www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο καιρός στις 13.02.2011

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 15 – 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από το απόγευμα και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν

Ο καιρός στις 12.02.2011

Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών από το απόγευμα στο Ιόνιο και στο Ανατολικό Αιγαίο, περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και άνοδο της θερμοκρασίας στα ανατολικά, περιμένουμε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 19 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 16 - 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιότερα τμήματα δυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει πολύ ενισχυμένο δυτικό ρεύμα με εντάσεις 7 – 8 μπ.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί