www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πρόταση Μάνου για ενιαίο κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΣΥ-Δράση


Οι πολιτικές διεργασίες ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 17ης Ιουνίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και όλα δείχνουν ότι τα μάτια μας θα δουν πολλά τις επόμενες μέρες.

Μετά την προσέγγιση Μπακογιάννη-Σαμαρά, ακολούθησε η πρόταση του επικεφαλής της Δράσης Στέφανου Μάνου για συνένωση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων σε ένα ενιαίο κόμμα, κάτω από μια αξιόπιστη νέα ηγεσία.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ANT1 o κ. Μάνος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και του έθεσε το θέμα της συνεργασίας με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ και της Νέας

Guardian: "Ενα τρισ. δολάρια το κόστος εξόδου της Ελλάδας"


"Οι Έλληνες ψηφίζουν με τα πορτοφόλια υπό τον φόβο της εξόδου από την ευρωζώνη" είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, που υπογραμμίζει την μαζική φυγή των ελληνικών καταθέσεων στο εξωτερικό.

Το πρακτορείο αναφέρεται σε ανώνυμες τραπεζικές πηγές που υποστηρίζουν ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σταμάτησε να δανείζει κάποιες ελληνικές τράπεζες επειδή δεν ήταν επιτυχής η ανακεφαλαίωση τους.

Το βρετανικό δίκτυο BBC φιλοξενεί στο πρώτο θέμα του την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο "Ο ηγέτης του ελληνικού ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας επιτίθεται στην Ε.Ε. και τη Μέρκελ". Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την Ε.Ε. και την Γερμανίδα καγκελάριο,

Κυτταρίτιδα και διατροφή


Είναι γεγονός πως η εμφάνιση κυτταρίτιδας ανέκαθεν αποτελούσε σημαντικό πρόβλημα υγείας και αισθητικής των γυναικών, ανεξαρτήτου βάρους και ηλικίας. Αυτό διότι όπως όλα τα νοσήματα έτσι και η κυτταρίτιδα υποτροπιάζει και επανεμφανίζεται.

Επομένως, η θεραπεία της αποτελεί και τον ιδανικό τρόπο πρόληψής της, παρόλο που τα αίτια για την κυτταρίτιδα μπορεί να είναι πολλά –και συνήθως να συνυπάρχουν-, όπως η καθιστική ζωή, η μειωμένη κίνηση και φυσική δραστηριότητα, η κληρονομικότητα, η διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος, ορισμένες ορμονικές διαταραχές, η ύπαρξη παχυσαρκίας και κακής διατροφής, το κάπνισμα, η συχνή και υψηλή κατανάλωση αλκοόλ, ακόμα και η δυσκοιλιότητα. Έτσι, η αντιμετώπισή της συνίσταται στη διαχείριση όλων αυτών των παραγόντων με τη σωστή διατροφή

Αντ. Σαμαράς: Ανεύθυνος και ανίκανος να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρότατη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, καταλογίζοντάς του «ολοφάνερη αλαζονεία» και «απίστευτη σύγχυση».


«Έδειξαν ήδη το πραγματικό τους πρόσωπο, επιδιώκουν να τα σπάσουμε με την Ευρώπη, δεν έχουν σχέδιο και αυτά που λένε καθημερινά οδηγούν σε πολύ χειρότερα από αυτά που ζούμε ήδη», υποστήριξε ο κ. Σαμαράς «δείχνοντας» το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και -όπως είπε- λένε «πότε για τις καταθέσεις που θέλουν να τους βάλουν χέρι, πότε για τις επενδύσεις που είναι μαθημένοι να τις διώχνουν, πότε για τις επιχειρήσεις που θέλουν να τις φορολογήσουν και να τις κλείσουν, πότε για την αστυνομία».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι «υπάρχει και ο φόβος τους για τον ίδιο τους τον εαυτό», συμπληρώνοντας πως «απέκτησαν ξαφνική δύναμη που δεν την περίμεναν και

Ορκίστηκαν τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης


Ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό-πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμμένο, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στις νέες εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Θα ακολουθήσει η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και οι τελετές παράδοσης - παραλαβής στα υπουργεία.

Το νέο σχήμα είναι ολιγομελές, καθώς αποτελείται από 16 υπουργούς, οι οποίοι είναι κυρίως

Στις 11.00 η ορκωμοσία των βουλευτών


Στις 11 το πρωί συγκροτείται σε Σώμα η νέα Βουλή. Σύμφωνα με την ημερήσια κοινοβουλευτική διάταξη, της ορκωμοσίας θα προεδρεύσει ο Δ' Αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, ως ο πρώτος τη τάξει επανεκλεγείς βουλευτής.

 Την Παρασκευή στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει εκ νέου, με αντικείμενο την εκλογή του προεδρείου.

Οι 300 εκλεγέντες στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν θα πάρουν βουλευτική

Η Χρυσή Αυγή στην βουλή




Ο καιρός στις 17.05.2012


Επιδείνωση του καιρού με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς και τοπικές χιονοπτώσεις το βράδυ σε ορεινά τμήματα της κεντρικής και κυρίως της βόρειας χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 17, από 12 έως 25 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι μέχρι ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, αλλά σταδιακά στα