www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Συμβούλιο αρχηγών αύριο για το σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης


Την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας και κατά τη σημερινή σύσκεψη υπό τον Κάρολο Παπούλια επιβεβαίωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

 Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Προεδρίας, αύριο στις 13.00 θα συνεδριάσει και πάλι το συμβούλιο

Επιβεβαιώνει την ύπαρξη κειμένου από τον Π. Καμμένο η Προεδρία


Με επίσημη ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας επιβεβαιώνει ότι κατά την κατ' ιδίαν συνάντηση του Κ. Παπούλια με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις 13 Μαΐου, ο κ. Καμμένος έδωσε στον Πρόεδρο κείμενο που περιείχε διάφορα σενάρια για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας έχει ως εξής: 

Στις 13.5.2012 στην κατ’ ιδίαν

Ναυάγιο στη σύσκεψη - Νέες εκλογές


'Aκαρπη απέβη και η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος είχε προτείνει κυβέρνηση προσωπικοτήτων, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για σχηματισμό κυβέρνησης. Πλέον η χώρα οδεύει σε νέες εκλογές. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αύριο στις 13.00 θα συνεδριάσει και πάλι το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, με τη συμμετοχή όλων, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, για να σχηματισθεί υπηρεσιακή εκλογική κυβέρνηση.

«Η χώρα οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες, επειδή κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στυγνό κομματικό τους συμφέρον», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης του Προεδρικού Μεγάρου. Τόνισε ότι παρερμηνεύεται η εντολή των πολιτών, σημειώνοντας πως «ο

Φιλο-ευρωπαϊκό μέτωπο με Δράση, ΔΗΣΥ, ΠαΣοΚ, Ν.Δ. προτείνει ο Μάνος


Πρόθυμος να συμβάλει στη δημιουργία ενός ενιαίου φιλευρωπαϊκού μετώπου «που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη» δηλώνει ο Στέφανος Μάνος.

Την ίδια στιγμή η Ντόρα Μπακογιάννη απευθύνει έκκληση στις δυνάμεις που πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει ευρωπαϊκό μέλλον να συνεργαστούν. «Δεν υπάρχουν πλέον διαφορές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς» τονίζει.

Στην ανακοίνωσή του ο Στέφανος Μάνος αναφέρει:

«Με αφορμή διάφορα φανταστικά δημοσιεύματα που με αφορούν, διευκρινίζω ότι κατά την άποψη μας προέχει να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματικά η χώρα, προς τη σωστή κατεύθυνση, για το

Ο καιρός στις 15.05.2012


Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιωτικά τμήματα του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Τρίτη 15 Μαΐου 2012. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και ιδίατερα στα ορεινά.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 με 27