www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ποιος φοβάται το Μνημόνιο;




Για καλά διαβασμένους μαθητές τα σημερινά θέματα


Έπεσε σήμερα η «αυλαία» για τον κύριο κορμό των πανελλαδικών εξετάσεων, με τους μαθητές να διαγωνίζονται στο μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Όπως είπαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπαιδευτικοί, τα θέματα που επέλεξε η επιτροπή ήταν μέσα από το βιβλίο και μέσα στις δυνατότητες των διαβασμένων μαθητών.

Αύριο συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους από τα ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά

Πανελλαδικές 2012: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας


ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ – Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄)
ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ:
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5)
ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ
ΘΕΜΑ Α
Α1. Να χαρακτηρίσετε τις προτάσεις που ακολουθούν,
γράφοντας στο τετράδιό σας δίπλα στο γράμμα που
αντιστοιχεί σε κάθε πρόταση τη λέξη Σωστό, αν η

Δυσκολότερα από κάθε άλλη χρονιά τα θέματα


Ολοκληρώνονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Οι φετινές εξετάσεις ήταν «προβληματικές» λόγω των αλλεπαλλήλων οδηγιών και των προβλημάτων που προκλήθηκαν εξ αιτίας ενός λάθους ή μιας ελλιπούς διατύπωσης στο μάθημα της Φυσικής. Η αποτυχία των υποψηφίων, δηλαδή το ποσοστό που υπολογίζεται ότι έγραψε κάτω από τη βάση, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει το 80%.

Επειδή όμως αυτό το ποσοστό εμφανίζεται εντυπωσιακό και στις προηγούμενες χρονιές, χωρίς τις «γκάφες» και τα «προβληματικά» ζητήματα, είχαμε ανάλογης έκτασης αποτυχία, είτε στη Φυσική

Ο καιρός στις 05.06.2012


Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και πιθανόν τα ορεινά της Στερεάς, περιμένουμε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά τα δυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις στα νοτιοδυτικά τμήματα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν