www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Η ίδια πολιτική που εφαρμόζουμε στην Ελλάδα,είχε φέρει το Χίτλερ",λένε Γερμανοί ειδικοί!

Δεν τα λέμε εμείς.Τα λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί.

Ο επικεφαλής του IFO (Ευρωπαϊκό οικονομικό think-tank) στη Γερμανία υποστηρίζει ότι η πολιτική που επιβάλει η χώρα του στην Ελλάδα είναι ταυτόσημη με τη πολιτική του Καγκελάριου Μπρούνινγκ ,το 1930 στη Δημοκρατία της

Ο καλός Γερμανός


Το βαθύτερο αίτιο της κρίσης είναι, συνάμα, και ο λόγος για τον οποίον πάρα πολύ δύσκολα θα γλυτώσουμε τον γκρεμό, όσο και αν προσπαθούν οι άλλοι να μας συνεφέρουν, ώστε και εμείς να γλυτώσουμε και εκείνοι να μην υποστούν ζημία. Το αίτιο αυτό είναι πολιτισμικό. Αποτελεί το θεμέλιο επάνω στο οποίο ανορθώθηκε, σιγά σιγά, το πολιτικό πρόβλημα, το οποίο μας έχει οδηγήσει στη σημερινή οικονομική κρίση. Το πολιτικό πρόβλημα, εν ολίγοις, ήταν ο παπανδρεϊκός λαϊκισμός, που διέλυσε την όποια παραγωγική βάση της οικονομίας, εκτίναξε στα ύψη το δημόσιο χρέος, οικοδόμησε το κτηνώδες Δημόσιο, διέφθειρε ηθικά τους ψηφοφόρους και σαν επιθετικός καρκίνος προσέβαλε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ακόμη και το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (η Αριστερά δεν είχε ανάγκη: ήταν ανέκαθεν προσβεβλημένη...). Η πολιτισμική βάση του όμως είναι η τάση μας να θεωρούμε εθνικό ό,τι μας βολεύει -κι ας μας προτρέπει ο (εθνικός) ποιητής να θεωρούμε εθνικό το αληθές (άραγε πόσοι να είναι εκείνοι που γνωρίζουν κάτι περισσότερο για το έργο του, εκτός από

Πικρή αλήθεια

Οι ΄Ελληνες κοιτάνε τούρκικα σίριαλ και ο υπόλοιπος κόσμος Ελληνικό δράμα.

Χωρίς ΜΜΜ τη Δευτέρα


Ταλαιπωρία περιμένει και πάλι αύριο Δευτέρα το επιβατικό κοινό του Λεκανοπεδίου, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λοιπόν Μετρό Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Κανονικά, ωστόσο, θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΟΣΕ ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η στάση που θα τηρήσουν οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε υποσταθμούς της ΔΕΗ


Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δύο υποσταθμούς της ΔΕΗ στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προήλθε από βλάβη σε μετασχηματιστή.

Στην κατάσβεσή της συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Λόγω της φωτιάς εκδηλώθηκαν διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Πειραιά και της Καλλιθέας, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία προχώρησε σε 54 απεγκλωβισμούς ατόμων από ασανσέρ.

Συνεργεία της ΔΕΗ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης με