www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αντικαπνιστική εκστρατεία στα σχολεία

Στα σχολεία μεταφέρεται στο προσεχές διάστημα η αντικαπνιστική εκστρατεία, καθώς τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Παιδείας, πρόκειται να υπογράψουν σχετικό μνημόνιο.

Στόχος η ενημέρωση των μαθητών της πέμπτης και έκτης δημοτικού για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη του καπνίσματος, δίνεται στο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που εφαρμόζει στα σχολεία το υπουργείο Παιδείας.

Όπως είχε δηλώσει στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, η Ελλάδα παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών

Το διαγώνισμα κάνει καλό στον εγκέφαλο

Νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι μαθητές που υποβάλλονται σε τακτικά διαγωνίσματα, έχουν βελτιωμένη μνήμη και ιδιαίτερα καλή ικανότητα μάθησης.


Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η προετοιμασία για τα διαγωνίσματα ωφελεί τους μαθητές, βελτιώνοντας την μνήμη τους, καθώς επιτρέπει στον εγκέφαλό τους να βρίσκει πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποθηκεύει και στη συνέχεια να ανακαλεί πληροφορίες.

Ο εγκέφαλος των παιδιών καταφέρνει να δημιουργεί ευκολομνημόνευτες «λέξεις-κλειδιά», οι οποίες αποκαλούνται επιστημονικά «μεσάζοντες», που την κατάλληλη στιγμή «πυροδοτούν» τις σωστές μνήμες.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν συμβαίνει όταν τα παιδιά απλώς διαβάζουν και δεν είναι υποχρεωμένα να περάσουν από τη διαδικασία του διαγωνίσματος.

Η μελέτη που έγινε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κεντ Στέιτ του Οχάιο, βρήκε ότι οι συχνά διαγωνίσματα, ειδικά όσα απαιτούν από τον μαθητή να θυμάται διάφορες πληροφορίες,

Καταστράφηκε με ελεγχόμενη έκρηξη «ύποπτο» αντικείμενο στη Ρηγίλλης

Με ελεγχόμενη έκρηξη καταστράφηκε στις 7.30 το απόγευμα «ύποπτο» αντικείμενο, μία βαλίτσα, που εντοπίστηκε στην οδό Ρηγίλλης. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, μέσα στη βαλίτσα υπήρχαν μόνο ρούχα.


Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τη βαλίτσα άφησε στο πεζοδρόμιο ταξιτζής. Εικάζεται ότι κάποιος πελάτης του την είχε ξεχάσει και ο αυτοκινητιστής την "ξεφορτώθηκε",

Το πρωί του Σαββάτου έξω από την Ακρόπολη η συνέλευση των συμβασιούχων

Στις επτά το πρωί του Σαββάτου, έξω από την Ακρόπολη θα γίνει η συνέλευση των συμβασιούχων του υπουργείου Πολιτισμού στην οποία θα αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.


Την διάρκεια της νύχτας, ο ιερός βράχος θα βρίσκεται υπό αστυνομική επιτήρηση με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν ολονυχτία στην κεντρική πύλη.



Κατ' αρχήν συμφωνία για φόρο «ρύπανσης» στα φορτηγά από Ε.Ε.

Σε κατ' αρχήν συμφωνία για ένα φόρο «ρύπανσης» στα βαρέα οχήματα ήρθαν οι υπουργοί Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το γαλλικό πρακτορείο.


Όπως αναφέρουν, θα επιβάλλονται συγκεκριμένοι φόροι στα βαρέα οχήματα για τη ρύπανση και την ηχορύπανση που προκαλούν τα μεγάλα οχήματα.

Οι πηγές κάνουν λόγο για ύπαρξη "υπουργικής συμφωνίας" η οποία

Πτώση βράχου στην περιοχή των Τεμπών

Πτώση βράχου που σημειώθηκε μετά το μεσημέρι στην περιοχή των Τεμπών, δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία στην Εθνική Οδό.


Από τις πέτρες ζημιές υπέστη ένα φορτηγό, ο δρόμος έκλεισε για κάποια ώρα μέχρι την παρέμβαση της τροχαίας, που ρυθμίζει την πληροφορία μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.



Ξεπέρασαν τα 160 εκατ. οι ακάλυπτες του Σεπτεμβρίου

Ο τρίτος υψηλότερος μήνας του έτους, σε τεμάχια αλλά και ποσά, ήταν ο Σεπτέμβριος για τις επιταγές που «έσκασαν». Σύμφωνα με την Τειρεσίας Α.Ε. 18.533 επιταγές δεν πληρώθηκαν, συνολικής αξίας 167.563.068 εκατομμυρίων ευρώ.


Πλέον στο εννιάμηνο του έτους, ο συνολικός αριθμός των ακάλυπτων επιταγών είναι 143.044 αξίας 1,322 δισ. ευρώ.

Όσον αφορά στις απλήρωτες συναλλαγματικές, τον Σεπτέμβριο ανήλθαν στις 13.581 αξίας

Μεγαλώνει η απόσταση των διοδίων

Τη δυνατότητα κατάργησης σταθμών διοδίων που βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, δίνει τροπολογία που κατέθεσε σήμερα Παρασκευή στη Βουλή το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.


Η τροπολογία προβλέπει τη δυνατότητα ενοποίησης κοντινών σταθμών διοδίων προκειμένου να επιλυθεί η υπερβολική χρέωση των πολιτών των τοπικών κοινωνιών.

Προβλέπεται επίσης η αποκατάσταση της ζημίας του παραχωρησιούχου με ανάλογη προσαρμογή του ύψους του διοδίου στον εναπομείναντα σταθμό, όπως αναφέρεται στην έκθεση

Ανάκληση προϊόντος με αλλεργιογόνες ουσίες

Την άμεση ανάκληση και απόσυρση από την αγορά προϊόντος ζαχαροπλαστικής με αλλεργιογόνες ουσίες, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε για τη διακίνηση μη γαλακτοκομικής κρέμας, που περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος, η οποία δεν αναφέρεται στην επισήμανση της συσκευασίας της. Το συγκεκριμένο προϊόν παρήχθη στην Ιταλία και διακινήθηκε στην Ελλάδα, μέσω των εταιριών "Γάμα Δέλτα Εισαγωγική Μονοπρόσωπη ΕΠΕ" και "Αλυσίδα Τροφοδοσίες Σούπερμάρκετ ΑΕ". Η εμπορική ονομασία του προϊόντος είναι "Halta-Vegetable and whipped", σε περιέκτες των 250 ml.

Η ονομασία πώλησης του ανωτέρω προϊόντος στην αγορά της Κέρκυρας, μέσω της εταιρίας "Αλυσίδα Τροφοδοσίες Σούπερμάρκετ ΑΕ", είναι "Halta-φυτική σαντιγί ζαχαροπλαστικής", με αριθμό παρτίδας 104016 και ημερομηνία λήξης 15/12/2010.

Η συνολική ποσότητα διακίνησης στην Ελλάδα είναι 418 συσκευασίες. Ο

Συναντήθηκαν Σαμαράς - Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον απόηχο του «διαζυγίου» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Νέα Δημοκρατία, πέρασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πόρτα της Ρηγίλλης. Είχε για περίπου μία ώρα συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, η οποία επισήμως αφορούσε στον τομέα αρμοδιότητάς του, το περιβάλλον.


Συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ. ανέφεραν ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με τους τομεάρχες του κόμματος. Αν και η συζήτηση έγινε , όπως σημείωσαν, για τα θέματα

Εντοπίστηκε οπλοστάσιο σε δύο σπίτια στα Χανιά

΄Ενα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στην κατοχή δύο Χανιωτών, 45 και 50 ετών, που συνελήφθησαν στο Δήμο Βουκολιών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.


Η έρευνα στα πίτια τους έγινε παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα καλάσνικοφ, ένα περίστροφο αμερικανικής προέλευσης, τρία πιστόλια ιταλικής κατασκευής, 749 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 7 γεμιστήρες

Ραντεβού στο Σύνταγμα για την αλλαγή φρουράς στον ΟΤΕ

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου αναμένεται να έχει εντός της ημέρας o Γκίντο Κέρκοφ, στέλεχος της Deutsche Telekom που έχει την ευθύνη για τις επενδύσεις της εταιρείας στη ΝΑ Ευρώπη.


Πρακτικά πρόκειται για μια συνάντηση μεταξύ των δύο κύριων μετόχων του ΟΤΕ, οι οποίοι αναμένεται να συζητήσουν για το διάδοχο ή τους διαδόχους του Παν. Βουρλούμη.

Ο νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ έχει εκφράσει και δημοσίως την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση του οργανισμού. Σε πρόσφατη συνάντησή του με εκπροσώπους του Τύπου ο Παν. Βουρλούμης δήλωσε πως βλάπτει τον ΟΤΕ η παράταση της μεταβατικής περιόδου και πως κατά τη δική του εκτίμηση η αποχώρησή του από τον οργανισμό θα έχει γίνει πριν το τέλος του

Ο θόρυβος του αεροπλάνου κάνει το φαγητό... άνοστο

Πολλοί επιβάτες παραπονιούνται ότι το φαγητό στο αεροπλάνο δεν είναι νόστιμο και ίσως τώρα μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα έρχεται να προσφέρει την εξήγηση, καθώς διαπιστώνεται ότι οι άνθρωποι τείνουν να χάνουν την αίσθηση της γεύσης τους, όταν ακούνε συνεχώς το διάχυτο θόρυβο που υπάρχει μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους.


Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και των εργαστηρίων της εταιρίας Unilever, υπό τον δρα Άντι Γουντς και την Έλεν Πολιάκοφ, που παρουσίασαν τη σχετική εργασία στο περιοδικό για θέματα διατροφής «Food Quality and Preferences» (Ποιότητα Τροφής και Προτιμήσεις), σύμφωνα με το BBC και τις βρετανικές «Ιντεπέντεντ» και «Τέλεγκραφ», ανακάλυψαν ότι ο λεγόμενος «λευκός θόρυβος» στο υπόβαθρο μέσα σε ένα αεροσκάφος συνίσταται

Βήμα κατά της δημιουργίας πέτρας στα νεφρά

Ελπίδες για τους ασθενείς που υποφέρουν από πέτρες στα νεφρά προσφέρει μια νέα τεχνική Αμερικανών ερευνητών, η οποία καταπολεμά την ανάπτυξη κρυστάλλων σε ορισμένες πέτρες των νεφρών.


Οι ερευνητές του Τμήματος Χημείας και της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU), σε συνεργασία με επιστήμονες του Ιατρικού Κολεγίου του Ουισκόνσιν, σε εργασία που παρουσίασαν στο περιοδικό “Science”, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, αναφέρουν ότι κατάφεραν να καταπολεμήσουν σε μοριακό επίπεδο το σχηματισμό της πέτρας, μελετώντας τους κρυστάλλους από τους οποίους δημιουργούνται αυτές οι πέτρες στα νεφρά.

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα ατομικά μικροσκόπια, που επιτρέπουν την παρατήρηση αντικειμένων διαστάσεων μόλις ενός νανομέτρου (ενός δισεκατομμυριοστού του μέτρου), ανέλυσαν την ανάπτυξη

Επισκέψιμα πλέον και τα «μπουντρούμια» του Κολοσσαίου

Τα υπόγεια μπουντρούμια του Κολοσσαίου, ενός από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής, όπου κάποτε οι μονομάχοι πάλευαν μέχρι θανάτου, θα ανοίξουν για πρώτη φορά για το κοινό την ερχόμενη εβδομάδα.


Το επάνω τμήμα του μνημείου, που παρέμενε κλειστό από τη δεκαετία του 1970, θα ανοίξει επίσης και πάλι για τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη θέα στην αρχαία αγορά της Ρώμης.

Μετά τις πρόσφατες εργασίες αποκατάστασης του μνημείου, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε το 80 μ.Χ., οι αρχές αποφάσισαν να ανοίξουν τους υπόγειους θαλάμους όπου βρίσκονταν τα κλουβιά των λιονταριών και άλλων θηρίων αλλά και όπου οι μονομάχοι περίμεναν να

Επέκταση της συνεργασίας της INTERAMERICAN με τη ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ

Η INTERAMERICAN συμφώνησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Όμιλο της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ, στο πλαίσιο του δικτύου Medisystem, στην Αττική -όπου προστέθηκαν 17 διαγνωστικά κέντρα- και στη Θεσσαλονίκη, με 7 κέντρα της ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗΣ.


Η εταιρεία έχει απλοποιήσει τα προσφερόμενα προγράμματα Medisystem και έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας αλλά και υποδομές για την πρωτοβάθμια υγεία και πρόληψη, που καταδεικνύουν την εστίασή της στο προσιτό κόστος και στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση του

Βάζουν επόπτες στις ασφαλιστικές που είναι στο κόκκινο

Η εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου για την ιδιωτική ασφάλιση, που προβλέπει τον διορισμό επόπτη σε ασφαλιστικές που έχουν διαπιστωθεί πρόβλημα φερεγγυότητας, εκτιμούν στελέχη της αγοράς , θα είναι η πρώτη φάση μέτρων από την Τράπεζα της Ελλάδος για τις ασφαλιστικές που έχουν αποθεματικά στο κόκκινο.


Ο συνολικός αριθμός των εταιριών με τέτοια προβλήματα φθάνει τις δέκα και όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν οτι είτε υπαχθούν στο άρθρο 6 (ευνοϊκή αποτίμηση των ακινήτων και των μετοχών στο περιθώριο φερεγγυότητας) είτε κάποιες κληθούν να καλύψουν άμεσα τα αποθεματικά τους με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, θα υποστούν την νέα ρύθμιση της εποπτείας και τον ορισμό επόπτη.

Ηδη όλα δείχνουν οτι η σχετική ρύθμιση σε πρώτη φάση θα εφαρμοστεί στην ασφαλιστική VDV Leben η οποία είναι εταιρία ασφαλίσεων ζωής με περιορισμένο αριθμό πελατών και στην οποία εντοπίστηκε άνοιγμα 45 εκατ. ευρώ.Από την υφιστάμενη αρχή εποπτείας (ΕπΙΕΑ) έχει ανασταλεί η συνέχιση των εργασιών , έχουν δεσμευθεί περιουσιακά στοιχεία , ενω έχουν κληθεί οι μέτοχοι να

Αφαιρούνται δύο κεφάλαια από τα Αρχαία Ελληνικά

Σε Τροποποίηση της με αριθμ. πρωτ. 104845/26-08-2010 (Β΄ 1475) Υπουργικής Απόφασης μόνο ως προς την εξεταστέα-διδακτέα ύλη του Μαθήματος ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ της Θεωρητικής κατεύθυνσης Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2010-2011, προχώρησε το υπ. Παιδείας και αφαιρούνται από την Πολιτεία οι ενότητες 14 και 15 στο Ι) Διδαγμένο Κείμενο, Β. Κείμενα, Ι. Πλάτων, οι οποίες εκ παραδρομής περιελήφθησαν στην παραπάνω Υπουργική Απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της με αριθμ. πρωτ. 104845/26-08-2010 (Β΄ 1475) Υπουργικής Απόφασης «Καθορισμός εξεταστέας - διδακτέας ύλης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2010-2011».

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του νόμου 2525/97 (ΦΕΚ 188 Α΄) «Ενιαίο Λύκειο, πρόσβαση των αποφοίτων του

Δικάζονται 105 μαθητές «καταληψίες»-Διαμαρτύρεται η ΟΛΜΕ και ζητά την κατάργηση της Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Εκατόν πέντε μαθητές «καταληψίες» των περσινών μαθητικών κινητοποιήσεων δικάζονται στις 29 Οκτωβρίου (την επαύριο της εθνικής γιορτής) για συμμετοχή στην κατάληψη του σχολείου τους του 3ου Γυμνασίου Ορεστιάδας από 12/10 έως 16/10/2009.


Η ΟΛΜΕ εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στις συνεχιζόμενες διώξεις μαθητών, για «παρεμπόδιση και διακοπή της ομαλής λειτουργίας δημόσιων σχολείων» και κηρήσσει τρίωρη στάση εργασίας την ημέρα της δίκης, δηλαδή την Παρασκευή 29/10/2010 (ώρες 11 – 2) για να μπορέσουν οι καθηγητές να

Τρισδιάστατο «ζύγισμα» καταργεί τις ζυγαριές

Πετάξτε μεζούρες και ζυγαριές- ένας νέος σαρωτής (σκάνερ) τριών διαστάσεων που εξέλιξαν βρετανοί επιστήμονες θα δείχνει όχι μόνο πόσο παχύσαρκος είναι κανείς αλλά και σε ποια ακριβώς σημεία πρέπει να χάσει βάρος.
Ο μετρητής του δείκτη όγκου σώματος (Βody Volume Ιndex, ΒVΙ), όπως ονομάζεται η επαναστατική συσκευή, αρχικά θα χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία πριν από σοβαρά χειρουργεία. Λειτουργεί σαρώνοντας το σώμα του ασθενούς, σαν να βγάζει «φωτοτυπίες», σε μόλις έξι δευτερόλεπτα, χωρίς τη χρήση ακτίνων Χ. Το σύστημα αποτελείται από έναν θάλαμο ύψους δύο μέτρων, 16 αισθητήρες και 32 κάμερες, που ανιχνεύουν την κατανομή του λίπους στα διάφορα τμήματα του σώματος. Ο ασθενής εισέρχεται στο τρισδιάστατο σκάνερ με τα εσώρουχα, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή μέτρηση όλων των καμπυλών του σώματος. Για τη διαδικασία της σάρωσης χρησιμοποιείται λευκό φως, χωρίς επιβλαβή ακτινοβολία για τον οργανισμό. Σε έξι δευτερόλεπτα δημιουργείται η λεπτομερής «εικονική» φιγούρα του ατόμου, ενώ το αποτέλεσμα αποθηκεύεται ανώνυμα σε ασφαλές δίκτυο, για να εκτιμηθεί στη συνέχεια από τους

Πέντε δευτερόλεπτα αρκούν για τους χάκερ

Το ασύρματο δίκτυο (wi-fi) του επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή μας μπορεί πανεύκολα να πέσει θύμα κακόβουλων απατεώνων μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που είδε πριν από λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτές της εταιρείας CΡΡ, η οποία ασχολείται μετην ασφάλεια στο Διαδίκτυο, διεπίστωσαν ύστερα από έρευνα σε 40.000 ασύρματα δίκτυα σε έξι μεγάλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου ότι σχεδόν τα μισά δεν πληρούσαν βασικούς κανόνες προστασίας και ασφάλειας. Επίσης, σχεδόν το 25% των δικτύων αυτών (9.249) δεν διέθεταν κωδικούς ασφαλείας και πρόσθετα password. Με άλλα λόγια ήταν «ξεκλείδωτα», ανοιχτές πύλες για τις ορέξεις των χάκερ.

Κι όμως: το 82% των συνδρομητών θεωρεί ότι είναι απολύτως ασφαλή απέναντι σε ενδεχόμενες ψηφιακές επιθέσεις. Σχεδόν ο ένας στους πέντε χρήστες ασύρματων δικτύων (16%) ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τακτικά δημόσιο wi-fi.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης Μάικλ Λιντς, ένας επιδέξιος χάκερ είναι ικανός να κλέψει ως και 350 προσωπικούς κωδικούς και password προσωπικών δεδομένων (για παράδειγμα,

Απεργία στο μπάσκετ!

Απεργία -απ' αόριστον- από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 και Α2 μπάσκετ αποφάσισε ο ΠΣΑΚ μετά τη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών του με 151 ψήφους υπέρ και 24 κατά.


Ο ΕΣΑΚΕ κάλεσε τον ΠΣΑΚ σε έκτακτη γενική συνέλευση για την Παρασκευή, όμως δύσκολα θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα ώστε το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος να γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου. Ο ΕΣΑΚΕ έχει προγραμματίσει νωρίτερα, γενική συνέλευση των ιδιοκτητών.

Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος, είχε υπογραμμίσει:

«Θεωρούν ότι το μπάσκετ είναι αυτοί. Το μπάσκετ, όμως, είμαστε εμείς. Στις 30 επιστολές που έχουμε στείλει, δεν έχουμε πάρει απάντηση. Ούτε καν στην