www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση


Πρόταση νόμου με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες κατέθεσε εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο αρμόδιος για τον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης του υπουργείου Εσωτερικών, βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Κουράκος, αμέσως μετά τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση.

 «Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί προεκλογική δέσμευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ό,τι λέμε το εννοούμε και το αποδεικνύουμε», δήλωσε ο

Ο καιρός στις 09.07.2012


Λίγες νεφώσεις και πολλή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, πρόσκαιρες καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα και κατά τόπους έντονη αίσθηση δυσφορίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 25 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στις Ανατολικές Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Ανατολικη Κρήτη θα επικρατήσουν σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές