www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Χιούμορ - κυκλοφορεί στο facebook


Ιστοσελίδα αποκαλύπτει όσους κατεβάζουν παράνομα αρχεία


Μία νέα ιστοσελίδα που σύμφωνα με τους δημιουργούς της, μπορεί να αποκαλύψει τις διευθύνσεις όσων κατεβάζουν παράνομα αρχεία μέσω torrent, ανάψει φωτιές στη Γαλλία. Και αυτό γιατί, ανάμεσα στη λίστα διευθύνσεων που υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκαν να έχουν κατεβάσει παράνομα αρχεία ήταν υπολογιστές του Προεδρικού Μεγάρου από τα Ηλύσια Πεδία καθώς και του υπουργείου Πολιτισμού.

Η λειτουργία της ιστοσελίδας βασίζεται σε μια απλή λογική. Ο ιστότοπος BitTorrent λειτουργεί με trackers για την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ των υπολογιστών των χρηστών. Κάποιοι από αυτούς τους trackers είναι σε κρυφή θέση, κάποιοι άλλοι σε δημόσια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολη η εύρεση και η πρόσβαση σε υπολογιστές που συνδέονται σε δημόσια θέση. Το YouHaveDownloaded.com αξιοποιεί ακριβώς αυτή τη λειτουργία για να παρακολουθεί διευθύνσεις IP που συνδέονται με συγκεκριμένα κατεβασμένα αρχεία από το διαδίκτυο.

«Οι χρήστες του BitTorrent δεν έχουν ουσιαστικό τρόπο προστασίας απέναντι στην εύρεση των

Προσοχή σε τουρκικά κέρματα που μοιάζουν πολύ με εκείνα του ευρώ

Είναι ίδια στην εμφάνιση, αλλά έχουν διαφορετική αξία. Ο λόγος για τα τουρκικά κέρματα που μοιάζουν πολύ με εκείνα του ευρώ και τα οποία έχουν κάνει «απόβαση» στο νησί της Ρόδου.


Το κέρμα των 2 ευρώ μοιάζει πολύ με εκείνο της μιας τουρκικής λίρας, με αποτέλεσμα να εξαπατούνται δεκάδες καταστηματάρχες του νησιού και ιδιαίτερα όσοι διατηρούν επιχειρήσεις στο λιμάνι της Ρόδου.

Τα τουρκικά κέρματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους πριν από μερικούς μήνες στην αγορά της Ρόδου, γεγονός που έχει θέσει σε ετοιμότητα καταστηματάρχες, καταναλωτές αλλά και τις Αρχές του νησιού. Η γειτονική χώρα διαθέτει από το 2009 νέο νόμισμα, τη νέα

Γαμπρός για τρίτη φορά ο Στέφανος Κορκολής!


Γαμπρός για τρίτη φορά ετοιμάζεται να ντυθεί ο Στέφανος Κορκολής! Ο συνθέτης-τραγουδιστής, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Λίντα Γκέϊμαν.

Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε, και ο γάμος τους θα λάβει χώρα στο Χαλάνδρι, σε πολύ κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2005. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν ο Στέφανος Κορκολής αποφάσισε ν΄αναλάβει την ενορχήστρωση ενός

Φρένο στα φουσκωμένα επιτόκια πιστωτικών καρτών


Το Ειρηνοδικείο Αθηνών με απόφασή του θεωρεί άκυρη την απαίτηση τράπεζας έναντι δανειολήπτη, με το σκεπτικό ότι το πιστωτικό ίδρυμα υπερέβη κατά πολύ το επιτόκιο που ορίζει η Τράπεζα της Ελλάδος. Η απόφαση δίνει ανάσα σε χιλιάδες δανειολήπτες, καθώς βάζει «φρένο» στα «φουσκωμένα» επιτόκια των τραπεζών σε δόσεις πιστωτικών καρτών.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο ακύρωσε στο σύνολό της διαταγή πληρωμής -που είχε εκδοθεί από προηγούμενο δικαστήριο έπειτα από σχετική αίτηση τράπεζας-, κρίνοντας ότι οι τόκοι στις δόσεις πιστωτικής κάρτας του κατόχου υπολογίστηκαν «καταχρηστικώς» με επιτόκιο ανώτερο του εξωτραπεζικού.

Η τράπεζα –σύμφωνα με την απόφαση- υπερέβη το ύψος του εξωτραπεζικού επιτοκίου (το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι καθορίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πράξη του διοικητή της

Τα κάλαντα των Φώτων

Ο καιρός στις 06.01.2012


Σημαντική επιδείνωση του καιρού με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία τις βραδυνές ώρες και πολύ θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 ως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 ως 13 στη Δυτική Ελλάδα, 12 ως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Πολύ θυελλώδεις άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, φτάνοντας τοπικά στα 10 μποφόρ. Θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, στρεφόμενοι σταδιακά σε