www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο καιρός αύριο 28.08.2010

Ζεστό και υγρό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο 28 Αυγούστου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 - 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 36 - 37 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 24 έως 30 στις νησιωτικές περιοχές, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 33 - 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε νότιους ασθενείς μέχρι μέτριους και στο Νότιο Αιγαίο σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Σχεδόν μέτριοι και κατά τόπους μέτριοι άνεμοι δυτικών διεθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 - 36 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι

Τη δική της κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών ετοιμάζει η κινεζική Lenovo

Το PlayStation, το Xbox και το Wii φαίνεται ότι θα έχουν σύντομα νέο ανταγωνιστή, και μάλιστα made in China. H Lenovo, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο, αποκάλυψε ότι αναπτύσσει μια κονσόλα με την ονομασία eBox, η οποία θα αναγνωρίζει τις κινήσεις του παίκτη από μακριά, χωρίς χειριστήριο.


Τη νέα παιχνιδομηχανή σχεδιάζει να λανσάρει στα τέλη του έτους στην κινεζική αγορά η Beijing Eedoo Technology, νεοσύστατη θυγατρική της Lenovo.

Όπως το επιτυχημένο Wii της Nintendo, το eBox θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο, οικογενειακό κοινό και όχι σε σκληροπυρηνικούς χρήστες: «Το προϊόν μας σχεδιάστηκε για οικογενειακή διασκέδαση. Το eBox μπορεί να μην έχει την καλύτερη κάρτα γραφικών, ή τόσο εκτεταμένη βία, μπορεί όμως να εμπνεύσει τα μέλη μιας οικογένειας να σηκωθούν από τον καναπέ και να γυμναστούν λίγο» σχολίασε την Παρασκευή στην εφημερίδα China

Μάλλον ... έκανα λάθος

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του marketing

Οι εταιρείες marketing πειραματίζονται με νέες ψηφιακές τεχνολογίες προκειμένου να «τσιμπήσουν» τους καταναλωτές την ώρα που ψωνίζουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας The Wall Street Journal.


Επιστρατεύοντας κάθε νέο διαθέσιμο τεχνολογικό μέσο, με δοκιμαστήρια εξοπλισμένα με διαδραστικά κάτοπτρα, με ειδικά περίπτερα στο εσωτερικό των mall, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να συνομιλεί με έναν εικονικό αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και με ψηφιακές κάρτες που θα προσφέρουν εξατομικευμένες εκπτώσεις, οι εταιρείες επιχειρούν να "χτυπήσουν" το διαδίκτυο και να μας πείσουν ότι έχουμε πολύ μεγαλύτερες ανάγκες από τις πραγματικές και από αυτές που μπορούμε να "αντέξουμε".

Στόχος είναι οι εταιρείες marketing να εφεύρουν πιο αποτελεσματικούς τρόπους προκειμένου να "έρθουν σε επαφή" με τον πελάτη, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τη διεργασία που προηγείται της αγοράς, δηλαδή τι είναι αυτό που κάνει τον καταναλωτή να προτιμήσει ένα συγκεκριμένο προϊόν έναντι κάποιου άλλου.

Οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος, ειδικά στις ΗΠΑ. Ο αγοραστής έχει στη διάθεση του όλο τον χρόνο που χρειάζεται, όλες τις πληροφορίες που ζητά, ενώ όσο καλύτερη είναι η ιστοσελίδα από όπου κάνει τις αγορές του, τόσο καλύτερη πρόσβαση έχει σε φωτογραφίες και σε

Tα οκτώ σημάδια του καρκίνου

Οκτώ σημάδια-κλειδιά του καρκίνου, που όταν εμφανίζονται θα πρέπει να διερευνώνται αμέσως, κατέγραψαν Βρετανοί επιστήμονες.

Τα συμπτώματα αυτά φέρονται να προβλέπουν με τέτοια ακρίβεια τον κίνδυνο καρκίνου σε κάποιες ηλικιακές ομάδες που οι ασθενείς θα πρέπει να απευθύνονται αμέσως σε ειδικό γιατρό, εκτός κι αν υπάρχει άλλη εξήγηση για την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με την έρευνα ομάδας επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Κιλ, που δημοσιοποιήθηκε στην επιθεώρηση British Journal of General Practice (BJGP), τα συμπτώματα είναι τα εξής:

- Αναιμία (ενδεικτική του καρκίνου του εντέρου)

- Αίμα στα περιττώματα (ενδεικτική του καρκίνου του εντέρου στις

«Θερμό χειμώνα» βλέπει η ΑΔΕΔΥ

Θερμό χειμώνα, με μαζικές και σκληρές αντιδράσεις, λόγω της κατάστασης που οδηγεί «την οικονομία σε αποσάρθρωση και διάλυση» προβλέπει η ΑΔΕΔΥ.


Αυτό δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Δόλγιρας, μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ με τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης των υπουργών, οι οποίοι θα μεταφέρουν τα αιτήματα της ΑΔΕΔΥ, στον πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ

Ειδικότερα, ανακοινώθηκαν κινητοποιήσεις τόσο στο πανευρωπαϊκό επίπεδο στις 28 Σεπτεμβρίου, όσο και στη ΔΕΘ στις 11 Σεπτεμβρίου.

Οσον αφορά τις προτάσεις και τα αιτήματα της ΑΔΕΔΥ, οι εκπρόσωποί της δήλωσαν πως δεν αποδέχονται κλαδικά μισθολόγια αλλά ένα ενιαίο, ζητούν την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και δεν συζητούν περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους.

Το άλλο μέλος της ΑΔΕΔΥ, που έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, η κ. Δέσποινα Σπανού, ανέφερε πως η συνάντηση αυτή έγινε για το θεαθήναι, καθώς οι υπουργοί δεν δεσμεύτηκαν για τίποτα και τόνισε, πως οι αποδοχές των υπαλλήλων είναι πολύ χαμηλές και ο πληθωρισμός έχει αυξηθεί, με αποτέλεσμα,

Τρεις χιλιάδες καταγγελίες κάθε μήνα στο "1520"

Τρεις χιλιάδες καταγγελίες μηνιαίως διαχειρίζεται το τηλεφωνικό κέντρο παραπόνων καταγγελιών και πληροφοριών της γενικής γραμματείας Καταναλωτή "1520".


Το υπουργείο Οικονομίας προχωρά στην αναμόρφωση της λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου ώστε να εξελιχθεί σε ένα one stop shop για την κατάθεση παραπόνων καταγγελιών και διάθεσης πληροφοριών προς τους καταναλωτές για όλα τα θέματα που αφορούν στην προστασία του καταναλωτή.

Σήμερα ευθύνη της διαχείρισης του "1520" την έχει ιδιωτική εταιρεία. Μέχρι πρότινος οι καταγγελίες

Γκρέιπφρουτ εναντίον διαβήτη

Ερευνητές στο Ισραήλ ανακάλυψαν ότι το γκρέιπφρουτ διαθέτει μια αντιοξειδωτική ουσία που βοηθά στην αντιμετώπιση του διαβήτη. Οπως διεπίστωσαν, η ναριγενρίνη που δίνει στο γκρέιπφρουτ τη χαρακτηριστική πικρή γεύση του είναι ταυτόχρονα ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνουν δύο διαφορετικά μεταξύ τους φάρμακα για τον διαβήτη τύπου 2. Ο συγκεκριμένος τύπος διαβήτη εμφανίζεται όταν ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει τις απαραίτητες για τον έλεγχο του σακχάρου ποσότητες ινσουλίνης. Η ναριγενρίνη, όπως φαίνεται, όχι μόνο

Ποντάρουν στα «φρουτάκια» για να βρουν έσοδα


Η κυβέρνηση «ποντάρει» και στον τζόγο για να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το νομοσχέδιο για τη «ρύθμιση της αγοράς παιγνίων» που δόθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Οικονομικών. Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι στα έσοδα του κράτους θα προστίθενται περί τα 700 εκατ. ευρώ από τις άδειες και το ετήσιο τέλος λειτουργίας των τυχερών παιγνιδιών, ενώ προβλέπεται σε ολόκληρη την επικράτεια να λειτουργήσουν περίπου 32.000 τυχερά παιχνίδια (φρουτάκια). Σήμερα σύμφωνα με υπολογισμούς του υπουργείου Οικονομικών ο τζίρος που πραγματοποιείται στην Ελλάδα από τον παράνομο τζόγο ξεπερνάει τα 4 δισ. ευρώ καθώς εκτιμάται ότι λειτουργούν περισσότεροι από 250 διαδικτυακοί τόποι στοιχηματισμού, ως και 20.000 ηλεκτρονικές μηχανές ψυχαγωγικών παιχνιδιών περιορισμένου κέρδους και ως και 150.000 ηλεκτρονικοί υπολογιστές που παρέχουν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι από το 2002 στη χώρα μας ισχύει καθολική απαγόρευση της λειτουργίας τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών εκτός από αυστηρά περιορισμένους χώρους όπως τα πρακτορεία του

Φωτοβολταϊκά και σε μικρά οικόπεδα

Φωτοβολταϊκά συστήματα ακόμη και σε μικρά εκτός σχεδίου οικόπεδα, μη άρτια και οικοδομήσιμα, θα μπορούν στο εξής να βάζουν οι μικροεπενδυτές, δυνατότητα που μέχρι τώρα δεν είχαν.


Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί πλέον να αξιοποιήσει κανείς ένα οικόπεδο τριών- για παράδειγμα- στρεμμάτων που έχει στο χωριό για εγκατάσταση ισχύος 100 κιλοβάτ, κάτι που που λύνει τα χέρια χιλιάδων μικροεπενδυτών ανά την Ελλάδα.Η κάλυψη θα μπορεί να φτάνει ώς το 60% του ακινήτου. Απλοποιείται η διαδικασία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σε στέγες κτιρίων (π.χ. ώς 100 κιλοβάτ), για τα οποία δεν θα χρειάζεται πλέον να πάρει κανείς «έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας» από την Πολεοδομία, αλλά θα αρκεί μια γνωστοποίηση στη ΔΕΗ. Το γεγονός αυτό αναμένεται να διευκολύνει επίσης χιλιάδες μικροεπενδυτές- οι ήδη εκατοντάδες αιτήσεις που

Στο «μικροσκόπιο» για ναρκοληψία το εμβόλιο της νέας γρίπης

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (EMA) ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε, κατόπιν αιτήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έρευνα για το εμβόλιο Pandemrix κατά της νέας γρίπης Α/Η1Ν1, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι προκάλεσε κρίσεις ναρκοληψίας στη Φινλανδία και τη Σουηδία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στο Λονδίνο, έδρα της ΕΜΑ, επιτροπή ειδικών θα ερευνήσει «για να διευκρινίσει αν υπάρχει σχέση ανάμεσα στα κρούσματα ναρκοληψίας και στον εμβολιασμό με Pandemrix» το οποίο παρασκευάζεται από τη βρετανική φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline (GSK).

Το Pandemrix χορηγήθηκε σε «τουλάχιστον 30,8 εκατομμύρια Ευρωπαίους» στο πλαίσιο των εκστρατειών πρόληψης της γρίπης Η1Ν1, που είναι γνωστή ως γρίπη των χοίρων, διευκρινίζει η ΕΜΑ.

Η Φινλανδία συνέστησε την Τρίτη την αναστολή της χρήσης του Pandemrix, αναφέροντας έξι κρούσματα ναρκοληψίας σε παιδιά μετά τη χορήγηση του Pandemrix. Σύμφωνα με τις φινλανδικές αρχές, άλλα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 34χρονος σμηναγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 34χρονος σμηναγός που τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση των δύο μαχητικών αεροσκαφών στο αέρα, νοτίως της Κρήτης. Για μαύρη μέρα στην Πολεμική μας Αεροπορία έκανε λόγο από το Ηράκλειο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τις συνεχείς συσκέψεις που είχε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών πιλότων.


Ο 34χρονος πιλότος διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας έχοντας τις αισθήσεις του, καθώς στις ερωτήσεις των γιατρών κουνούσε το χέρι του, δείχνοντας ότι έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, ενώ αξιοθαύμαστο είναι το σθένος του

Οριστικό τέλος στο κάπνισμα

Tην προσεχή Τετάρτη ξεκινά η ολική απαγόρευση του καπνίσματος στην Ελλάδα, η οποία «αυτή τη φορά θα εφαρμοστεί καλύτερα», σύμφωνα με την υπουργό Υγείας.


«Δεν υπάρχουν, πλέον, παραθυράκια και εξαιρέσεις», δήλωσε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές έχουν τους απαραίτητους ελεγκτικούς μηχανισμούς για να εφαρμόσουν το νόμο, αναφερόμενη χαρακτηριστικά στους επόπτες δημόσιας υγείας, τη δημοτική αστυνομία, ακόμα και το λιμενικό.

Σύσκεψη στο υπουργείο

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, προκειμένου να δοθούν οι οδηγίες και η εγκύκλιος για την εφαρμογή του μέτρου.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου υποστήριξε ότι το κάπνισμα, εκτός από θέμα υγείας είναι και ζήτημα προτύπου και για το λόγο αυτό απαγορεύθηκε η διαφήμιση προϊόντων καπνού και στον κινηματογράφο.

Οι ρυθμίσεις

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Σεπτεμβρίου απαγορεύεται χωρίς εξαίρεση το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους, τους εργασιακούς χώρους, τις καφετέριες, τα μπαρ κ.λπ.

Καταργούνται, επίσης, τα καπνιστήρια σε όλους τους χώρους εργασίας και οι καπνίζοντες θα πρέπει να

Μέτρα για τα «άρρωστα» νερά της Βοιωτίας

Την άμεση δημοπράτηση όλων των έργων για την αναβάθμιση του διυλιστηρίου Οινοφύτων και την υδροδότηση όλων των κοινοτήτων της περιοχής με νερό από το Μόρνο ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος. Προηγήθηκε η αποκάλυψη ότι τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο έχουν αυξηθεί σημαντικά στην περιοχή.


Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών, η θνησιμότητα από καρκίνο του ήπατος, των νεφρών, της ουροδόχου κύστης και του πνεύμονα είναι αυξημένη κατά 14% στα Οινόφυτα σε σχέση με την υπόλοιπη Βοιωτία. "Η πιθανότητα να είναι τυχαία τα ευρήματα και να μη σχετίζεται η χρήση του νερού με την εμφάνιση καρκίνου, κυρίως του ήπατος των νεφρών και της ουροδόχου κύστης, σε κατοίκους της περιοχής, είναι μία στις χίλιες", δήλωσε στο πρακτορείο ΑΠΕ - ΜΠΕ η επιστημονική υπεύθυνη της μελέτης, Αθηνά Λινού. Διευκρίνισε, πάντως, ότι

Διεύρυνση ζημιών για τη Vivartia στο εξάμηνο

Ζημίες ύψους 107 εκατ. ευρώ παρουσίασε στο πρώτο εξάμηνο του έτους ο όμιλος της Vivartia, έναντι ζημιών ύψους 1,7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.


Οι ζημίες για τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθαν σε 61,1 εκατ. ευρώ (αντί 2,9 εκατ. ευρώ, την αντίστοιχη περσινή περίοδο) και από διακοπτόμενες σε 45,8 εκατ. ευρώ.

Ο τζίρος της Vivartia περιορίστηκε κατά 5,9%, στα 410 εκατ. ευρώ έναντι 435,8 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο του 2009.

Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων, αποσβέσεων και έκτακτων αποτελεσμάτων της Vivartia διαμορφώθηκαν σε 19,4 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 37,2% σε σχέση με πέρυσι (30,9 εκατ.

Υπό εξέταση φοροελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις

Μέτρα για την επιτάχυνση της είσπραξης των εσόδων τον Σεπτέμβριο, τις βασικές αρχές του προϋπολογισμού του 2011, το φορολογικό νομοσχέδιο του Σεπτεμβρίου αλλά και τα φορολογικά κίνητρα που ζητά επίμονα ο ΣΕΒ και η ΓΣΕΒΕΕ συζήτησε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.


Ο λόγος για την τρίτη κατά σειρά σύσκεψη μέσα σε ισάριθμες ημέρες με επίκεντρο την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάστηκε και η δυνατότητα να αναγγελθούν από το βήμα της ΔΕΘ φοροαπαλλαγές ή μειώσεις φόρου για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Η σύσκεψη έγινε υπό τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, με την συμμετοχή του αρμόδιου υφυπουργό Φίλιππου Σαχινίδη του πρόεδρου του ΣΟΕ Γιώργου Ζανιά και όλους τους γενικούς

Νέο πρόγραμμα για ενεργοβόρες επιχειρήσεις εξετάζει το ΥΠΕΚΑ

Πρόγραμμα επιδότησης ενεργοβόρων επιχειρήσεων επεξεργάζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Το πρόγραμμα θα επικεντρώνεται στη «θερμική» θωράκιση των επιχειρήσεων.

Την ανακοίνωση του προγράμματος στο προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης, στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε στο υπουργείο Οικονομίας

Diaspora: ο νέος φιλόδοξος αντίπαλος του Facebook

Diaspora είναι το όνομα μια νέας υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το Facebook. Η νέα υπηρεσία που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τέσσερις Αμερικανούς φοιτητές, θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 15 Σεπτεμβρίου.


Το Diaspora, το οποίο "χτίστηκε" με ανοιχτό λογισμικό, δεν θα έχει, σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι δημιουργοί του, τα κενά ασφάλειας αλλά και τα προβλήματα αυθαίρετης δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων για τα οποία έχει κατηγορηθεί το Facebook.

"Ο κάθε χρήστης-μέλος του Diaspora θα μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο των πληροφοριών που δημοσιοποιεί και να διαχωρίζει αυτά που θέλει να ξέρουν οι συνάδελφοί του από εκείνα που συζητάει

Νέα θητεία θέλει ο Π. Φασούλας, Μαντούβαλο στηρίζει ο ΛΑΟΣ

Ο Παναγιώτης Φασούλας, ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί να διεκδικήσει και νέα τετραετία στη δημαρχία του Πειραιά. Την ίδια στιγμή, ο Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωνε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρου Μαντούβαλου.

Ο δήμαρχος Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση, αντιδρώντας σε δημοσιεύματα παραπολιτικών ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία επικοινώνησε με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης και του ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.


"Ξεκαθαρίζουμε για τελευταία φορά ότι, ο Δήμαρχος Πειραιά δεν παραιτείται και περιμένει τις αποφάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σεβόμενος τον Πειραϊκό λαό και τις καταστατικές διαδικασίες του κινήματος", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με δηλώσεις του στο "Κανάλι 1", άφησε να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που δεν θα εξασφαλίσει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος θα αποσύρει την υποψηφιότητά του. "Δεν υπήρξα ποτέ παιδί του

Μήνυση από το υπουργείο Υποδομών για πλαστές εγγυητικές

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στον αρμόδιο εισαγγελέα η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Αεροδρομίων Ν. Ελλάδος για υπόθεση πλαστών εγγυητικών επιστολών.


Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, εκπρόσωπος του αναδόχου του διαγωνισμού για την κατασκευή του νέου κτηρίου στο αεροδρόμιο της Σητείας κατέθεσε πλαστές εγγυητικές επιστολές, προκειμένου να υπογράψει συμπληρωματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου.