www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Αυτό θέλει ο λαός;

Δύο πιστόλια κρυμμένα σε θάμνους εντοπίστηκαν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε ο εντοπισμός το πρωί του Σαββάτου δύο όπλων έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, τα πιστόλια βρίσκονταν μέσα σε σακούλα κρυμμένη σε θάμνους.


Τα όπλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι εύχρηστα και στην περίπτωση αυτή θα ακολουθήσει βαλλιστική εξέταση

Αναστάτωση από άγνωστο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Βόρειας Ελλάδος

Ένα φλεγόμενο Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) έγινε ορατό στη Λάρισα και τα παράλια από τη Χαλκίδα μέχρι και τη Βόρεια Ελλάδα προκαλώντας αναστάτωση σε όσους το είδαν.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πύρινη σφαίρα, που εικάζεται ότι μπορεί να ήταν και μετεωρίτης, φαινόταν να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα τη γη και να μεγαλώνει, ερχόμενη από την πλευρά της θάλασσας με κατεύθυνση τον Κίσσαβο, κάπου στο τμήμα μεταξύ Μελιβοίας και Καρίτσας, όσον αφορά στα παράλια της Λάρισας.

Το γεγονός έγινε έντονα αντιληπτό από πολλούς, οι οποίοι και κατέθεσαν αντικρουόμενες μαρτυρίες, σχετικά με το «που» κατευθυνόταν ή μπορεί να έπεσε.

Μάλιστα, στην προσπάθεια αποσαφήνισης του θέματος -γιατί εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να

Σαββατιάτικη σύσκεψη για την Οικονομία

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με τη συμμετοχή του οικονομικού επιτελείου συγκάλεσε για το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι ο προϋπολογισμός του 2011, καθώς το θέμα θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.


Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Επικρατείας,

Γιώργος Τράγκας έξω από τα δόντια

http://www.greektube.org/content/view/127585/2/

http://www.greektube.org/content/view/127589/2/

Αναγνώστης
Γ.Β

Σκόπια: Ευχαριστούμε τους δωρητές!

Εδώ δεν υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και συνεχώς γίνονται περικοπές μισθών... η Ελλάδα εμφανίζεται ως «δωρητής» με το ποσό των 2.000.000 ευρώ σε μεγάλο έργο που θα γίνει στον Αξιό ποταμό στα Σκόπια

Αυτό αποκαλύπτεται μέσα από δημοσιεύματα στον τύπο της γειτονικής Χώρας που αναφέρουν ότι η Ελλάδα και η Ελβετία θα είναι οι «δωρητές» στον μεγάλο σταθμό καθαρισμού του Αξιού ποταμού στην περιοχή της Γεύγελης.

Όπως γράφουν οι σκοπιανές εφημερίδες η Ελλάδα θα συνδράμει με το ποσό των 2.000.000 ευρώ και η Ελβετία με 6.800.000 ευρώ.

Ευχαριστούμε τους..δωρητές

Ο δήμαρχος της Γεύγελης Ιβάν Φράγκοφ εκτός από τις ευχαριστίες του τόνισε με έμφαση ότι πρέπει να δεχτούμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα λεφτά γιατί αν τα παραμελήσουμε θα αναγκασθούμε

Ψηφιακό «αλκοτέστ» για το Facebook και το Τwitter

Σας έχει συμβεί να ξυπνήσετε το πρωί με την άκρως ενοχλητική υποψία ότι το προηγούμενο βράδυ αναρτήσατε κάποιο- λίγο ή περισσότεροντροπιαστικό σχόλιο στο Facebook, ενώ βρισκόσασταν υπό την επήρεια αλκοόλ;
Ενα νέο, δωρεάν, πρόγραμμα για τον υπολογιστή υπόσχεται να σας απαλλάξει από αυτές τις σκέψεις: αν καταλάβει ότι δεν έχετε πλήρη έλεγχο «λειτουργιών» δεν θα σας αφήσει να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Τwitter. Μόλις εγκατασταθεί στον υπολογιστή, η εφαρμογή, που φέρει το χαρακτηριστικό όνομα «Social Μedia Sobriety Τest» («Τεστ Νηφαλιότητας για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης»), είναι προγραμματισμένη να θέτει στον χρήστη μια σειρά απλά προβλήματα. Αν και μπορεί να φαντάζουν «παιχνιδάκι» για τους νηφάλιους, όσοι τα έχουν «τσούξει» είναι σχεδόν αδύνατον να τα ολοκληρώσουν.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να αποτρέπει τους χρήστες του Διαδικτύου που διαπιστώνεται ότι έχουν καταναλώσει αλκοόλ να χρησιμοποιούν- εκτός από το Facebook και το Τwitter- το ΜySpace, το ΥouΤube, το Flickr, τα μπλογκς αλλά και λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι

Φοροαπαλλαγές για επενδύσεις θα φέρει ο νέος αναπτυξιακός νόμος

΄Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του νέου αναπτυξιακού νόμου στη Βουλή που θα προβλέπει ισχυρές φοροαπαλλαγές για επενδύσεις αντί των άμεσων επιδοτήσεων.

Το νέο πλαίσιο που έχει ολοκληρώσει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης θα προβλέπει λιγότερες επιδοτήσεις, περισσότερες φοροαπαλλαγές και αποσβέσεις για νέες επενδύσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δυνατότητα υποβολής προτάσεων έχουν όλοι σχεδόν οι κλάδοι, καθώς και εκείνοι που υπάγονται σε ειδικά καθεστώτα. Εξαιρούνται κλάδοι με δραστηριότητες που απαγορεύονται από την κοινοτική νομοθεσία και άλλοι που αφορούν την παροχή δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών. Η διαδικασία προσκλήσεων θα διενεργείται δύο φορές ετησίως εντός δύο εξαμηνιαίων περιόδων, με τις αιτήσεις υπαγωγής να υποβάλλονται τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο κάθε έτους.

Καινοτομία του νέου αναπτυξιακού νόμου αποτελεί η καταβολή των ενισχύσεων, η οποία πραγματοποιείται σε τέσσερις φάσεις, με αποτέλεσμα να παρακολουθείται η λειτουργία της ενισχυόμενης επιχείρησης ακόμη και μετά την ολοκλήρωση. Ο νέος νόμος προβλέπει, πέρα από τη

Ξαναχτύπησε μετά από 50 χρόνια ο δάγκειος πυρετός

Στο Μαϊάμι των ΗΠΑ καταγράφηκε το πρώτο, τα τελευταία 50 χρόνια, κρούσμα του δάγκειου πυρετού, ο οποίος μεταδίδεται από θανατηφόρο κουνούπι.


Ο ασθενής που διαγνώσθηκε είναι καλά μετά από σύντομη νοσηλεία ανέφερε η Λιλιάνα Ριβέρα διευθύντρια του τμήματος Υγείας της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τέσσερις είχε ανακοινωθεί από τις αρχές της Φλόριδας ότι 1000 πολίτες ενδέχεται να είχαν μολυνθεί από τον ιό.

Παρόλα αυτά τα συμπτώματα στις δύο περιοχές δεν είναι τα ίδια τόνισε η γιατρός σχολιάζοντας πως

Γ. Παπακωνσταντίνου: “Αν χρειαστούν νέα μέτρα, θα κόψουμε δαπάνες”

Στην περαιτέρω περικοπή των δημόσιων δαπανών, θα αφορούν τα όποια νέα μέτρα, υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, υποστήριξε ότι τα όσα μεταδόθηκαν σήμερα από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία (σ.σ νωρίτερα το Dow Jones επικαλέστηκε ανώνυμες δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου σύμφωνα με τις οποίες θα απαιτηθούν νέα μέτρα ύψους 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ) δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δήλωσε ότι τα μέτρα που έχουν ήδη συμπεριληφθεί στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, θεωρούνται αρκετά και πρόσθεσε ότι αν από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα προκύψει η αναγκαιότητα λήψης και νέων μέτρων, τότε αυτά θα αφορούν στην περαιτέρω περικοπή των

Πολιτική ψήφο στο β' γύρο ζητά ο Αντ. Σαμαράς

Ψήφο με πολιτικά κριτήρια και στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ζήτησε από τους πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας πως αυτό θα πρέπει να είναι «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία».


Σε μήνυμά του προς το λαό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι εχει επιβεβαιωθεί ότι το μνημόνιο ήταν λάθος, δεν απέδωσε οικονομικά και αδίκησε κοινωνικά. Εκτίμησε ότι έρχονται νέα έκτακτα μέτρα, τα οποία δεν αντέχει η κοινωνία και δεν θα αποδώσουν καρπούς.

Όσον αφορά στην αυτοδιοίκηση, δήλωσε ότι οι περιφερειάρχες που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση θα μεταφέρουν την πίεση του μνημονίου στους πολίτες, ενώ εκείνοι που υποστηρίζονται από την αξιωματική αντιπολίτευση θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση.

Αν και η Ν.Δ. δεν ζητά πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ("τώρα πια οι εκβιασμοί έχουν καταρρεύσει", ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντ. Σαμαράς), ο πρόεδρος του κόμματος υποσχέθηκε απαλλαγή από

Ο καιρός στις 13.11.2010

΄Αστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, την Κρήτη καθώς και τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, με τα φαινόμενα εντονότερα στις νησιωτικές περιοχές, περιμένουμε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 – 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 22 – 23 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 20 – 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 23 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές – νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα κεντρικά και νότια έως σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι σταδιακά σε ανατολικούς – βορειοανατολικούς. Στο Ιόνιο θα πνέουν μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι.

Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς. Μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί βορειοανατολικοί