www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Δράση: Προϋπόθεση για την παραμονή στην ΕΕ οι μεταρρυθμίσεις


Την ανάγκη για προώθηση όλων των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται ο τόπος και είναι απαραίτητες για την παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη επισημαίνει η Δράση σε ανακοίνωσή της για την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον κ. Σαμαρά.

 Η Δράση, παρά τις επιφυλάξεις της

Μόνο ο Γ. Ζανιάς στο Eurogroup της Πέμπτης


Μόνον ο απερχόμενος υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς θα εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στην αυριανή συνεδρίαση του Εurogroup, όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές που μετέφεραν σχετική απόφαση που ελήφθη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των αρχηγών των τριών κομμάτων.

 Η αρχική σκέψη να παρίσταται ατύπως στη συνεδρίαση και ο καθηγητής Βασίλης Ράπανος, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του υπουργού Οικονομικών στο νέο κυβερνητικό σχήμα, εγκαταλείφθηκε για θεσμικούς λόγους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μάλιστα, ο κ. Ράπανος θα παραμείνει στην Αθήνα, αλλά δεν θα ορκιστεί υπουργός πριν από την επιστροφή, από τις Βρυξέλλες, του κ. Ζανιά, προκειμένου ο τελευταίος να έχει την θεσμική ιδιότητα του υπουργού και να παραστεί με αυτήν και στη συνεδρίαση του Εκοφίν που θα ακολουθήσει το

Ο Χίτλερ μαθαίνει για το Ελλάδα-Γερμανία«Μας επιβάλλουν ως κυβέρνηση παράγοντες του μνημονίου»


«Ο κ. Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού για να... διώξει την Αριστερά. Σήμερα επιβάλλει ως κυβέρνηση τους αλήστου μνήμης παράγοντες του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του κ. Κουβέλη και της κ. Ρεπούση, που είχε εκφράσει την απαράδεκτη και αντεθνική άποψη περί “συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης”», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Και κάνει λόγο ακόμη και για την κρατική χρηματοδότηση των

Ορκίστηκε ο νέος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Αντώνης Σαμαράς: Με τη βοήθεια του Θεού θα κάνουμε ό,τι περνάει

Ποιες δαπάνες μειώνουν το φόρο


Οι προθεσμίες ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος λήγουν στις 16 Ιουλίου, ενώ στις 2 Ιουλίου εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης για όσους υποβάλουν χειρόγραφα τις δηλώσεις τους.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν την λήξη της πρώτης καταληκτικής προθεσμίας περίπου 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλει ακόμη δήλωση φορολογία εισοδήματος.

Παρακάτω παρατίθενται διευκρινήσεις (ερωτήσεις - απαντήσεις) σχετικές με τα στοιχεία που πρέπει να υποβάλλουν οι φορολογούμενοι για δικαιολογήσουν εισοδήματα, αλλά κυρίως για να μειώσουν το φόρο.

Ποια δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μαζί με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τις

Ξαναψηφίζουν την Κυριακή στα Εξάρχεια!Στο 18ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται σε Δημοτικό Σχολείο στην οδό Ιουστινιανού 30 στη Νεάπολη Εξαρχείων άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην κάλπη την 17η Ιουνίου.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο να

Δευτέρα ή Τρίτη οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων


Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, Δευτέρα ή Τρίτη, θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των φετινών περίπου 110.000 υποψηφίων οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις 76.094 θέσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι βαθμοί θα αναρτηθούν στα λύκεια της χώρας, ενώ το υπουργείο Παιδείας θα δημοσιοποιήσει τη συγκεντρωτική εικόνα των επιδόσεων, η οποία βοηθά στην εξαγωγή

Εντολές του υπ. Οικονομικών για την επίλυση φορολογικών διαφορών


Σύμφωνα με εγκύκλιο η Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών επιλαμβάνεται του έργου της, εφόσον η αμφισβητούμενη από τον υπόχρεο διαφορά του κύριου φόρου, τέλους, εισφοράς ή προστίμου, υπερβαίνει το ποσό των 50.000 ευρώ.

Ειδικότερα, η Επιτροπή επιλαμβάνεται, ως αρμόδιο όργανο, της διοικητικής επίλυσης των μετά από έλεγχο φορολογικών διαφορών σε κάθε φορολογικό αντικείμενο, κατόπιν αίτησης του υπόχρεου,

Ποινική δίωξη στον Ιφικράτη Αμυρά


Ποινική δίωξη για το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση κακουργημάτων άσκησε ο εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης σε βάρος του Ιφικράτη Αμυρά για τις επίμαχες δηλώσεις του περί αντάρτικου πόλεως σε βίντεο που είχε έρθει στο προσκήνιο κατά την προεκλογική περίοδο από τη ΝΔ.

H δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διατάξει η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, στην επίμαχη εκπομπή ο παρουσιαστής Ιφικράτης Αμυράς,

Ο καιρός στις 20.06.2012


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με διατήρηση της ζέστης στα δυτικά και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι