www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σήμερα και αύριο το blog θα παραμείνει κλειστό

Ο καιρός στις 25.10.2010

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους και από το βράδυ ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως

Τροφές που βοηθούν στην δημιουργία και εξάπλωση του καρκίνου

Ενημέρωση και καταπολέμηση του καρκίνου από το νοσοκομείο JOHN HOPKINS, Η.Π.Α

Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας καταπολέμησης του καρκίνου, το JOHN HOPKINS επιτέλους ισχυρίζεται ότι υπάρχει και άλλος τρόπος ....

1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.

3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται