www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Κλειστή η ε.ο. Αθηνών - Πατρών στο ρεύμα προς Αθήνα εξαιτίας πυρκαγιάς στην Αιγιάλεια


Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Πάτρα της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα η κυκλοφορία συνεχίζεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού στο ύψος της περιοχής Νικολέικα Αιγίου εξαιτίας πυρκαγιάς. Νωρίτερα είχαν κλείσει και τα δύο ρεύματα.

 Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στη Γέφυρα Τσαγρή του Δήμου Αιγιάλειας στην Αχαϊα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 22

Με τοπική αναισθησία πλέον το χειρουργείο για τις κήλες


Με τοπική  αναισθησία   γίνονται πλέον οι λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της  βουβωνοκήλης  με χρήση πλέγματος, αλλά και των άλλων μορφών κήλης!

Η επιστημονική αυτή εξέλιξη, που είναι  πλέον κτήμα και των Ελλήνων χειρουργών, αλλά και γενικά το θέμα της χειρουργικής αποκατάστασης των κηλών,  απασχόλησε τις εργασίες του 20oυ Ευρωπαϊκού Συνέδριου  Ενδοσκοπικής Χειρουργικής , το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, 20 με 23 Ιουνίου.

«Είναι γεγονός πως όταν ο ασθενής δεν επιθυμεί να υποβληθεί σε γενική νάρκωση  η  ο χειρουργός  κρίνει ότι δεν είναι αναγκαίο  τότε η επέμβαση  γίνεται με τοπική αναισθησία» αναφέρει ο

Ο καιρός στις 02.07.2012


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα και μικρή περαιτέρω ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Ωστόσο στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει