www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Οριστικό τέλος στις αιμορροΐδες


Οριστικό τέλος στο πρόβλημα με τις αιμορροΐδες, που αντιμετωπίζει ένας στους δύο Έλληνες, βάζει η νέα ελάχιστα τραυματική χειρουργική θεραπεία με τη χρήση υπερήχων!

‘Πρόκειται για μία αναίμακτη, ελάχιστα τραυματική και χωρίς επιπλοκές θεραπεία, η οποία διαρκεί μισή ώρα και δίνει οριστικό τέλος στο επώδυνο πρόβλημα των αιμορροίδων. Την επόμενη ημέρα ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες’, αναφέρει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Αθήνας γενικός χειρουργός κ. Αναστάσιος Ξιάρχος, ο οποίος ήδη εφαρμόζει τη μέθοδο τα τελευταία χρόνια με θεαματικά αποτελέσματα.

Η νεα χειρουργική θεραπεία απασχόλησε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Χειρουργικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη από την

Βάσεις 2012 Εκτιμήσεις: πτώση βάσεων, που και πόσο


Σαφώς πτωτική διαγράφεται η τάση των βάσεων εισαγωγής στα πολυτεχνεία και τις σχολές θετικών επιστημών, ελαφρώς πτωτική για τις ιατρικές σχολές, ενώ χωρίς μεγάλες αποκλίσεις εκτιμάται ότι θα κινηθούν οι Βάσεις 2012 για τις περιζήτητες σχολές των κοινωνικών και ανθρωπιστικών σπουδών. Αυτά προκύπτουν από τα… exit polls των βαθμολογιών στις πανελλαδικές εξετάσεις, που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή για τους 87.500 υποψηφίους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (της Ομάδας Β΄) οι οποίοι διεκδικούν μία από τις 61.825 θέσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Σειρά έχουν από την Τρίτη οι εξετάσεις στα μαθήματα επιλογής.

Εμπειροι εκπαιδευτικοί, που μίλησαν στην «Κ», ανέφεραν ότι στα πανεπιστημιακά τμήματα η πτώση θα ξεκινήσει από τα 100 μόρια και μπορεί να φθάσει έως και, κατά περίπτωση, στα 3.000-

Κυβέρνηση μικροαστικής αριστεράς


Η πλήρης αποτυχία του προγράμματος της τρόικα και η λαϊκή απόγνωση φέρνουν άρον- άρον μια φοιτητική ουσιαστικά αριστερή παράταξη, όπως είναι ο Σύριζα, σε θέση διεκδικητή της κυβέρνησης.

Γύρω της συσπειρώθηκαν απελπισμένοι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ από τις ΔΕΚΟ, καθώς και ψηφοφόροι του άλλοτε πανίσχυρου κινήματος που έφαγαν με χρυσά κουτάλια επί 40 χρόνια από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, φοροδιαφεύγοντας.

Ο Σύριζα, χωρίς κοινωνικές δυνάμεις, με μηδενική επιρροή σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, ήταν πάντα μια μικροαστική παρέκκλιση από το ιστορικό ΚΚΕ, η οποία επικαλούμενη εν γένει ανθρωπιστικές, αντικαπιταλιστικές και ριζοσπαστικές απλοϊκές απόψεις, επιβίωνε πολιτικά μέσα σε ένα νεανικό κινηματικό πλαίσιο. Μια

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων για τα ειδικά μαθήματα


Από 15 Ιουνίου μέχρι και 24 Ιουνίου, θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α' και Β') οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι θέλουν να εξεταστούν σε ένα ή περισσότερα από αυτά για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ότι οι εξετάσεις αρχίζουν μία ημέρα νωρίτερα, στις 15 αντί 16 Ιουνίου, λόγω της διενέργειας των εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων και τα εξεταστικά κέντρα, αναλυτικά:

Αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων ειδικών μαθημάτων

Πανελλαδικές εξετάσεις: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας


Αύριο Τρίτη 5 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι Πανελλήνιες 2012 με το μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας(Μάθημα Επιλογής όλων των Κατευθύνσεων).

Το μάθημα της Οικονοµικής Θεωρίας είναι περίεργο προς την αφοµοίωση του περιεχοµένου του. Ενώ αρχικά φαίνεται εύκολο και άµεσα κατανοητό, ξαφνικά γίνεται εξαιρετικά περίπλοκο. Αυτό σηµαίνει ότι η µελέτη της Οικονοµικής Θεωρίας πρέπει να γίνεται αργά, προσεκτικά και συστηµατικά για τις Πανελλήνιες 2012.

H δυσκολία του µαθήµατος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στις Πανελλαδικές, εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο υποψήφιος πρέπει να συνδυάζει τις θεωρητικές έννοιες µε την πρακτική εφαρµογή τους. Επιβεβληµένες είναι η

Ο καιρός στις 04.06.2012


Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ μετά το μεσημέρι οι νεφώσες στα βόρεια ορεινά θα αυξηθούν δίνοντας λίγες μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 34 βαθμούς στη Κεντρική Ελλάδα και από 15 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με εξαίρεση τα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου όπου οι