www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στη Ρόδο


Σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νησί της Ρόδου στις 16.10. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στον υποθαλάσσιο χώρο, 25 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρόδου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του καθηγητή Γεωλογίας Ευθύμιου Λέκκα, πρόκειται για μετασεισμική

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά από 26 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου


Λόγω εργασιών βελτίωσης-συντήρησης της Λ. Ανδρέα Παπανδρέου (Περιφερειακός Δραπετσώνας), θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω τμήματα της Λ. Ανδρέα Παπανδρέου (Περιφερειακός Δραπετσώνας), περιοχής Δήμου Πειραιώς, για το χρονικό διάστημα από 26-6-2012 έως και 5-7-2012, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

α) Στο τμήμα της οδογέφυρας μεταξύ των Πυλών Ε1 και Ε2 του Λιμένα Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

1. Στην κατεύθυνση από Κερατσίνι προς Πειραιά μέσω της Λ. Δημοκρατίας - Αγχιάλου και εν

Αντίδραση ΚΚΕ για τη μήνυση αστυνομικών κατά της Λ.Κανέλλη


Πολιτικά σκόπιμη ενέργεια με στόχο το ίδιο το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ο Περισσός τη μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού του Κόμματος Λιάνας Κανέλλη.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται οι αστυνομικοί, έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.

«Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το

Αναρτήθηκαν σε ίντερνετ και Λύκεια οι βαθμολογίες


Στο Ίντερνετ και στα σχολεία αναρτήθηκαν το μεσημέρι οι βαθμοί των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.

Για να δείτε τις βαθμολογίες πατήστε http://results.minedu.gov.gr/

Η πρόσβαση στα στοιχεία γίνεται πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου

Σήμερα τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Μετά τις 13:00 αναμένονται, εκτός απροόπτου, να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων σε όλα τα Λύκεια της χώρας, δίνοντας ένα τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν επίσης να δουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο

Ο καιρός στις 25.06.2012


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν