www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για εργαζόμενο που κατηγορείται για χρηματισμό

Υπάλληλος εργολάβου που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ και όχι της ίδιας της ΔΕΗ είναι ο εργαζόμενος που κατηγορείται ότι ζητούσε χρήματα από πελάτη της επιχείρησης στην περιοχή του Πειραιά, προκειμένου να μη βεβαιώσει παράβαση σε μετρητή του ρεύματος.

Αυτό αναφέρει η ΔΕΗ σε σημερινή ανακοίνωση στην οποία προστίθεται ότι μόλις η ΔΕΗ ενημερώθηκε για το

Το Pirate Bay ανακοινώνει πως τέρμα τα Torrents, θα χρησιμοποιεί Magnet links


Το πιο δημοφιλές file-sharing site στον κόσμο, το Pirate Bay, αναμένεται να αφήσει τα αρχεία εκείνα που το βοήθησαν να γίνει το πιο διαβόητο portal φιλοξενίας Bittorrent, αφαιρώντας την υποστήριξη για τους «γερασμένους» πλέον trackers και να αγκαλιάσει τα Magnet links.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, η απόφαση να εγκαταλείψει την υποστήριξη για τα Torrent αποφασίστηκε μερικά χρόνια πριν, ωστόσο αποφάσισε να προχωρήσει στην εν λόγω μετάβαση μόλις φέτος. Ισχυρίστηκε ότι οι Bittorrent trackers είχαν αρχίσει και φαίνονται πλέον μία πεπαλαιωμένη μέθοδος, με την εισαγωγή των τεχνολογιών όπως των DHT και PEX.

Αν επισκεφθείτε το Pirate Bay σήμερα, θα παρατηρήσετε ότι η ιστοσελίδα προσφέρει πια συνδέσεις Magnet από προεπιλογή. Το site φιλοξενεί ακόμα αρχεία torrent, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο που

Κρουαζιερόπλοιο ναυάγησε έξω από το νησί Τζίγκλιο της Ιταλίας



Βίντεο από το κρουαζιερόπλοιο που ναυάγησε στο νησί Τζιγκλιο στο νότο της Τοσκάνης και που φέρνει στη μνήμη εικόνες από τον Τιτανικό, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι νεκροί είναι μέχρι στιγμής τρεις ενώ τουλάχιστον 4.000 επιβάτες έχουν απομακρυνθεί από το πλοίο

Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες...


Γ. Παπανδρέου: Δώσαμε δύσκολη μάχη σε όλα τα μέτωπα


Περήφανος για τη μάχη που έδωσε προκειμένου να μην χρεκοπήσει η χώρα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.

«Προλάβαμε μια άτακτη χρεοκοπία που θα ήταν αναπόφευκτη αν η Ελλάδα δεν είχε αλλάξει κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι καμία άλλη χώρα στην υφήλιο δεν είχε να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό δημοσιονομικό πρόβλημα.

Κανονικά η Ελλάδα έπρεπε να είχε χρεοκοπήσει στις 19 Μαΐου 2010, υποστήριξε.

«Εμείς προλάβαμε τη χρεοκοπία, οι προηγούμενοι έφυγαν κακήν κακώς», τόνισε. «Ουτε λυπάμαι, ούτε μετανιώνω. Ειμαι περήφανος που έδωσα μια τέτοια μάχη σε όλα τα μέτωπα», ανέφερε ο