www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Μακελειό Ρέντη: Βίος και πολιτεία και οι δύο Αλβανοί της συμμορίας

Νέα στοιχεία για τη δράση της συμμορίας που σκότωσε την 1η Μαρτίου 2011 στην αιματηρή συμπλοκή στου Ρέντη δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγες ώρες η ΕΛΑΣ.

Τα στοιχεία θα αφορούν τη δραστηριότητα των δύο 31χρονων Αλβανών που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, και οι οποίοι φέρεται να τροφοδοτούσαν με κλεμμένα οχήματα τους τέσσερις ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ενωση που πρωταγωνίστησαν στο μακελειό στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εργαστηριακές έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι οι δύο Αλβανοι συμμετείχαν σε σωρεία ληστειών και κλοπών σε σπίτια και σε καταστήματα πώλησης αυτοκινήτων.

Το ενδιαφέρον της ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στου Ρέντη εστιάζεται στον ρόλο 36χρονου Ρωσοπόντιου συλληφθέντα ο οποίος φέρεται να είναι ο βασικός δράστης, καθώς αυτός πυροβόλησε τους

Ποιους θα ελέγξει το ΣΔΟΕ το 2011

Αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο νέος επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Ι. Διώτης. Ήδη, οι αρμόδιες ομάδες εργασίας για την περιστολή της φοροδιαφυγής έχουν εντοπίσει 26 μεγάλες περιπτώσεις απόκρυψης εισοδημάτων όπου οι ελεγκτικές υπηρεσίες του ΣΔΟΕ θα ρίξουν τις επόμενες ημέρες το βάρος των ελέγχων. Και δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις που θα ελέγξει το επόμενο διάστημα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Ενδεικτικό των ελέγχων που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα είναι το μήνυμα που έστειλε χθες ο κ. Διώτης κατά την ανάληψη των καθηκόντων του στους απανταχου φοροφυγάδες ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ότι η δραστική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και των συναφών εγκλημάτων αποτελεί όρο και προϋπόθεση για την επιτυχία της

Ο καιρός στις 07.05.2011


Καλό καιρό σε όλη τη χώρα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 07 Μαίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 20 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 9 ως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 ως 23 στη Δυτική Ελλάδα, 14 ως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί και στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στη