www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Κανονικά την Πέμπτη τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ


Δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω καύσωνα, η στάση εργασίας που είχαν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι της 4 το απόγευμα της Πέμπτης.

Η κινητοποίηση μετατίθεται σε μελλοντική ημερομηνία που προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο

Δίκτυα νέας γενιάς φέρνει στην Αττική ο όμιλος Forthnet


Το δρόμο προς τα δίκτυα νέας γενιάς δείχνει ο Όμιλος Forthnet, υλοποιώντας το πρώτο πιλοτικό Fiber-to-the-Home δίκτυο στην Αττική, σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Σμύρνης και τεχνολογικούς παρόχους με σημαντική τεχνογνωσία στα δίκτυα νέας γενιάς.

Το έργο ξεκινά άμεσα και σε πρώτη φάση θα καλύψει τουλάχιστον 2000 νοικοκυριά στο Δήμο Νέας Σμύρνης.
Σε αντίθεση με τα δίκτυα VDSL που υλοποιούνται σήμερα από τον ανταγωνισμό, τα δίκτυα FTTH φέρνουν την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι του συνδρομητή αντικαθιστώντας τα δίκτυα χαλκού, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στα δίκτυα FTTH η ταχύτητα πρόσβασης που επιλέγει ο πελάτης είναι εγγυημένη ανεξαρτήτως

Σιωπηρή παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις


Ως σιωπηρή παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ερμηνεύεται η εγκύκλιος που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών προς τις εφορίες όλης της χώρας, με σαφείς οδηγίες για την αποστολή των χειρόγραφων δηλώσεων εισοδήματος του έτους 2011 στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων μέχρι τις 31 Ιουλίου.
 
 Όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο, η προθεσμία για την παραλαβή των χειρόγραφων δηλώσεων λήγει

Πανελλαδικές: Ακόμη ένα πλαστό μηχανογραφικό δελτίο


Ακόμη μία περίπτωση υποβολής πλαστού μηχανογραφικού δελτίου εξιχνίασε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονης για πλαστογραφία και απάτη με υπολογιστή.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν 18χρονος κατήγγειλε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να υποβάλει μηχανογραφικό δελτίο των Πανελλαδικών εξετάσεων μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, διότι τα στοιχεία του είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί, με αποτέλεσμα οι κωδικοί πρόσβασής του να