www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο από την Cosmote


Το μεγαλύτερο ψηφιακό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, το CosmoBooks, φέρνει η Cosmote στο κοινό, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση.

Το online βιβλιοπωλείο από την Cosmote διαθέτει πάνω από 3.600 ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), από περισσότερους από 70 σημαντικούς ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Στο τέλος του χρόνου, τα e- books θα ξεπεράσουν τις 5.000.

 Τα βιβλία περιλαμβάνουν μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά βιβλία και, φυσικά, όλες

Διαθέσιμος και για iPhone - iPad ο Google Chrome


Οι κάτοχοι iPhone ή iPad θα μπορούν πλέον να «σερφάρουν» στο Ίντερνετ χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση του προγράμματος διαδικτυακής πλοήγησης Chrome της Google

Αναλυτές εκτιμούν ότι η πρωτοβουλία αυτή της Google εντάσσεται στη στρατηγική της αμερικανικής εταιρείας ο Chrome να είναι πανταχού παρών σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο.

Η κίνηση της Google αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο στον πόλεμο με την Apple, η οποία παράγει τις δύο συσκευές, καθώς η πρώτη επιχειρεί να υποκαταστήσει το λογισμικό πλοήγησης Safari της δεύτερης, το οποίο βρίσκεται

Νέο προεδρείο εκλέγει η Βουλή


Συγκαλείται εκ νέου σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής, μια ημέρα μετά από την ορκωμοσία των νέων βουλευτών, προκειμένου να εκλεγεί το νέο προεδρείο του Σώματος.

 Η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου της Βουλής και των υπολοίπων μελών του προεδρείου θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί. Η ΝΔ έχει προτείνει για τη θέση του προέδρου τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Σημειώνεται ότι για την εκλογή του προέδρου απαιτείται πλειοψηφία

Το βιβλιάριο υγείας αντικαθίσταται με πιστοποιητικό


Αλλάζει ο τρόπος πιστοποίησης της υγείας σε εργαζομένους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη διεύθυνση, καταργείται η υποχρέωση έκδοσης βιβλιαρίου υγείας και αντικαθίσταται από έκδοση πιστοποιητικού υγείας, το οποίο εκδίδεται από οποιοδήποτε ιατρό του Δημοσίου, ασφαλιστικού οργανισμού ή ιατρού με ιδιωτικό ιατρείο σε όλη την επικράτεια με ειδικότητα παθολόγου, γενικού

Προσλήψεις εκπαιδευτικών κάνει ο ΟΑΕΔ


Στην πρόσληψη ειδικού επιστημονικού προσωπικού και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2012- 2013, προχωρεί ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της μονάδας επαγγελματικής κατάρτισης εφήβων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (νοητική ανεπάρκεια και μαθησιακές δυσκολίες), στα πλαίσια του προγράμματος της Πρότυπης Βιοτεχνικής Μονάδας Λακκιάς Θεσσαλονίκης.

Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

ΠΕ Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με εμπειρία ή εξειδίκευση σε ΑμεΑ ( ΑΕΙ - ΤΕΙ )

- ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ (πτυχιούχοι ΑΕΙ δάσκαλοι - ειδικοί παιδαγωγοί νηπιαγωγοί)

Ο καιρός στις 29.06.2012


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει τους 33 με 35