www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Νέες καταλήψεις πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά

Τους καταπέλτες των πλοίων για τις Κυκλάδες, στο λιμάνι του Πειραιά, έχουν καταλάβει μέλη των σωματείων ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ.

Δεν αναμένεται να εκτελεστούν δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ πιθανότητα δε θα εκτελεστούν ούτε δρομολόγια για Βόρειο Αιγαίο, Δωδεκάνησα και Κρήτη.

Παράλληλα, την Πέμπτη η ΠΝΟ έχει

Ο καιρός στις 29.06.2011


Αστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, καθώς και σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Ανατολικού κυρίως Αιγαίου, περιμένουμε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά στα βόρεια ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και