www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Πρωταγωνίστρια σε ταινία του Γούντι Άλεν η Κάρλα Μπρούνι

Στην επόμενη ταινία του Γούντι Αλεν θα πρωταγωνιστεί η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του διάσημου σκηνοθέτη.

Η ταινία με τίτλο «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» πρόκειται να γυριστεί στη γαλλική πρωτεύουσα και τα γυρίσματα θα αρχίσουν σύντομα, όπως ανέφερε η ίδια πηγή, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί.

Ιός εξελίσσεται και απειλεί τις online συναλλαγές

Ένας ιός που υποκλέπτει δεδομένα τραπεζικών συναλλαγών και έχει μολύνει εκατομμύρια υπολογιστές σε όλο τον κόσμο, έχει αναβαθμιστεί και είναι περισσότερο ισχυρός από ποτέ, προειδοποιεί εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας.


Ο Zeus, όπως είναι η ονομασία του ιού, μπορεί να μολύνει υπολογιστές που χρησιμοποιούν τους browsers Firefox και Internet Explorer, επισημαίνει η Trusteer. Η μέθοδος κλοπής των δεδομένων γίνεται με την καταγραφή της πληκτρολόγησης όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί κάποια websites, συνήθως τραπεζών και άλλων οικονομικών ιδρυμάτων. Στη συνέχεια,

Λύστε όλα τα προβλήματα του pc σας με το λογισμικό της Microsoft!

Νέο λογισμικό για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τη Microsoft για όσους δεν τα πάνε καλά με τον υπολογιστή τους.

H Microsoft παρουσίασε ένα νέο λογισμικό, το Fix It Center, κυρίως για τους χρήστες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία με τους υπολογιστές και δεν γνωρίζουν πώς ν' αντιμετωπίσουν τα διάφορα προβλήματα που εμφανίζονται στα Windows.

Το Fix It Center βοηθάει τους χρήστες να λύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη χρήση των Windows. Επίσης δίνει απαντήσεις σε διάφορα θέματα που ο νέος χρήστης δεν είναι ακόμα εξοικειωμένος, όπως αυτά των ρυθμίσεων ή ακόμα και της αλλαγής wallpaper.

Oι οδηγίες είναι απλές και κατανοητές για να μπορεί ο αρχάριος χρήστης να βρει γρήγορα μια λύση στο πρόβλημα που έχει ν' αντιμετωπίσει ή να κάνει αυτό που θέλει.

Το μήνυμα της ημέρας

Μπορεί να μας πήρε μέρες μήνες χρόνια αλλά σήμερα θα καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούσε το σύνθημα:

Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω, ενωμέ-νο ΔΝΤ.
news24

Η πρώτη ολική μεταμόσχευση προσώπου

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη παγκοσμίως ολική μεταμόσχευση προσώπου, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ισπανών γιατρών που την πραγματοποίησαν.

΄Οπως αναφέρουν οι 30 ειδικοί του νοσοκομείου της Βαρκελώνης Βαλ ντε Χέμπρον που έφεραν εις πέρας την επέμβαση σε έναν νεαρό που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια, παρότι συνολικά 10 μεταμοσχεύσεις προσώπου έχουν πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, όλες ήταν σε τμήματα του προσώπου και όχι στο σύνολό του.


΄Οπως έγινε γνωστό, πριν από τη μεταμόσχευση ο ασθενής αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα στην αναπνοή, την κατάποση και την ομιλία, ανέπνεε και έτρωγε με τεχνητή υποστήριξη, ενώ είχε