους για εντοπισμό

Σήμα ποιότητας «ελληνικής μεσογειακής κουζίνας»


Μετά από συνεργασία μεταξύ του Γερμανο - Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW), της Ένωσης Γερμανών Ξενοδόχων και Γαστρονόμων (DEHOGA) και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Hellenic Chefs Club) αποφασίσθηκαν οι προδιαγραφές για την καθιέρωση και την εφαρμογή του σήματος ποιότητας «Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα».

Το σήμα αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς, την γνωστοποίηση της υγιούς

ΝΔ: Επιβεβαιώνεται ότι ο ΠΑΣΟΚ «φούσκωσε» σκόπιμα το έλλειμμα


Την αντίδραση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας Μ. Κοντοπυράκη (συνέντευξη στην εφημερίδα Real News) για το ότι ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, εξέταζε διαφορετικά σενάρια για το έλλειμμα του 2009.

 «Μιας ώρας υπουργός ο κ. Παπακωνσταντίνου, χωρίς καν να έχει δει τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009, δήλωνε ότι θα τα αλλάξει και εξέταζε εντελώς διαφορετικά σενάρια.

 Αυτό και μόνο αρκεί για να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "φούσκωσε" σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμα», σχολίασε ο κ. Μιχελάκης, κάνοντας λόγο

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μικροένταση στα Βριλήσσια


Μικροένταση προκλήθηκε έξω από το πνευματικό κέντρο Βριλησσίων όπου έχει στηθεί η κάλπη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Ομάδα περίπου τριάντα ατόμων πέταξε γιαούρτια, φωνάζοντας συνθήματα κατά του πλήθους που

Ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο από την ανεξάρτητη Μ. Αποστολάκη


Το παρών στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ έδωσε η ανεξάρτηση βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη, ενέργεια που μαρτυρά την πρόθεσή της να τερματίσει το «διαζύγιό» της με το Κίνημα.

«Τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες, ούτε η χώρα μας ούτε οι πολίτες ούτε το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε η κ. Αποστολάκη

Γ. Παπανδρέου: Πιο ηλιόλουστες μέρες για την επόμενη ηγεσία

«Η Ελλάδα αλλάζει. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει ως πυλώνας σταθερότητας και φορέας αλλαγών», δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος του Κινήματος και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στο οποίο ψήφισε, στη Νέα Ερυθραία.


Είπε ακόμη πως πιστεύει ότι «η επόμενη ηγεσία θα χει μπροστά πιο πολλή ξαστεριά και πιο ηλιόλουστες μέρες, παρά τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας» και συμπλήρωσε ξπως ο ίδιος «ως απλός πολίτης» θα είναι κοντά στην προσπάθεια για αλλαγή της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι στη διάρκεια της δικής του πρωθυπουργικής θητείας «αναλάβαμε

ΠΑΣΟΚ: Ικανοποιητική η προσέλευση στα εκλογικά κέντρα Α' Θεσσαλονίκης


Ικανοποίηση υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ από την προσέλευση στα εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης του Κινήματος, Χρήστο Παπαστεργίου, μέσα σε μία

Ευάγγελος Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει τον εαυτό του

«Η εκλογή του νέου προέδρου δεν είναι η δική μου εκλογή. Είναι μια αφετηρία. Σήμερα αρχίζουμε», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος στο οποίο ψήφισε, στη Νέα Φιλαδέλφεια.


«Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει, την ψυχή του, τον εαυτό του, τους ανθρώπους που το συγκροτούν. Το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι τα ηγετικά του στελέχη, είναι η ίδια η κοινωνική του βάση», τόνισε και πρόσθεσε εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη συμμετοχή.

 «Είμαι βέβαιος», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, «ότι με την ευρεία συμμετοχή θα διαψεύσουμε όλους όσοι πίστευαν ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν μπορεί να ανακάμψει».

 Παράλληλα, ο εν δυνάμει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «η πατρίδα μπορεί να σταθεί όρθια, μόνο όταν έχει ενότητα και αλληλεγγύη και όταν συνεννοούμαστε με πολύ μεγάλη ειλικρίνια

Ο καιρός στις 18.03.2012


Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες και άνοδο της μέγιστης θερμοκρασίας περιμένουμε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν