www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Κ. Αϊβαλιώτης: Θα κατέβουμε αυτόνομα στις εκλογές


«Εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές αυτόνομα. Έχουμε 200.000 ανθρώπους πίσω μας που μας ψήφισαν, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι στις απειλές, τον πόλεμο της λάσπης, στα παραμύθια, στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις», δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

 «Θυμίζω ότι μέχρι και μισό τοις εκατό μας δίνανε, για να διαμορφώσουν κλίμα. Και αν 3.000

Αθ. Πλεύρης: Να ανταποκριθεί ο ΛΑΟΣ στο κάλεσμα Σαμαρά


Πρόθυμος να εξετάσει το ενδεχόμενο ένταξής του στη ΝΔ, αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης.

«Θα είναι καταστροφικό να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και πρέπει να δημιουργήσουμε ανάχωμα» δήλωσε, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real και σημείωσε ότι ο κ. Καρατζαφέρης πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κ. Σαμαρά για κεντροδεξιά επανένωση, διαφορετικά ο ίδιος «θα πάρει απόφαση συνείδησης».

Υποστήριξε ότι «πατριωτικό καθήκον σε όποιον ανήκει στον εθνικό χώρο δεν είναι να διατηρήσει

Με το ένα πόδι στη ΝΔ ο Θανάσης Πλεύρης


Υπέρ της δημιουργίας της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης με την ένταξη του ΛΑΟΣ και των στελεχών του στη ΝΔ τάχθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θανάσης Πλεύρης.

«Πιστεύω οτι είναι καταστροφικό για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας το ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε σήμερα ο πρώην βουλευτής, με

Αλέκα Παπαρήγα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά το λαό»


Ενίσχυση του ΚΚΕ, ώστε καταρχήν να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την κατάργηση του Μνημονίου ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.  Η γγ του ΚΚΕ επανέλαβε ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα πάψει να υπάρχει το Μνημόνιο και όχι με τα περί αναδιαπραγματεύσεων και αλλαγών.  

Η Αλέκα Παπαρήγα εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι

Ζώντας με τον κίνδυνο του τυχαίου γεγονότος που θα μας οδηγήσει στο... απόσπασμα


Πράγματι δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο μήνας που θα κυλίσει μέχρι τις εκλογές θα εμπεριέχει κάθε ημέρα τον κίνδυνο ενός «τυχαίου γεγονότος» που θα μπορεί να στείλει την οικονομία και τη χώρα... στο απόσπασμα.
Δεν είναι μόνο ότι τα ταμειακά διαθέσιμα φτάνουν το πολύ ως το τέλος Ιουνίου. Ούτε ότι σε κάθε μέτωπο δαπανών οι πιέσεις για πληρωμές είναι βαρύτατες. Νοσοκομεία, πανεπιστήμια, ένοπλες δυνάμεις λειτουργούν ήδη με βαρύτατες περικοπές. Και σαν να μην έφτανε αυτό….

Εδώ και αρκετές ώρες το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι  αναστέλλει τις επαφές του με την Ελλάδα για την έγκριση της επόμενης δόσης του δανείου μέχρι τις επόμενες εκλογές. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει καμία σημασία για το Ταμείο, το οποίο άλλωστε γνωρίζει ότι μόνο μια εκλεγμένη κυβέρνηση μπορεί να πάρει πραγματικές αποφάσεις για τη χώρα: «Έχουν προκηρυχθεί

Reuters: Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που "σηκώνουν" τα χρήματά τους, αλλά και οι Ευρωπαίοι


Τα νέα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έχουν φέρει πάλι στην επιφάνεια τις εκροές κεφαλαίων από τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες προς αυτές τους εξωτερικού. Ωστόσο το Reuters τονίζει πως πολλοί Ευρωπαίοι "σηκώνουν" τα χρήματά τους.

Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που σκέφτονται και πράττουν έτσι, αλλά και πολλοί Ευρωπαίοι τονίζεται στο δημοσίευμα, ενώ κρούεται και ο κώδωνας του κινδύνου, καθώς η εκροές αυτές των κεφαλαίων γίνονται με αργό ρυθμό κάτι που σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν καθιστά την

Συναντήσεις Π. Πικραμμένου με τους υπουργούς Εσωτερικών-Παιδείας το Σάββατο


Συναντήσεις με τους υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας, θα έχει το Σάββατο ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, εν όψει των εκλογών αλλά και της διεξαγωγής των

Τηλεφωνική συνομιλία Παπούλια - Μέρκελ


Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ -κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας- είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία, για το περιεχόμενο της

Ο καιρός στις 18.05.2012


Βελτιωμένο καιρό στα δυτικά τμήματα της χώρας με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και κακοκαιρία στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά της Κεντρικής Στερεάς και της Θεσσαλίας, περιμένουμε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο, στη Θράκη, στις Σποράδες, στην Ανατολική Θεσσαλία και στην Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 12, από 8 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και από 15 έως 21 βαθμούς στις