www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση ψηφοδελτίου Επικρατείας συνασπισμού Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας


Η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δράσης- Φιλελεύθερης Συμμαχίας, αποδεικνύει ότι η κοινή λογική που προτάσσει ο συνασπισμός μας φέρνει κοντά ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο, από διαφορετικούς χώρους. Όλοι τους έχουν ένα κοινό όραμα: να προσφέρουν όλες τους τις δυνάμεις για να έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, την Ελλάδα που βασίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας κοσμούν οι:

Στυλιανός Σταυρίδης, βραβευμένος επιχειρηματίας και πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας,
Γιώργος Προκοπάκης πρώην καθηγητής Columbia University και σύμβουλος επιχειρήσεων, 

ΔΡΑΣΗ - Κακόβουλη αποστολή εκλογικών SMS


Τις τελευταίες ώρες πολλοί φίλοι μας έχουν λάβει SMS στα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία φαίνεται να προέρχονται από τη Δράση. Η αποστολή αυτή είναι κακόβουλη, δεν γίνεται από τη Δράση και δεν γίνεται με την έγκρισή της. Γίνεται προφανώς από κάποιους που θέλουν να στρέψουν τους εκλογείς εναντίον μας.

Παρακαλούμε να μη σβήσετε τα μηνύματα αυτά, αλλά να μας ενημερώσετε, για να κάνουμε τη σχετική καταγγελία. Τα μηνύματα αυτά δεν προέρχονται από εμάς και

Ο καιρός στις 30.04.2012


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις