www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 13.11.2010

΄Αστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, την Κρήτη καθώς και τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, με τα φαινόμενα εντονότερα στις νησιωτικές περιοχές, περιμένουμε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 – 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 22 – 23 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 20 – 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 23 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές – νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα κεντρικά και νότια έως σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι σταδιακά σε ανατολικούς – βορειοανατολικούς. Στο Ιόνιο θα πνέουν μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι.

Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς. Μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί βορειοανατολικοί
άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: