www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Νέα θητεία θέλει ο Π. Φασούλας, Μαντούβαλο στηρίζει ο ΛΑΟΣ

Ο Παναγιώτης Φασούλας, ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί να διεκδικήσει και νέα τετραετία στη δημαρχία του Πειραιά. Την ίδια στιγμή, ο Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωνε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρου Μαντούβαλου.

Ο δήμαρχος Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση, αντιδρώντας σε δημοσιεύματα παραπολιτικών ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία επικοινώνησε με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης και του ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.


"Ξεκαθαρίζουμε για τελευταία φορά ότι, ο Δήμαρχος Πειραιά δεν παραιτείται και περιμένει τις αποφάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σεβόμενος τον Πειραϊκό λαό και τις καταστατικές διαδικασίες του κινήματος", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με δηλώσεις του στο "Κανάλι 1", άφησε να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που δεν θα εξασφαλίσει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος θα αποσύρει την υποψηφιότητά του. "Δεν υπήρξα ποτέ παιδί του
κομματικού σωλήνα και ποτέ δεν καταλαβαίνω όλα αυτά τα περί κομματικής πειθαρχίας. Παρόλα αυτά όμως, πρέπει να πω ότι σέβομαι απόλυτα τη δημοκρατική παράταξη του Πειραιά και δεν θα είμαι εγώ ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ο οποίος θα την διχάσει", τόνισε.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης συναντήθηκε στα γραφεία του ΛΑΟΣ με τον Πέτρο Μαντούβαλο, τον οποίο αποκάλεσε "πολύ καλό φίλο" του κόμματος.

Σχόλια kryfokamari: Πόσο ακόμα θέλετε να καταστρέψετε τον Πειραιά κ. Φασούλα; 4 χρόνια δεν έχετε κάνει τίποτα. Τι θα αλλάξετε στην επόμενη τετραετία; Μήπως θα σκουπίσετε τους δρόμους ή θα καθαρίσετε και θα ανοίξετε τους χώρους που κλείσατε στο κομμάτι της Πειραϊκής;
Θα έπρεπε να ντρέπεστε και να έχετε φύγει από την πρώτη χρονιά, παραχωρώντας τη θέση σας σε ικανότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: