www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός στις 25.10.2010

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους και από το βράδυ ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως
σχεδόν θυελλώδεις και από το μεσημέρι και μετά θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.

Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: