www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σαββατιάτικη σύσκεψη για την Οικονομία

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με τη συμμετοχή του οικονομικού επιτελείου συγκάλεσε για το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι ο προϋπολογισμός του 2011, καθώς το θέμα θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.


Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Επικρατείας,
Χάρης Παμπούκης και ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

Όπως ανακοινώθηκε, η σύσκεψη θα αφορά και στην προετοιμασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Παρίσι. Ο Γ. Παπανδρέου θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ θα έχει και συνάντηση τη Δευτέρα με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: