www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Το δώρο του Ομπάμα στον Παπανδρέου !

Μετά το τέλος των συνομιλιών, ο Ομπάμα ανακοίνωσε στον Παπανδρέου, πως αποφάσισε την κατάργηση της visa για τους Έλληνες.

Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα.

Καταστήματα μαζικής εστίασης και υγειονομικός έλεγχος

Επιτρέπεται στα καταστήματα μαζικής εστίασης να κυκλοφορούν γάτες και μάλιστα με την ανοχή του προσωπικού;

Υπάρχει υγειονομικός έλεγχος;

Για όποιον ενδιαφέρεται η γάτα είναι κάθε μέρα μέσα σ' αυτό το καφέ.

Ανανεώσεις αδειών οδήγησης σε ηλικιωμένους

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στις 11:30 περίπου, επί των οδών Γούναρη και Δελφών, στην Άνω Γλυφάδα.

Αυτοκίνητο CITROEN, χρώματος πορτοκαλί που οδηγούσε άντρας μεγάλης ηλικίας, και κινούνταν επί της οδού Δελφών φτάνοντας στη διασταύρωση με τη Γούναρη παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και βγήκε επί της οδού Γούναρη χωρίς καν να ελέγξει τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει σε διερχόμενο όχημα και να του προξενήσει ζημιές.

Η κυρία που υπέστη τη ζημιά και κινούνταν επί της οδού Γούναρη κατέβηκε από το όχημά της για να ζητήσει το λόγο και να πάρει τα στοιχεία του οδηγού που την τράκαρε.

Τότε εκείνος έκανε όπισθεν και μετά πάλι μπροστά και την ξαναχτύπησε.  Κατόπιν έβαλε όπισθεν και άρχισε να κινείται προς το μέρος των αυτοκινήτων που ήταν από πίσω του. Ευτυχώς σταμάτησε εγκαίρως μετά από πολλά κορναρίσματα και φωνές.

Ο οδηγός που ήταν ακριβώς από πίσω, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κινήθηκε προς το μέρος του για να του μιλήσει. Επειδή εκείνος δεν άνοιγε το παράθυρό του, του άνοιξε την πόρτα και του είπε: "Αφού δεν ξέρεις να οδηγείς γιατί δεν πάς στο σπίτι σου" ; (Η κυρία εν των μεταξύ μετακίνησε το αυτοκίνητό της για να μην εμποδίζει την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων).

Λέγοντας λοιπόν στον κύριο να πάει σπίτι του, εκείνος ξεκίνησε απότομα, παραβιάζοντας για άλλη   μια φορά τον κόκκινο σηματοδότη βάζοντας σε κίνδυνο διερχόμενο όχημα που κινούνταν κανονικά επί της οδού Γούναρη και έφυγε. Έτσι απλά.

Μήπως κάποιοι πρέπει να ελέγχουν προσεκτικότερα τους ηλικιωμένους πριν τους ανανεώσουν την άδεια κυκλοφορίας;

Ποιοί απεργούν την Πέμπτη 11 Μαρτίου

Την Πέμπτη 24ωρη πανελλαδική απεργία όσων εργάζονται στα ΜΜΕ καθώς και της συντονιστικής επιτροπής των συνεργαζομένων ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ.

ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Θα ακολουθήσει πορρεία μέχρι τη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη. Θα υπάρξουν αλλαγές δρομολογίων.

Οι ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας.

Ανακοινώθηκε ματαίωση πτήσεων της AEGEAN AIRLINES. Η εταιρεία θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει όλους τους επιβάτες και θα τους προωθήσει σε πτήσεις του δικτύου της, τις επόμενες ημέρες.

Οι δικηγόροι του Πειραιά με απόφασή τους στις 08/03/2010.

Η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ που εκτός από τη συμμετοχή της την Πέμπτη στην πανελλαδική απεργία, ανήγγειλε κινητοποιήσεις για τη Δευτέρα 15 Μαρτίου καθώς και 48ωρη απεργία στις 16 & 17 Μαρτίου.


Σεισμοί ξύπνησαν το πρωί τους Αθηναίους

Σεισμοί έντασης 4 και 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ξύπνησαν τους Αθηναίους σήμερα στις 4:02 και 5 παρά πέντε το πρωί.

Το επίκεντρο των σεισμών σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ήταν στο Θαλάσσιο χώρο μεταξύ Εύβοιας και Σκοπέλου, 100 χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές μέχρι αυτή τη στιγμή.