www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γιατί φεύγει η Carrefour, ποιες τράπεζες ακολουθούν...


Η είδηση της αποχώρησης του ομίλου λιανικού εμπορίου έγινε γνωστή από την έδρα της Carrefour, στο Παρίσι. Η γνωστή αλυσίδα δραστηριοποιείται ακόμα στη χώρα μας μέσω κοινοπραξίας που έχει συστήσει με τον όμιλο Μαρινόπουλου, στον οποίο πρόκειται να πουλήσει το μετοχικό της μερίδιο.

Από την πλευρά του, ο ελληνικός όμιλος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να επενδυθούν 350 εκατ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της πρώην πλέον κοινής εταιρείας.

Ο λόγος που επικαλέστηκε η Carrefour για την απόφαση αποχώρησης είναι η συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση στη χώρα που

Τελευταίο αντίο στον Σπύρο Πουκαμισά



Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι, καθώς και πλήθος κόσμου, στον άτυχο φαρμακοποιό, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στου Ρέντη από τις σφαίρες αδίστακτων κακοποιών.

Συντετριμμένοι και βυθισμένοι σε βουβό πόνο, οι οικείοι του Σπύρου Πουκαμισά αλλά και πλήθος κόσμου που συγκλονίστηκε από την εν ψυχρώ δολοφονία, τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία, ενώ με ένα δυνατό χειροκρότημα φώναξαν «αθάνατος!».

Στην κηδεία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη στου Ρέντη, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ. Λουράντος, ο Γ. Τραγάκης της Νέας

Απελευθερώνεται το επάγγελμα του Λογιστή - Φοροτεχνικού


Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης με τους νόμους 3919/2011 και 4038/2012 καταργήθηκαν όλοι οι περιορισμοί που υπάρχουν στην ισχύουσα νομοθεσία, οι οποίοι αφορούν στην πρόσβαση και την άσκηση
επαγγελμάτων, με απότέλεσμα να απελευθερώνεται από τις 2 Ιουλίου το επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού.

Έτσι, παύει να ισχύει και η απαίτηση προηγούμενης διοικητικής άδειας για την άσκηση του επαγγέλματος του Λογιστή-Φοροτεχνικού.

Πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ασκούν το επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού ελεύθερα μετά πάροδο τριμήνου από την αναγγελία έναρξής του, η οποία αναγγελία θα συνοδεύεται από τα

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές για τα ειδικά μαθήματα


Ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου οι Πανελλαδικές εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα και θα ολοκληρωθούν στις 24 Ιουνίου. Θα συμμετάσχουν όσοι υποψήφιοι έχουν κάνει σχετική δήλωση.

Το πρόγραμμα των ειδικών μαθητών έχει ως εξής:

• Παρασκευή 15 Ιουνίου: Αγγλικά (12:00)
 • Τρίτη 19 Ιουνίου: Αρμονία (09:00)

Από «μικροσκόπιο» όσοι έχουν καταθέσεις και ακίνητα στο εξωτερικό


Στο μικροσκόπιο των διασταυρώσεων μπαίνουν 550 ιδιοκτήτες ακινήτων στη Μεγάλη Βρετανία και 23.500 φορολογούμενοι οι οποίοι διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό και εισπράττουν τόκους, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν παράλληλα έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο.

Αν οι διασταυρώσεις δείξουν οφειλές από τη μία πλευρά και περιούσια στο εξωτερικό από την άλλη, η σκυτάλη περνά στη Διεύθυνση Πολιτικής Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν

Στις 16:00 σήμερα η κηδεία του άτυχου φαρμακοποιού Σπύρου Πουκαμισά

Στις 16:00 σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου φαρμακοποιού Σπύρου Πουκαμισά που δολοφονήθηκε από αδίστακτους ληστές προχθές στη συμβολή των οδών Παντελή Νικολαΐδη και Περικλέους στην

Ο καιρός στις 15.06.2012


Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, σποραδικές μεσημεριανές καταιγίδες στην Ανατ. Μακεδονία και στη Θράκη και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 20 ως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 ως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 22 ως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 ως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 35