www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πολιτική ψήφο στο β' γύρο ζητά ο Αντ. Σαμαράς

Ψήφο με πολιτικά κριτήρια και στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ζήτησε από τους πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας πως αυτό θα πρέπει να είναι «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία».


Σε μήνυμά του προς το λαό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι εχει επιβεβαιωθεί ότι το μνημόνιο ήταν λάθος, δεν απέδωσε οικονομικά και αδίκησε κοινωνικά. Εκτίμησε ότι έρχονται νέα έκτακτα μέτρα, τα οποία δεν αντέχει η κοινωνία και δεν θα αποδώσουν καρπούς.

Όσον αφορά στην αυτοδιοίκηση, δήλωσε ότι οι περιφερειάρχες που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση θα μεταφέρουν την πίεση του μνημονίου στους πολίτες, ενώ εκείνοι που υποστηρίζονται από την αξιωματική αντιπολίτευση θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση.

Αν και η Ν.Δ. δεν ζητά πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ("τώρα πια οι εκβιασμοί έχουν καταρρεύσει", ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντ. Σαμαράς), ο πρόεδρος του κόμματος υποσχέθηκε απαλλαγή από
τους όρους του Μνημονίου μιαν ώρα αρχύτερα, "να δημιουργήσουμε ανάκαμψη, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και τα λουκέτα. Να προχωρήσουμε σε αλλαγές διαρθρωτικές και να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος..."

Γ. Πεταλωτής: Εσωκομματικά ανασφαλής ο Α. Σαμαράς

«Με τον γνωστό άγνωστο μαγικό του τρόπο, ο κ.Σαμαράς υπόσχεται ξανά μηδενισμό του ελλείμματος χωρίς θυσίες» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ.Πεταλωτής, τη δήλωση του προέδρου της Ν.Δ., Αντ.Σαμαρά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε την ομιλία του Α. Σαμαρά, ως εκδήλωση "κινδυνολογίας και ακρότητας" η οποία πηγάζει από την «εσωκομματική ανασφάλεια" που έχει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: