www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Οδηγώντας ανάποδα σε μονόδρομο

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες μονοδρομήσεις γίνονται σε πολλούς Δήμους της Αττικής.
Λαμβάνω πολλά email με παράπονα δημοτών για τη μη τήρηση των μονοδρομήσεων από κάποιους ανεγκέφαλους.

Τις πρώτες μέρες των μονοδρομήσεων υπάλληλοι αρκετών Δήμων, μοίραζαν φυλλάδια σ' όλα τα αυτοκίνητα και ενημέρωναν για αυτές.

Μάταια όμως, γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλά δίποδα εποχούμενα γαϊδούρια, που δεν λαμβάνουν υπόψιν αυτές τις ρυθμίσεις και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων μας.

Μάλιστα η πλειονότητα αυτών, όταν κάποιος τους κάνει παρατήρηση, εκνευρίζονται και φέρονται με ανάρμοστο τρόπο.

Έκκληση προς όλους τους Δήμους της Αττικής όπως επιληφθούν του θέματος και περιφρουρήσουν τη σωματική ακεραιότητα των δημοτών τους, τιμωρώντας παραδειγματικά τους μη εφαρμόζοντες το νόμο.

Καταγγελία

Σήμερα επισκέφθηκα με την παρέα μου το καφέ DIA NOCHE στη Μαρίνα Αλίμου.

Αφού ήπιαμε τους καφέδες μας, ζητήσαμε από την υπάλληλο να μας φέρει το λογαριασμό για να πληρώσουμε και να φύγουμε μιας και δεν μας τον είχε φέρει μαζί με τα σερβιριζόμενα όπως έπρεπε.

Απομακρύνθηκε για λίγο και μετά από 2 λεπτά ήρθε και μας είπε ότι πρέπει να πληρώσουμε 14 ευρώ για 3 καφέδες που πήραμε, χωρίς όμως και πάλι να μας φέρει απόδειξη. Πληρώσαμε το ποσό και της ζητήσαμε ευγενικά να μας φέρει την απόδειξη. Για άλλη μια φορά έφυγε και δεν μας τον έφερε.

Κάποια στιγμή ήρθε ένας άλλος υπάλληλος για να αλλάξει το τασάκι που είχαμε μπροστά μας. Ζητήσαμε σ' αυτόν για τρίτη φορά το λογαριαμό. Μετά από λίγο τον έφερε.

Η απόδειξη είχε κοπεί εκείνη την ώρα και όχι την ώρα που παραγγείλαμε και φυσικά μετά από επιμονή δική μας.



Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2 - 0

Δύσκολη η νίκη για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Επικράτησε όμως με 2 - 0.

Το θέμα είναι τι θα γίνει εάν χάσει ο   Παναθηναϊκός;

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να κερδίσει και στους υπόλοιπους αγώνες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

Σεισμός στο Πακιστάν

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 ρίχτερ έπληξε νωρίς σήμερα το πρωί, το βόρειο Πακιστάν. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα ή ζημιές

Συναγερμός για τσουνάμι

Η Αυστραλία ανακοίνωσε ότι υπάρχει φόβος για τσουνάμι στο μεγαλύτερο μέρος των ανατολικών ακτών της και για το νησί Τασμανία.

Στην Νέα Ζηλανδία δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές από τα πρώτα κύματα που τους έπληξαν αν και εκατοντάδες κάτοικοι της ανατολικής ακτής αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να πάνε σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο.

Στη Ρωσία,  στην περιοχή Καμτσάκα ήραν την προειδοποίηση για τσουνάμι, μετά από μια σειρά σεισμικών κυμάτων με μικρό ύψος που δεν προκάλεσαν ζημιές.

Κύματα 30 εκ. χτύπησαν την Ιαπωνία στις βορειοανατολικές ακτές της, νωρίς σήμερα το πρωί.