Καλύτερο διατροφικά είναι όποιο κρέας έχει λιγότερο λίπος. Ωστόσο οι φίλοι των
ψητών, πρέπει να γνωρίζουν πως όσο λιγότερο λίπος έχει το κρέας τόσο δυσκολότερα
ψήνεται στα κάρβουνα.
Υπάρχουν επιλογές και τρόποι για να τσικνίσει κάποιος όπως προστάζει το έθιμο της ημέρας και να έχει στο πιάτο του μια καλοψημένη μερίδα κρέας που δεν θα τον επιβαρύνει θερμιδικά και διατροφικά. Μια λύση, είναι να παραγγείλει- σε περίπτωση που θα φάει έξω- ή να ψήσει παϊδάκια κοτόπουλου.
Έτσι, μπορεί στη συνέχεια να αφαιρέσει την πέτσα, όπου βρίσκεται το λίπος και με αυτό τον τρόπο θα καταναλώσει λιγότερα λιπαρά. Μία ακόμη λύση, είναι να επιλέξει κάποιος μια χοιρινή μπριζόλα
Υπάρχουν επιλογές και τρόποι για να τσικνίσει κάποιος όπως προστάζει το έθιμο της ημέρας και να έχει στο πιάτο του μια καλοψημένη μερίδα κρέας που δεν θα τον επιβαρύνει θερμιδικά και διατροφικά. Μια λύση, είναι να παραγγείλει- σε περίπτωση που θα φάει έξω- ή να ψήσει παϊδάκια κοτόπουλου.
Έτσι, μπορεί στη συνέχεια να αφαιρέσει την πέτσα, όπου βρίσκεται το λίπος και με αυτό τον τρόπο θα καταναλώσει λιγότερα λιπαρά. Μία ακόμη λύση, είναι να επιλέξει κάποιος μια χοιρινή μπριζόλα