www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Αληθεύει ότι ο όμιλος Γλου σταμάτησε τις πληρωμές προμηθευτών με 3,5 εκατ. ευρώ σε τιμολόγια και ακάλυπτες επιταγές;

Δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Ο όμιλος Γλου με άνοιγμα 3,5 εκατ. ευρώ στην αγορά, εκ των οποίων το 1,5 εκατ. ευρώ σε ακάλυπτες επιταγές, σταμάτησε να πληρώνει προμηθευτές, συνεργάτες κλπ.

Είναι θέμα ημερών ή μερικών εβδομάδων η ... ... ανακοίνωση της πτώχευσης. Το βέβαιο είναι ότι το κανόνι που θα πέσει στην αγορά θα προκαλέσει τριγμούς σε πολλούς επαγγελματίες και αυτό φυσικά θα έχει ως αποτέλεσμα αλυσιδωτές αντιδράσεις και λουκέτα.

Αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα η εταιρεία είναι ή να κερδίσει χρόνο στις εκπτώσεις για να μαζέψει χρήμα ή να υπαχθεί στο άρθρο 44 προκειμένου η πτώχευση να γίνει ελεγχόμενη και να έρθει σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες (προσέξτε, αυτό είναι το καλό σενάριο).

Το κακό σενάριο είναι να μαζέψει τα λεφτά ο όμιλος Γλου από τις εκπτώσεις και να βαρέσει το

Πανελλαδικές: To Σάββατο η ανάρτηση των βαθμολογιών στα ΕΠΑΛ

Αύριο Σάββατο, μετά τις 11 π.μ., θα αναρτηθούν στα ΕΠΑΛ (Επαγγελματικά Λύκεια) οι ονομαστικές καταστάσεις των μαθητών που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, Γιάννη Πανάρετου.


Οι υποψήφιοι θα μπορούν από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου μετά τις 12 μ. να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους και από την ιστοσελίδα του

Παραχωρεί τις μετοχές στον Ηρακλή ο Ρέμος

Μέσω ανακοίνωσης της που εξέδωσε, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε η διοίκηση της ομάδας με τον Αντώνη Ρέμο. Παραχωρεί τις μετοχές του ο γνωστός καλλιτέχνης.


Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:

«Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεταξύ της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και του κ. Αντώνη Ρέμου, συζητήθηκαν τα παρακάτω:

1. Ο κ. Ρέμος παραχωρεί άνευ τιμήματος τις μετοχές, που κατέχει, στον υπό ίδρυση ʽκυανόλευκο φορέαʼ. Μέχρι τη σύσταση και λειτουργία του συγκεκριμένου φορέα, ο οποίος έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να διενεργήσει την δημόσια εγγραφή, οι μετοχές περνούν σε καθεστώς μεσεγγύησης, υπό την κατοχή των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ, κ.κ. Χάρη Γρηγορίου και Αλέξανδρου Βαγιάτα, με

Τι είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για το κόψιμο της μεσημεριανής της εκπομπής "Αξίζει να το δεις"

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βιώνω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Και αυτή τη στιγμή αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας. Θέλω να δημοσιοποιήσω τα όσα συνέβησαν, για να μην αφήσω κανένα περιθώριο να αναπτυχθούν τα γνωστά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που συχνά ακολουθούν τις επαγγελματικές κινήσεις των ανθρώπων της τηλεόρασης.


Προχθές το βράδυ ο Αντένα μου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή " Αξίζει να το δεις " δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Οι λόγοι όπως μου εξήγησαν είναι καθαρά οικονομικοί. Λόγω της κρίσης, ο σταθμός επιλέγει να επενδύσει σε άλλες ζώνες και όχι στην απογευματινή. Ακόμη όπως μου είπαν, δεν έχουν αυτή τη στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα να μου προτείνουν.

Αυτή ήταν μια εντελώς ξαφνική εξέλιξη για μένα. Η σαιζόν ολοκληρώθηκε με την εκπομπή να έχει πετύχει υψηλό μέσο όρο τηλεθέασης, παρά το ήδη μειωμένο budget. Μάλιστα τα στελέχη του σταθμού, μου εξέφραζαν την ικανοποίησή τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού ο μέσος όρος

Διακοπές... νερού σε Πυλαία και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Σχεδόν όλη την Κυριακή θα μείνουν χωρίς νερό οι κάτοικοι του δήμου Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοίνωσε η Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης στη συμβολή των οδών Σταδίου με Βουλγαροκτόνου από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.


Πρόβλημα ομαλής υδροδότησης θα αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα, οι οδοί Παύλου Μελά, Ανδρούτσου, Καπετάν Κώττα, Τζον Κένεντι, Κύπρου, Σταδίου, Βεροίας και Φωκά του δήμου Πυλαίας.

Χωρίς νερό και ο δήμος Σταυρούπολης

Διακοπή υδροδότησης θα υπάρξει την Κυριακή, στο δήμο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκηςστις οδούς Αντώνη

Κλειστή για έξι ώρες η λεωφόρος Κηφισίας

Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας θα προχωρήσει η Τροχαία. Η διακοπή θα γίνει στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Γούναρη


Η διακοπή, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αμαρουσίου, οφείλεται στις εργασίες για την τοποθέτηση πεζογέφυρας. Ο προγραμματισμός των διακοπών κυκλοφορία έχει ως εξής:

1.Από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουλίου έως τις 12:00

Ένταση στο Αγαθονήσι

Σήμα κινδύνου, στις 13.25, που αυτή την φορά αποδείχθηκε γνήσιο, έθεσε σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας ΓΕΕΘΑ και ΕΚΣΕΔ για άλλη μια φορά αφού επρόκειτο για σήμα από «καυτή» ζώνη: Το Αγαθονήσι.

Ελληνικά και τουρκικά εναέρια και πλωτά μέσα έσπευσαν στην περιοχή, αλλά τα τουρκικά ελικόπτερα έμειναν μακριά, ενώ ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής απλώς παρατηρούσε την όλη επιχερίσηση. Ελληνικό Super Puma τέθηκε σε ετοιμότητα για να σπεύσει στην περιοχή.

H φρουρά του Αγαθονησίου τέθηκε σε συναγερμό για την περίπτωση που το όλο επεισόδιο ήταν στημένο με προσάραξη σκάφους κλπ. Μετά από έρευνα που έγινε στο Αγαθονήσι δεν διαπιστώθηκε

Θρίλερ με συλλήψεις για χασίς και Marfin!

΄Ενα απίστευτο αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τέσσερα άτομα από την Αθήνα και τη Λακωνία που συνελήφθησαν ύστερα από στενή παρακολούθηση από κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, εξελίσσεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα!

Κάποιοι από τους συλληφθέντες ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και θεωρούνταν ύποπτοι για συμμετοχή στη δολοφονική εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin Bank στην οδό Σταδίου, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο οι τρεις υπάλληλοι της τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την αστυνομία, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας έστησαν μπλόκο και λίγο πριν από τα διόδια της Ελευσίνας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη είσοδο λαθρομεταναστών από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη δεύτερου ατόμου, που οδηγούσε έτερο

Απαγορεύτηκε η χρήση βουβουζέλας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Με θρησκευτικό διάταγμα η ισλαμική κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απαγόρευσε τη χρήση βουβουζέλας.


Οι πλαστικές κόρνες-σύμβολο του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν θα επιτρέπονται στη χώρα, από τη στιγμή που ο ήχος τους ξεπερνά το όριο των 100 ντεσιμπέλ (περίπου όσο ο θόρυβος ενός τρένου).

Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να αποφευχθεί η χρήση τους σε μελλοντικούς τοπικούς αγώνες ποδοσφαίρου, καθότι το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε η εισαγωγή χιλιάδων

Υπουργείο Οικονομικών: Απειλεί με πλειστηριασμό ακίνητα μεγαλοοφειλετών σε Μύκονο και Σαντορίνη

Εκατοντάδες φορολογούμενους, οι οποίοι έχουν βεβαιωμένα ληξιπρόθεσμα χρέη εκατομμυρίων ευρώ προς την Εφορία και παράλληλα κατέχουν ακίνητα αντικειμενικής αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισε με στοχευμένη διασταύρωση του περιουσιολογίου η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Οι φορολογούμενοι αυτοί καλούνται τώρα από τις Εφορίες να εξοφλήσουν τα χρέη τους μέσα σε 11 ημέρες, ειδάλλως θα γίνουν πλειστηριασμοί στα ακίνητά τους.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, η πρώτη στοχευμένη διασταύρωση περιουσιολογίου μεγάλης εμπορευσιμότητας ακινήτων συγκεκριμένων περιοχών, για φορολογούμενους που έχουν βεβαιωμένα ληξιπρόθεσμα χρέη, αφορούσε ακίνητα στη Μύκονο και τη

ΣΔΟΕ: κλείνει 10 καταστήματα για μία εβδομάδα

Την αναστολή της άδειας λειτουργίας 10 καταστημάτων του τομέα εστίασης-αναψυχής για μία εβδομάδα αποφάσισε το ΣΔΟΕ, όπως είχε προαναγγείλει πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, στα καταστήματα αυτά είχε διαπιστωθεί, από ελέγχους του ΣΔΟΕ, μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών κατ' επανάληψη.

Σημειώνεται ότι το μέτρο του κλεισίματος καταστημάτων, εφαρμόζεται για πρώτη φορά εδώ και οκτώ χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το υπουργείο Οικονομικών θα συνεχίσει και θα διευρύνει την εφαρμογή της ποινής της αναστολής λειτουργίας των παραβατικών επιχειρήσεων ως βασικό μέτρο

Αμερικανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα «βλέπει» ο Σπέκχαρντ

Υπάρχει ενδιαφέρον αμερικανών για επενδύσεις στην Ελλάδα και εν μέσω κρίσης, από μεσαίες επιχειρήσεις ιδιαίτερα στους τομείς ενέργειας, ηλεκτρονικών συσκευών και λογισμικού. Οι επενδυτές περιμένουν από την ελληνική πλευρά να εμπεδώσει ένα κλίμα σταθερότητας και να διαμορφώσει ένα υγιές επιχειρηματικό πλαίσιο. Αυτό υποστήριξε στη Θεσσαλονίκη ο αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ Σπέκχαρντ στο γεύμα που παρέθεσε στο σπίτι της η γενική πρόξενος των ΗΠΑ, σήμερα το μεσημέρι, για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων και κυρίως παιδιών.

Ο κ. Σπέκχαρντ :


♦ Βλέπει να εξελίσσονται καλά τα δημοσιονομικά της Ελλάδας.

♦ Διαπιστώνει έναν φόβο στην ελληνική κοινωνία που έχει άμεση επίπτωση στην αγορά.

♦ Θεωρεί κρίσιμο το τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου από τις αντιδράσεις των πολιτών.

♦ Επισημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κριθεί από την διαχείριση της φτώχειας που

Αλλάζει ο κανονισμός της Βουλής

Τις αλλαγές του κανονισμού της Βουλής κατέθεσε σήμερα προς συζήτηση ο πρόεδρος του Σώματος Φίλιππος Πετσάλνικος.


Μεταξύ των βασικών αλλαγών περιλαμβάνεται η ένταξη του συνταξιοδοτικού συστήματος των υπαλλήλων του κοινοβουλίου στις γενικότερες ρυθμίσεις που αφορούν τους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ αναμορφώνεται και ο θεσμός της βουλευτικής ασυλίας.

«Εγκληματικά τα μέτρα για την παιδεία» λέει η Α. Παπαρήγα

Ως προσβλητικό για το λαό και τη νεολαία, χαρακτήρισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ , το να βγαίνει ο πρωθυπουργός και να θίγει τα κακώς κείμενα για να φτιάξει ένα καλό κλίμα και να περάσει τα χειρότερα μέτρα της τελευταίας δεκαετίας, ενώ χαρακτήρισε εγκληματικά τα μέτρα για την παιδεία.

Η κ.Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή για τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των νέων, είπε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι τα δημιούργησαν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ.


Τόνισε δε, ότι στον ιδιωτικό τομέα κυριαρχεί ο φόβος, φέρνοντας παραδείγματα για περιπτώσεις που εργαζόμενες υποχρεούνται να υπογράφουν δηλώσεις ότι δεν θα κάνουν οικογένεια.

"Οι επιχειρηματίες δεν έχουν χρέη; Όλα τα έκαναν οι δημόσιοι υπάλληλοι;αναρωτήθηκε η κ.

Μείωση 34,5% της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Απρίλιο

Κατά 34,5% μειώθηκε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα τον Απρίλιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009, με αποτέλεσμα το α΄ τετράμηνο εφέτος ο συγκεκριμένος οικοδομικός όγκος να εμφανίζεται μειωμένος κατά 23,8%, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ, τον Απρίλιο εφέτος ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας ανήλθε σε 2.650,9 χιλ. κ.μ. και μειώθηκε κατά 34,5% σε σύγκριση με τον Απρίλιο 2009.




Οι μεγαλύτερες μειώσεις του όγκου καταγράφηκαν στις περιφέρειες Αττικής (-52,2%), Ηπείρου (-48,7%), Κρήτης (-48,2%), Θεσσαλίας (-45,4%) και Στερεάς Ελλάδας (-45,4%).

Στον αντίποδα, αύξηση του όγκου υπήρξε μόνο στις περιφέρειες Βορείου Αιγαίου (+21,3%) και Νοτίου Αιγαίου (+15,9%).

Κατά την ίδια σύγκριση, οι άδειες που εκδόθηκαν από τις πολεοδομίες της χώρας ανήλθαν σε 3.707 και μειώθηκαν κατά 15,4% σε σχέση με τον Απρίλιο 2009, ενώ η επιφάνεια ανήλθε σε 740,5 χιλ. τ.μ. και μειώθηκε κατά 30,6%.

Το διάστημα Ιανουαρίου- Απριλίου 2010, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009, ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας ανήλθε σε 12.255,4 χιλ. κ.μ. και μειώθηκε κατά 23,8%.

Οι μεγαλύτερες μειώσεις του όγκου ήταν στις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας (-34,2%), Ηπείρου (-33,1%), Κεντρικής Μακεδονίας (-31,3%) και Αττικής (-29,7%). Αντίθετα, αύξηση του όγκου καταγράφηκε στις περιφέρειες Βορείου Αιγαίου (+24,7%), Δυτικής Μακεδονίας (+21,9%) και Ιονίων

Νέο δελτίο τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτων με... δείκτη προστασίας

Με τη νέα απόφαση του υπουργείου Μεταφορών βελτιώνεται το επίπεδο ασφαλείας του εντύπου του Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου προκειμένου να τερματιστεί η διακίνηση πλαστών δελτίων.

Όπως ανακοινώθηκε, στο προωθούμενο σχέδιο απόφασης προβλέπεται:

- Αόρατη στο γυμνό οφθαλμό εκτύπωση με ειδική μελάνη ορατή στο υπεριώδες φως

- Μικροεκτύπωση

- Ορατές εκτυπώσεις, όπως ιριδίζουσα λωρίδα, διεισδυτική μελάνη, κλπ.

- Προδιαγραφές για το χαρτί εκτύπωσης, σε λευκό χρώμα, ελεύθερο οπτικών λευκαντικών ώστε να

«Πολυκατάστημα» προϊόντων μαϊμού εντόπισε η αστυνομία

Απομιμήσεις επώνυμων ειδών κατασχέθηκαν ύστερα από επέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων με συνεργασία με την κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων από σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.


Ο πρώτος όροφος του κτιρίου, που βρίσκεται επί της Σοφοκλέους, είχε μετατραπεί σε παράνομο κατάστημα με απομιμήσεις επώνυμων ειδών ένδυσης και υπόδησης χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, πέντε δωμάτια λειτουργούσαν ως χώροι για την εμπορία προϊόντων μαϊμού, σε δύο

Πωλείται ο Σκάρος!!!

Ως φάρσα έγινε αρχικά η είδηση ότι πωλείται ο Σκάρος στη Σαντορίνη.


Όταν, όμως, επισκεφθήκαμε την ιστοσελίδα http://www.mondinion.com/ κάντε κλικ εδώ, είδαμε ότι επρόκειτο για πραγματικότητα.

Οι πωλητές στην προσπάθειά τους, μάλιστα, να κάνουν πιο δελεαστική την πρότασή τους αναφέρουν ότι πρόκειται για ακίνητο που βρίσκεται στην Σαντορίνη η οποία έχει την πιο προεξέχουσα θέση παγκοσμίως.


Ο «SKAROS», συνεχίζει ο πωλητής, είναι μια περιοχή που υπερβαίνει τα 25 εκτάρια και με ιστορία που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα... ενώ είναι τώρα διαθέσιμος στην αγορά ακίνητων.

Στην αγγελία σημειώνεται ακόμα ότι το αρχικό κάστρο, γνωστό ως «Επάνω Κάστρο» (ανώτερο κάστρο στα ελληνικά) ή «Λα Roka» χτίστηκε στα τελευταία βυζαντινά έτη από τον ενετό Giacomo

Διώξτε τους άχρηστους, βάλτε τους ΑΞΙΟΥΣ !

Τα νούμερα είναι αμείλικτα –ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

269 κομματικές προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. προεκλογικά με υπέρογκους μισθούς και γελοίες ειδικότητες (σεφ, γυμναστές, μακιγιεζ), 232 προσλήψεις στην Βουλή λοιπών συγγενών και φίλων, 500 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων μετά το πάγωμα των προσλήψεων – μέσα σε αυτούς 8 χειριστές lift στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καλοκαιριάτικα, και από την άλλη, 877 οικονομολόγοι με μεταπτυχιακά που έκαναν το τραγικό λάθος να δώσουν στο γραπτό διαγωνισμό 1Γ του 2008 και τώρα είναι ΑΝΕΡΓΟΙ, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ προβλήματα, καθώς λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία τους και αφού τους ανάγκασαν να παραιτηθούν από τις προηγούμενες δουλειές τους

Μυτιλήνη: Πανικός! Τανκ ισοπέδωσε αγροτικό αυτοκίνητο!

Άγιο είχε ο οδηγός του αγροτικού - Η πρωτοφανής είδηση είναι από το πρωί το μόνιμο θέμα συζήτησης στο νησί...


Το περιστατικό έγινε στην Αγία Παρασκευή της Μυτιλήνης. Ένας αγρότης επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, στο σπίτι, όταν ένα κομβόι από τανκς βρέθηκε στο δρόμο του. Ο αγρότης ακολουθούσε το κομβόι χωρίς φυσικά να φαντάζεται τα όσα θα επακολουθούσαν...

Το κομβόι μπήκε σε ανηφορικό δρόμο και από πίσω πάντα ο αγρότης. Κάποια στιγμή έσπασε το συρματόσχοινο από ένα ρυμουλκούμενο τανκ και μετά από τρελή πορεία, ισοπέδωσε το αγροτικό

Οι νέες συμμαχίες στην Αττική Οδό

Σημαντικές αλλαγές στην μετοχική σύνθεση της κοινοπραξίας της Αττικής Οδού επέρχονται, μετά την απόσυρση των κατασκευαστικών ομίλων Ελλάκτωρ και J&P Άβαξ και βασικών μετόχων στον αυτοκινητόδρομο από την διεκδίκηση του προς πώληση ποσοστού 9,88% της ΑΤΤΙΚΑΤ.


Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις των δύο εισηγμένων χθες, πλέον το ποσοστό της κατασκευαστικής συμφερόντων κ. Παναγιώτη Πανούση μεταβιβάζεται στην ATEbank έναντι 113 εκατ. ευρώ.

Η τράπεζα είχε γνωστοποιήσει στις 18 Ιουνίου στις Χρηματιστηριακές Αρχές την υποβολή δεσμευτικής προσφοράς για την απόκτηση του ποσοστού της ΑΤΤΙΚΑΤ, ενώ προχθές έληξε και τυπικά το χρονικό διάστημα που είχαν στη διάθεσή τους οι δύο βασικοί μέτοχοι της Αττικής Οδού για να κάνουν γνωστό, εάν θα ασκήσουν ή όχι το δικαίωμα προτίμησης.

Κατά πληροφορίες, το τίμημα της δεσμευτικής προσφοράς της τράπεζας διαμορφωνόταν στα 113 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 103 εκατ. αφορούσαν την Αττική Οδό Α.Ε. και τα υπόλοιπα 10 εκατ. την εταιρεία Αττικά Διόδια Α.Ε.

Το συγκεκριμένο ποσό θεωρήθηκε υψηλό από τις Ελλάκτωρ και J&P Αβαξ, υπό τις παρούσες συνθήκες της αγοράς, δεδομένου ότι η πρόταση που είχαν οι ίδιες υποβάλει ανερχόταν στα 103 εκατ.

Από τις 12/7 το ειδικό πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους

Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου θα καταβάλλεται στις συνεργαζόμενες τράπεζες το ειδικό πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους.


Ο τρόπος είσπραξης, οι τράπεζες που συμμετέχουν, οι κωδικοί πληρωμής και η διαδικασία απόδοσης των ποσών στο ΕΤΕΡΠΣ, καθορίζονται στην υπουργική απόφαση με θέμα «Διαδικασία είσπραξης και απόδοσης στο ΕΤΕΡΠΣ του ειδικού προστίμου του ν.3843/10 "Ταυτότητα κτιρίων, υπερβάσεις δόμησης και αλλαγές χρήσης, μητροπολιτικές αναπλάσεις και άλλες διατάξεις - ΦΕΚ 62 Α΄28-04-2010"», που υπεγράφη στις 7 Ιουλίου .

Οι πολίτες θα πρέπει να προσκομίσουν το έντυπο υπολογισμού του ειδικού προστίμου, που θα έχουν πάρει συμπληρωμένο από την πολεοδομική υπηρεσία, με επικολλημένο τον κωδικό πληρωμής.

Με αυτό το έντυπο μπορούν να πληρώσουν στις εξής τράπεζες (μέσω του ΔΙΑΣ : Millennium Bank, Aspis Bank, Τράπεζα Κύπρου, Emporiki Bank, Αγροτική Τράπεζα Alpha Bank , Attica Bank, EFG Eurobank , Εθνική Τράπεζα  της Ελλάδος, Γενική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς  , HSBC, Probank Marfin-Egnatia Bank, Proton Bank  AE, Πανελλήνια Τράπεζα Citibank, Ένωση Συνεταιριστικών

Έπιασαν το βιαστή της Ν. Φιλαδέλφειας

Πριν μερικές ημέρες είχε “βάλει στο μάτι” μια κοπέλα μόλις 16 ετών, προχθές μια γυναίκα 27 ετών, δεν δίσταζε μάλιστα να “χτυπάει” μέρα.


Χάρη στην ψυχραιμία της 27χρονης που κατάφερε να ξεφύγει απ' τα χέρια του και να δώσει την περιγραφή του στους αστυνομικούς ο δράστης πιάστηκε στα Πατήσια το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 32χρονος το ίδιο πρωί είχε επιτεθεί στη γυναίκα και είχε προσπαθήσει να την πάει σε μια οικοδομή για να τη βιάσει.

Η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο επίδοξος βιαστής τράπηκε σε φυγή.

Λίγες ώρες μετά οι αστυνομικοί που χτένιζαν την περιοχή κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως αποδείχθηκε, από την περιγραφή που είχε δώσει 15 μέρες πριν μια κοπέλα στη Φιλαδέλφεια, ο

΄Ενα κουταλάκι ζάχαρη στον καφέ διώχνει το στρες

Αποτελεσματικό αγχολυτικό αποτελεί η προσθήκη ζάχαρης σε ροφήματα και ποτά, εκτιμούν τώρα αυστραλοί επιστήμονες. Τα νέα ευρήματα των ειδικών των πανεπιστημίων του Νιου Σάουθ Γουέιλς και του Κουίνσλαντ, τα οποία δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο «Journal of Εxperimental Social Ρsychology», έδειξαν ότι η ζάχαρη, ή αλλιώς η γλυκόζη, δίνει την απαραίτητη ενέργεια στον εγκέφαλο για την ολοκλήρωση λειτουργιών, όπως η ικανότητα ελέγχου παράλληλων πράξεων.

΄Οπως είδαν, αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσω της αύξησης των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα. Κατά τα πειράματα, οι ερευνητές μοίρασαν τους εθελοντές σε δύο ομάδες: σε κάποιους προσέφεραν λεμονάδα με ζάχαρη, ενώ σε κάποιους άλλους λεμονάδα με γλυκαντικές ουσίες. Στη συνέχεια, τους υπέβαλαν στη δοκιμασία της προετοιμασίας και παρουσίασης μιας ομιλίας. Με στόχο να

Νέα, «αέρινη» θεραπεία αντιγήρανσης

Το αέριο που περιέχεται στα αναψυκτικά, ενώ θεωρείται από τους κύριους «υπαίτιους» για την ατμοσφαιρική ρύπανση, μπορεί να προσφέρει αντιγηραντικές θεραπείες! Ο λόγος για το διοξείδιο του άνθρακα (CΟ ), υποδόριες ενέσεις του οποίου γίνονται σε κάποιες χώρες από ειδικούς στην κοσμητική ιατρική. Σύμφωνα με όσους εφαρμόζουν την τεχνική, αυτή μπορεί να αποτελέσει μια πιο φυσική και ανώδυνη εναλλακτική σε σύγκριση με θεραπείες όπως το botox. Μάλιστα οι γιατροί που χρησιμοποιούν τη μέθοδο carboxytherapy, ή θεραπεία με υποδόρια ένεση CΟ , υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για πλήθος προβλημάτων, από τις σακούλες κάτω από τα μάτια ως τη φαλάκρα. Η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται ήδη για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ή των ραγάδων που προκαλούνται έπειτα από αύξηση του βάρους ή μετά την εγκυμοσύνη με κόστος 150-250 ευρώ. Η διαδικασία, η οποία θεωρείται ότι ανανεώνει το δέρμα, είναι άκρως δημοφιλής στη Βραζιλία και στην Ιταλία.

Το διοξείδιο του άνθρακα αποτελεί υποπροϊόν της αερόβιας αναπνοής, ωστόσο ερευνητές αναφέρουν ότι η χορήγηση του αερίου σε μορφή υποδόριας ένεσης «ξεγελά» τον οργανισμό με αποτέλεσμα εκείνος να αποκρίνεται προκαλώντας την ανάπτυξη νέων δερματικών κυττάρων.

΄Οπως ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα «Τhe Τimes» η Ζαμπίνε Τσένκερ, γερμανίδα γιατρός η οποία ήταν από τους πρωτοπόρους εφαρμογής της θεραπείας στην κλινική της στο Μόναχο, «πρόκειται για μια γρήγορη, σχεδόν ανώδυνη διαδικασία, η οποία αποτελεί μια πιο φυσική λύση σε σύγκριση με τα υπάρχοντα filler. Η διεξαγωγή της διαρκεί τέσσερα με πέντε λεπτά και ο ασθενής αισθάνεται μια ζεστή αίσθηση και μια ελαφρά πίεση. Δεν νιώθει πόνο».

Εκτιμάται ότι η τεχνική «βάζει φρένο» στη φυσική διαδικασία της γήρανσης στην οποία τα τριχοειδή αγγεία του δέρματος μπαίνουν σταδιακά σε κατάσταση «ύπνωσης» με αποτέλεσμα να μειώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Η χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα κάνει το σώμα να αντιδρά θεωρώντας

Έως τις 8 Αυγούστου οι αποφάσεις για τις μετατάξεις σε νομαρχίες και περιφέρειες

Εξέπνευσε την Πέμπτη η προθεσμία εθελοντικής μετάταξης των εργαζομένων που απασχολούνται σε τομείς των νομαρχιών και των περιφερειών.


Σύμφωνα με τη διαδικασία που καθόρισε στα μέσα Ιουνίου το υπουργείο Εσωτερικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν εθελοντικά να καταθέσουν στις νομαρχίες αίτηση μετάταξης μέχρι την 8η Ιουλίου.

Από σήμερα, Παρασκευή, το γραφείο του εκάστοτε νομάρχη θα βεβαιώνει ότι ο φάκελος του υποψηφίου είναι πλήρης και τηρεί τις προϋποθέσεις του νόμου και κατόπιν θα διαβιβάζει στην αρμόδια υπηρεσία της κρατικής περιφέρειας τον φάκελο του υποψηφίου με την αίτηση που έχει υποβάλει.

Για την πραγματοποίηση της μετάταξης θα πρέπει ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας μέχρι τις 8 Αυγούστου 2010 να εκδώσει απόφαση, με την οποία να μετατάσσει το προσωπικό σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις αντίστοιχης κατηγορίας, εκπαιδευτικής βαθμίδας, κλάδου ή ειδικότητας στην

Τα ...απειλητικά μηνύματα για το χταπόδι Paul και ο ντόρος σ' όλο τον κόσμο



Συνεχίζεται ο ντόρος, εντός και εκτός Γερμανίας με τον διάσημο Πάουλ, το χταπόδι που δεν λαθεύει ποτέ στις προβλέψεις του! Ο Πάουλ μετράει μέχρι στιγμής “6 στα 6” αλλά οι Γερμανοί ...εξοργίστηκαν επειδή έπεσε μέσα στην ήττα από την Ισπανία και έχουν κατακλύσει το facebook και όχι μόνο με ...απειλητικά μηνύματα: “Θέλουμε να τον φάμε ψητό στα κάρβουνα με λεμόνι!”

Σε ενυδρείο του Ομπερχάουζεν και πριν από κάθε παιχνίδι της Εθνικής Γερμανίας, οι υπεύθυνοι τοποθετούσαν στη δεξαμενή που βρίσκεται ο Πάουλ δύο δοχεία με τροφές. Το ένα είχε τη σημαία της Γερμανίας και το άλλο αυτήν της αντιπάλου. Ο Paul προτίμησε τη σημαία της Γερμανίας στις 4 νίκες

Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Καμορανέζι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Ιταλού ποδοσφαιριστή στην «Tuttosport». Ο 33χρονος άσσος της Γιουβέντους φέρεται να πείστηκε από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον οποία παλαιότερα υπήρξαν συμπαίκτες.

«Η Γιουβέντους βρήκε διέξοδο για τον Καμορανέζι στον Ολυμπιακό» σημειώνει το tuttosport.com και προσθέτει: «Ελληνικές σειρήνες για Καμορανέζι. Ο επόμενος του σταθμός θα είναι ο Πειραιάς. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό είναι στο τελευταίο στάδιο γιατί η ελληνική ομάδα κατάφερε 100% να ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο, να αποσπάσει το ναι του «γιουβεντίνου».


Ο ατζέντης του Ιταλού ποδοσφαιριστή, Σέρτζιο Φορτουνάτο δήλωσε σχετικά: «Η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη και ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι πολύ φιλόδοξος. Κάθε χρόνο παλεύει για το πρωτάθλημα και παίζει στην Ευρώπη δεν βλέπει γιατί να έχουμε κάποιους προβληματισμούς. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε τελική συμφωνία γιατί πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους ηγέτες της

Πέταξε μια μέρα και μια νύχτα με ηλιακή ενέργεια...

Τα κατάφεραν οι επιστήμονες, το Solar Impulse έμεινε στον ουρανό χωρίς προβλήματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας έχοντας συγκεντρώσει την ενέργεια που χρειαζόταν στη διάρκεια της ημέρας...


Το ηλιακό αεροσκάφος έμεινε επί 24 ώρες στον αέρα αποδεικνύοντας ότι τα αεροσκάφη μπορούν να συλλέξουν αρκετή ενέργεια από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μείνουν ψηλά όλη τη νύχτα.

Η πτήση έφερε το πρόγραμμα των Ελβετών ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο που είναι να καταφέρει το αεροσκάφος να κάνει το γύρο της γης το 2012.

Την ημέρα, το αεροπλάνο χρησιμοποιεί ως μοναδική πηγή ενέργειας τις περίπου 12.000 φωτοβολταϊκές κυψέλες που καλύπτουν τα φτερά και στέλνουν ενέργεια στους τέσσερις κινητήρες

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 09.07.2010

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 ενώ μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να σημειωθούν στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τις θερμές ώρες της ημέρας.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα θυελλώδεις 8 μπ. Στο Ιόνιο οι

ΗΠΑ: Πιο κοντά στο εμβόλιο κατά του AIDS οι επιστήμονες

Επιστήμονες στο αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) βρήκα δύο αντισώματα που μπορεί να σταματήσουν πάνω από το 90% των γνωστών στελεχών του ιού που προκαλεί το AIDS, ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) των ΗΠΑ.


"Η ανακάλυψη αυτών των αντισωμάτων στον ιό HIV και η δομική ανάλυση που εξηγεί πώς λειτουργούν αποτελούν συναρπαστικές εξελίξεις που θα επιταχύνουν τις προσπάθειες μας για να βρούμε ένα προληπτικό εμβόλιο κατά του HIV για παγκόσμια χρήση",

Ψηφίστηκε επί των άρθρων το νέο ασφαλιστικό

Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο με 157 «ναι» και 134 «όχι» στη Βουλή.


Υπερψήφισαν και οι 157 βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ενώ το νομοσχέδιο καταψήφισαν 134 βουλευτές. «Παρών» δήλωσαν τρεις βουλευτές, ενώ έξι απουσίαζαν από τη διαδικασία.

Η ΝΔ υπερψήφισε τα άρθρα 17 και 43 του νομοσχεδίου. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν όλα τα άρθρα.

Κινητικότητα στον κλάδο των γαλακτοκομικών

Έντονη κινητικότητα και συνεχείς επαφές πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στον κλάδο των γαλακτοκομικών. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαβλέπουν επενδυτικές ευκαιρίες στην κρίση, ιδιαίτερα όσοι διαθέτουν ή μπορούν να αντλήσουν ρευστότητα, αλλά και εκείνοι που συνειδητοποιούν πως η συνολική αγορά (γάλα, γιαούρτι, παγωτό κλπ.) είναι πολύ μικρή για να αντέξουν όλοι στον ανταγωνισμό.


Όπως προκύπτει, τα βλέμματα την περίοδο αυτή είναι στραμμένα σε Vivartia, Danone αλλά και στην ΕΒΓΑ. Η Δέλτα Τρόφιμα μετά την απόσχιση του κλάδου γαλακτοκομικών της Vivartia και την επαναδημιουργία της αυτόνομης εταιρείας έχει έρθει στο προσκήνιο προσελκύοντας το ενδιαφέρον και μάλιστα όπως δήλωσε πρόσφατα και ο διευθύνων σύμβουλός της, κ. Ντένης

Τώρα ξεκινάει το θρίλερ στην Έδραση Χ. Ψαλλίδας

Σε μία από τις πλέον δύσβατες ατραπούς οδηγείται ο κατασκευαστικός όμιλος Έδραση Χ. Ψαλλίδας, ο οποίος υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δίκαιου.


Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει ότι ο αιτών για υπαγωγή σε διαδικασία συνδιαλλαγής με τους πιστωτές του πρέπει να αποδεικνύει οικονομική αδυναμία, «παρούσα ή προβλέψιμη», χωρίς ωστόσο να βρίσκεται σε κατάσταση παύσης των πληρωμών του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι η έξοδος από το «βαθύ τούνελ» φαίνεται ότι θα αργήσει δραματικά για την κατασκευαστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατασκευαστικός όμιλος που απασχολεί περισσότερα από 500 άτομα, φέρεται να διατηρεί σημαντικές οφειλές προς τους μηχανικούς που απασχολούνται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, το μόνιμο προσωπικό, αλλά και τους προμηθευτές του.

Μάλιστα, η άλλοτε κραταιά κατασκευαστική φέρεται να έχει αφήσει απλήρωτους τους μηχανικούς της εδώ και έναν χρόνο, ενώ στους υπόλοιπους εργαζόμενους οι μηνιαίες αποδοχές φαίνεται ότι δεν

Άστεγοι με πτυχίο πανεπιστημίου και τα χειρότερα έρχονται....

Περίπου 20.000 άστεγοι ζουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ο Δήμος Αθηναίων.


Ο μέσος όρος ηλικίας των αστέγων είναι 47 ετών, ενώ το 11% των αστέγων διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου.

Το 23,5% έχει απολυτήριο λυκείου και μόνο το 9,3% των αστέγων δηλώνουν ότι είναι αναλφάβητοι.

Κύριες αιτίες που τους έχουν οδηγήσει στο δρόμο είναι η ανεργία, τα χαμηλά εισοδήματα, προβλήματα

Έφαγε μέσα σε 10 λεπτά 54 χοτ ντογκ!



Ένας 26χρονος μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να καταναλώσει 54 χοτ ντογκ με σκοπό να κερδίσει την «κίτρινη ζώνη της μουστάρδας» αλλά και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.


Για τον Τζόι Τσέστνατ από την Καλιφόρνια είναι η τέταρτη φορά που κερδίζει σε αυτόν τον ιδιαίτερο διαγωνισμό. Ο αμέσως επόμενος κατανάλωσε εννέα χοτ ντογκ λιγότερα.

Την προηγούμενη χρονιά ο Τζόι είχε καταβροχθίσει 68 χοτ ντογκ ενώ επέρριψε ευθύνες στην υψηλή

"Ιπτάμενο Υποβρύχιο" σχεδιάζει το αμερικανικό πεντάγωνο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "New Scientists", η Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων του Πενταγώνου (DAPRA), ξεκίνησε τον σχεδιασμό του πρώτου καταδυόμενου αεροσκάφους!


Οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει από το 2008 και ο σκοπός είναι η δημιουργία ενός αεροπλάνου που θα μπορεί να επιπλέει σε ταραγμένη θάλασσα, αλλά και να καταδύεται σαν υποβρύχιο για να μεταφέρει πεζοναύτες σε εχθρικές ακτές!

Από την αρχή οι επιστήμονες της...

DAPRA, γνώριζαν ότι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός τέτοιου "ιπτάμενου υποβρυχίου", ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Κι αυτό γιατί μιλάμε για δύο οχήματα με διαμετρικά αντίθετες απαιτήσεις! Οι πρώτες προσπάθειες δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία, γιατί εστιάζονταν σε υποβρύχια που θα

Η... γκρίνια κάνει καλό!!

Είστε γκρινιάρηδες; Καλά κάνετε! Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η γκρίνια σάς κάνει καλό! Η μελέτη, την οποία πραγματοποίησε ένας αυστραλός ψυχολόγος ο οποίος μελετά τα συναισθήματα, έδειξε πως η γκρίνια μάς κάνει να σκεφτόμαστε πιο καθαρά. Στην πραγματικότητα, όσοι γκρινιάζουν και είναι συχνά - πυκνά κακόκεφοι λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και είναι λιγότερο εύπιστοι.


«Αν και η ευθυμία ευνοεί τη δημιουργικότητα, η κακοκεφιά και η γκρίνια τρέφουν την προσοχή και την επιφυλακτικότητα», δήλωσε ο καθηγητής Τζο Φόργκας, από τη Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, στο «Αυστραλιανό Περιοδικό Επιστήμης». Και εξήγησε πως ένας γκρινιάρης μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα απ' ό,τι ένας εύθυμος τις δύσκολες καταστάσεις, γεγονός το οποίο σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο «ο εγκέφαλός του επεξεργάζεται

Άμα θέλει το ΣΔΟΕ όλους τους πιάνει.... Αυτό που έκανε στη Θηβα δεν υπάρχει!!!

Αυτό που έκανε το ΣΔΟΕ στη Θήβα δεν έχει προηγούμενο!!!


Πέρασαν από τους στύλους και μαζέψανε κηδειόχαρτα και χαρτιά μνημοσύνων! Ως γνωστό σε κάθε τέτοιο χαρτί υπάρχει και το αντίστοιχο γραφείο που κάνει την τελετή!!!

Με τα χαρτιά αυτά ανα χείρας πήγαν στα γραφεία τελετών και ζήτησαν παραστατικά αποδείξεις και διεξήγαγαν ελέγχους...
news24gr

Το Υπουργείο Εξωτερικων κάνει διαπίστευση στα Blogs

Υπηρεσία Ενημέρωσης και Δημόσιας Διπλωματίας ΥΠΕΞ: Διαπίστευση Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης και Ιστολογίων.


Διαπίστευση Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης και Ιστολογίων στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Η Υπηρεσία Ενημέρωσης και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, επιθυμώντας
να εγκαταστήσει δίαυλους άμεσης και διαρκούς επαφής με τους ελληνικούς ιστότοπους που
ασχολούνται με θέματα ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων, θα προβεί στη
διαπίστευση των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης και ιστολογίων που θα εκδηλώσουν σχετικό