www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ήρθε το νέο Update του Playstation 3!

Μετά τις ανακοινώσεις στην έκθεση τεχνολογίας E3 που έγιναν από την Sony, κυκλοφόρησε και το νέο update του λογισμικού για το σύστημα του PS3 και πλέον η ενημερωμένη έκδοση είναι η 3.4.


Το νέο update περιλαμβάνει αρκετά νέα στοιχεία όπως η καλύτερη συνεργασία με το Facebook, η νέα επιλογή στα video που σας δίνει την δυνατότητα ακόμα και επεξεργασίας, καθώς την είσοδο σε όσους θέλουν φυσικά, στο συνδρομητικό PlayStation Plus πακέτο.

Τέλος με τον νέο video editor μπορείτε να κάνετε και upload τα αρχεία σας έτσι ώστε να τα βάζετε απευθείας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που είστε μέλη ή ακόμα και στο YouTube.

Έτσι θα είναι τα Windows 8!

Τα Windows 7 κατακτούν σιγά σιγά την αγορά και παράλληλα η Microsoft ετοιμάζει τα Windows 8 που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά σε δύο χρόνια.


Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν κάποιες επιβεβαιωμένες πληροφορίες γι΄ αυτό και δεν είχαμε αναφερθεί μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο internet, μάθαμε κάποιες πρώτες πληροφορίες για τα νέα Windows 8, όμως επειδή δεν προέρχονται απευθείας από την Microsoft, θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.

Το πρώτο και ίσως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των Windows 8 θα είναι η 3D απεικόνιση

Κίνδυνος υπερθέρμανσης σε φορητούς υπολογιστές Sony Vaio

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της υπερθέρμανσης, που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και φθορές στα πλαστικά μέρη του υπολογιστή τους βρίσκονται οι κάτοχοι 535.000 φορητών υπολογιστών Sony Vaio σειράς C και F.


Σύμφωνα με την εταιρεία, η υπερθέρμανη των φορητών υπολογιστών προκύπτει εξαιτίας ελαττώματος στον τρόπο ελέγχου της θερμοκρασίας και οφείλεται σε λάθος που βρίσκεται στο λογισμικό εκκίνησης του υπολογιστή (BIOS) και συγκεκριμένα στην ενότητα της διαχείρισης ενέργειας.

Όπως αναφέρουν στελέχη της Sony, το πρόβλημα λύνεται με την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ενώ δεν τίθεται θέμα ανάκλησης των υπολογιστών. Οι κάτοχοι δηλαδή των συγκεκριμένων υπολογιστών θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Sony (http://esupport.sony.com/US/perl/support-info.pl?info_id=611) και αφού ελέγξουν αν το μηχάνημα τους

Πρέπει να τρώει κάθε 15 λεπτά για να ζει !

Περί τα 60 γεύματα και 8.000 θερμίδες την ημέρα είναι αναγκασμένη να καταναλώνει η Λίζι Βασκέζ, προκειμένου να διατηρήσει τα 25 κιλά της και να κρατηθεί στη ζωή.


Επιπλέον, η Λίζι 21 ετών σήμερα, πρέπει να τρώει κάθε 15 λεπτά. Τα αγαπημένα της είναι πατατάκια, γλυκά, σοκολάτα, πίτσα, κοτόπουλο, κέικ, ντόνατς, παγωτά και ζυμαρικά.

Παρά την υπέρμετρη κατανάλωση τροφίμων, η φοιτήτρια από το Όστιν του Τέξας, δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα 25 κιλά και τα ρούχα της προέρχονται από καταστήματα παιδικών.

«Αυτό που προκαλεί το σύνδρομο είναι ότι δεν είμαι σε θέση να παίρνω βάρος. Έχω 0% λίπος στο σώμα μου. Τρώω ό,τι θέλω, όλη την ημέρα μη μπορώντας να κρατήσω τα κιλά. Και αναστατώνομαι

Στις 6 Ιουλίου τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Νωρίτερα κατά μία ημέρα θα εκδοθούν τελικά τα αποτελέσματα των βαθμολογιών στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων και αμέσως μετά θα αρχίσει η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, ύστερα από προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, οι γραπτοί βαθμοί των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, θα αναρτηθούν τελικά μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τρίτη 6 Ιουλίου 2010 μετά τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να υποβάλουν το

Φορολογικές διατάξεις: Τι ισχύει από 1ης Ιουλίου

Ανακοίνωση σχετικά με τις φορολογικές διατάξεις που ισχύουν από 1η Ιουλίου 2010 εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Όπως υπενθυμίζει το υπουργείο, σε εφαρμογή των νόμων 3842/2010 και από 1η Ιουλίου 2010 ισχύουν τα εξής:


- Αύξηση συντελεστών ΦΠΑ (Ν. 3845/2010):

Ο βασικός συντελεστής αυξάνει από 21% σε 23%, ο χαμηλός συντελεστής από 10% σε 11% και ο πολύ χαμηλός συντελεστής από 5% σε 5,5%.

Οι ειδικοί συντελεστές των νησιών διαμορφώνονται σε 16%, 8% και 4%.

Υπενθυμίζεται ότι σε οποιοδήποτε φορολογικό στοιχείο εκδίδεται με ημερομηνία από 1/7/2010, με βάση τις εγκυκλίους του Υπουργείου Οικονομικών, ο ΦΠΑ θα υπολογίζεται με τους νέους

Αφεντικό και με την... βούλα ο Μαρινάκης

Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν προσύμφωνο για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έρχεται και υπογράφει ο Μοντεστό.


Οι δύο άνδρες αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του γηπέδου Καραϊσκάκη. Κάτι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Μαρινάκης θα μιλήσει για πρώτη φορά για τα όνειρά τους και τους στόχους τους στο “πιλοτήριο” της ομάδα.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συνάντηση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη σχετικά με τη συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της

Δεν θα βγουν αύριο τα λεωφορεία στους δρόμους - Δεν μπήκαν τα χρήματά τους παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου

Παρά τη γραπτή διαβεβαίωση του υπουργείου Μεταφορών ότι τα χρήματα θα μπουν στο λογαριασμοί, αυτά δεν εμφανίστηκαν και οι οδηγοί ΕΘΕΛ τραβούν χειρόφρενο αύριο.


Οι οδηγοί των λεωφορείων αποφάσισαν να μην βγουν αύριο στους δρόμους της Αθήνας, καθώς η διορία που είχαν δώσει στο αρμόδιο υπουργείο για να πιστωθούν τα χρήματά τους μέχρι το απόγευμα, πέρασε χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Έτσι, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ τραβούν χειρόφρενο για αύριο.

Νωρίτερα, το υπουργείο Μεταφορών είχε ανακοινώσει ότι θα καταβληθούν τα χρήματα στους εργαζομένους και απέδωσε την καθυστέρηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Ωστόσο, όπως είχαν προειδοποιήσει οι οδηγοί, δεν είδαν τα χρήματά τους στους λογαριασμούς τους και έτσι δεν θα

Σκηνικό κρίσης - Τουρκικό σκάφος ερευνών στη Σαμοθράκη - Διάβημα του ΥΠΕΞ (ανανέωση 2)

Σε διάβημα στην Τουρκία προχώρησε το υπουργείο Εξωτερικών για την παρουσία και την δραστηριότητα του τουρκικού σκάφους στην Σαμοθράκη. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας δήλωσε σχετικά με τη δραστηριότητα του τουρκικού ερευνητικού σκάφους “Τσεσμέ” τα ακόλουθα:


«Εντοπίστηκε το τουρκικό υδρογραφικό και ωκεανογραφικό σκάφος “Τσεσμέ” στη θαλάσσια περιοχή του Βορείου Αιγαίου, μεταξύ της ηπειρωτικής ακτής της Θράκης και της Σαμοθράκης, σε περιοχή εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων, εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Σύμφωνα με τα σήματα του ναυτικού κώδικα που ανήρτησε χθες, το σκάφος πραγματοποιεί θαλάσσιες έρευνες.

Το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεχή επικοινωνία και συντονισμό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχει προβεί, από την πρώτη στιγμή, σε διάβημα προς την τουρκική πλευρά προκειμένου να ζητήσει

Η Attica Bank διαψεύδει τα περί «πτώχευσής» της

Σε διάψευση των πληροφοριών περί πτώχευσής της, προχώρησε την Τετάρτη η Attica Bank.


Σε ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η Attica Bank αναφέρει ότι η επιχείρηση Roland Berger & Partner ΕΠΕ κατέθεσε στις 15-6-2010, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αίτηση πτώχευσης της Attica Bank, που θα συζητηθεί στις 13-10-2010.

Στην ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρονται τα εξής:

«Στην αγορά κυκλοφορεί ηλεκτρονικό μήνυμα 'προαναγγελίας πτώχευσης της ATTICA BANK', με το

Υπό κατάληψη από συμβασιούχους το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Κατάληψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, πραγματοποιούν από νωρίς σήμερα το πρωί συμβασιούχοι, των οποίων η σύμβαση εργασίας λήγει σήμερα και δεν έχει ανανεωθεί.


Περίπου 30 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πύλη του κτηρίου, έχουν αποκλείσει όλες τις εισόδους και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε αυτό.

Παπανδρέου κατά Σαμαρά, Τσίπρας κατά Παπανδρέου

Εφ' όλης της ύλης πολιτική αντιπαράθεση διεξήχθη στη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ανάρτηση στο διαδίκτυο όλων των πράξεων της κυβέρνησης. Ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε κεραυνούς κατά του Αντώνη Σαμαρά για τη στάση της Ν.Δ. ενώ έγινε αποδέκτης των έντονων επικρίσεων του Αλέξη Τσίπρα. Οι αιτιάσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών, Γ. Ραγκούση. Κριτική στην κυβέρνηση άσκησαν και το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ.

Από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι τα σκάνδαλα που ταλανίζουν σήμερα την ελληνική κοινωνία ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί αν το πρόγραμμα δημοσιοποίησης είχε τεθεί σε ισχύ. "Όλα τα δεινά που μας βασανίζουν και που παλεύουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα γεννήθηκαν στο σκοτάδι της αδιαφάνειας και στην αυθαιρεσία της εξουσίας. Πρόκειται για μαζική και ριζική πράξη αυτοπεριορισμού" είπε ο Γ. Παπανδρέου επαναλαμβάνοντας το χαρακτηρισμό "αντιεξουσιαστές στην εξουσία" για την κυβέρνηση. "Ουσιαστικά αλλάζουμε τον τρόπο άσκησης της

Ό Ανδρέας Λυκουρέντζος υποψήφιος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, o οποίος συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, δύο φορές με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.


Ο κ. Λυκουρέντζος έκανε λόγο για μία απόφαση ευθύνης και χρέους για την παράταξη, αλλά και για ένα κρίσιμο, όπως είπε, σταυροδρόμι στην πολιτική του διαδρομή.

«Εξακολουθώ να εργάζομαι ως βουλευτής Αρκαδίας για τον τόπο μου, για τους συμπατριώτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μου δίνουν δύναμη για την πατρίδα και την παράταξη. Ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μάχομαι για τη μεγάλη δημοκρατική και φιλελεύθερη παράταξη, για να γίνει και πάλι μια μεγάλη

Παραπέμπεται γιατρός που χειρούργησε ασθενείς στην κλινική των Σερρών

Σε πειθαρχική διαδικασία με το ερώτημα της αργίας παραπέμπεται με εντολή της υπουργού Υγείας γιατρός που χειρούργησε στην ιδιωτική κλινική των Σερρών ασθενείς με καταρράκτη, οι οποίοι προσβλήθηκαν από ενδοφθαλμίτιδα λοίμωξη.


Ένας εκ των 13 ασθενών που διαμετακομίστηκαν στο ΑΧΕΠΑ με ενδοφθαλμίτιδα έχει επιβληθεί σε επέμβαση για την εξόρυξη οφθαλμού.

Εν τω μεταξύ, η εισαγγελέας Σερρών Ιωάννα Κατσή, η οποία έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση από το περασμένο Σάββατο, αναμένει το πόρισμα του κλιμακίου των ελεγκτών του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών των ασθενών που χειρουργήθηκαν στην ιδιωτική κλινική των

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση χρεών υπερχρεωμένων νοικοκυριών

Κατατέθηκε σήμερα, Τετάρτη, στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση των χρεών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων, μετά από σειρά εμποδίων. Πολίτες που έχουν περιέλθει σε αποδεδειγμένη μόνιμη αδυναμία εξυπηρέτησης των χρεών τους, μπορούν να ρυθμίσουν την εξόφληση μέρους του χρέους για τέσσερα χρόνια, και εφόσον ανταποκριθούν να απαλλαγούν από το υπόλοιπο των χρεών. Η ρύθμιση αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα, με εξαίρεση του εμπόρους, και τα χρέη σε τράπεζες και τρίτους, με ορισμένες εξαιρέσεις.


«Πρόκειται για ένα σχέδιο νόμου, το οποίο ενδυναμωμένο μέσα από τις εκτενείς διαδικασίες διαβούλευσης που προηγήθηκαν, δίνει την προοπτική απεγκλωβισμού των υπερχρεωμένων καταναλωτών και επαγγελματιών από την υπερχρέωση και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πλέον ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα, χωρίς τα ανυπέρβλητα βάρη του παρελθόντος» τονίζει σε ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομίας, δικαιολογώντας σε ένα βαθμό την μεγάλη καθυστέρηση στην

Η Google ετοιμάζει δικό της Facebook

Μια νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που στόχο έχει να «χτυπήσει» το Facebook ετοιμάζει η Google, σύμφωνα με πληροφορίες. Πρώην στελέχη του Facebook και παράγοντες της διαδικτυακής αγοράς υποστηρίζουν ότι η Google πρόκειται σύντομα να δημιουργήσει ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, με το όνομα «Google Me».


Η νέα ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται ως «αντι-Facebook» και έχει στόχο να εκθρονίσει τον σημερινό παγκόσμιο κολοσσό της κοινωνικής δικτύωσης και να πάρει τη θέση του στην αγορά, όπως αναφέρουν οι διακινητές των επίμαχων φημών, που υποστηρίζουν ότι έχουν «εσωτερική ενημέρωση» για τις κινήσεις της Google.

Η οργιώδης φημολογία ξέσπασε έπειτα από μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Κέβιν Ρόουζ, ιδρυτής της ιστοσελίδας Digg. «Ιδού μια τεράστια φήμη: σύμφωνα με μια ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή, η

6,5 Ρίχτερ «ταρακούνησαν» το Μεξικό

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών σημειώθηκε στην Οαχάκα του νοτίου Μεξικού. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμη και στην πόλη του Μεξικού, δεν προκάλεσε θύματα ή μεγάλες ζημιές.


Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στην περιοχή της Οαχάκα σε βάθος 10 χλμ., ανακοίνωσαν το Ινστιτούτο Σεισμολογίας του Μεξικού και το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο.

Καμιά σημαντική ζημιά δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με αξιωματούχους της τοπικής πυροσβεστικής και της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, οι οποίοι κάνουν λόγο μόνο για σπασμένα τζάμια σε ορισμένες παράκτιες περιοχές που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο.

Η σεισμική δόνηση έγινε έντονα αισθητή επί τριάντα δευτερόλεπτα, αλλά το Κέντρο Προειδοποίησης

Η ώρα της υπογραφής

Ο Ολυμπιακός αλλάζει χέρια και επίσημα! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κόκκαλης, συναντήθηκαν προκειμένου να υπογράψουν την οριστική μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών.

΄Ετσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχοντας το 67% των μετοχών θα είναι το νέο αφεντικό στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την προσεχή Δευτέρα, Μαρινάκης και Κόκκαλης θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να κάνει τις ... προγραμματικές δηλώσεις ο πρώτος και να γίνει ο απολογισμός των προηγούμενων χρόνων.

Επίσης, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει «κλείσει» τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα και λέγεται ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στη Μπαστιά,

Σκηνικό κρίσης - Τουρκικό σκάφος στη Σαμοθράκη ερευνά για πετρέλαιο

Σκηνικό κρίσης πάει να στήσει η Τουρκία στο Βόρειο Αιγαίο τις τελευταίες ώρες με το ωκεανογραφικό ερευνητικό σκάφος Α599 TCG Çeșme να προχωρά σε πετρελαϊκές έρευνες σε περιοχή, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σαφώς "υψηλού πετρελαϊκού ενδιαφέροντος", 15 μίλια βόρεια της Σαμοθράκης από τις 05.20 σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr (Ανανέωση 30/06 10.07: Στην ίδια θέση, και πλέοντας με την ίδια κατεύθυνση και ταχύτητα, το TCG Çeșme κινείται βόρεια της Σαμοθράκης μέχρι αυτή την ώρα). Είχε εξέλθει από τον Ελλήσποντο περί τις 23.00 της 28/06. Πρακτικά έχουμε μία κίνηση ανάλογη με του "Χόρα" το 1976 και του "Σισμίκ" το 1987, αλλά αιφνιδιαστική, χωρίς τυμπανοκρουσίες από τουρκικής πλευράς. Η κίνηση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους στο Αιγαίο (απόπλου και πορεία βόρεια) έγινε αμέσως αντιληπτή από το Π.Ν. το οποίο έστειλε την κανονιοφόρο P 51 «Πολεμιστής», κλάσης Osprey 55, το οποίο από εκείνη την ώρα έχει γίνει η «σκιά» του.


Στην ευρύτερη περιοχή υπήρχαν δύο τουρκικά πολεμικά σκάφη, αλλά τώρα έχουν αποχωρήσει και δεν υπάρχει κανένα πολεμικό τους σε ολόκληρο το Αιγαίο. Το τουρκικό σκάφος κινείται με επαναλαμβανόμενη πορεία δυτικά-ανατολικά-δυτικά και είναι σαφές ότι έχει «λοκάρει» συγκεκριμένη

"Mαύρη" έκθεση από το STRATFOR - "H Ελλάδα στη χειρότερη θέση της γεωπολιτικά μετά το ... 1820"!

"Μαύρη" έκθεση για την Ελλάδα από το STRATFOR, σε σημείο ... παρεξηγήσεως αφού προβλέπει για την ερχόμενη τριετία μόνο γεωπολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεινά, τα χειρότερα μετά την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους το 1830, η οποία μάλιστα θεωρεί ότι η σύγχρονη Ελλάδα βρίσκεται από άποψη συμμαχιών σε ακόμα δυσμενέστερη θέση από αυτή που βρισκόταν πριν (!) από την Επανάσταση του ’21! Χαρακτηριστικό είναι ότι οι συντάκτες της έκθεσης καταλήγουν διατυπώνοντας τον ισχυρισμό ότι «Η Ελλάδα είναι η πρώτη φορά από το 1820 που είναι πραγματικά μόνη της!». Η άκρως αρνητική έκθεση του ινστιτούτου που συγκεντρώνει μερικούς από τους κορυφαίους γεωστρατηγικούς αναλυτές των ΗΠΑ οι οποίοι κατά κανόνα πριν την ενασχόλησή τους με το STRATFOR απασχολούντο σε κυβερνητικές θέσεις (CIA, Στέϊτ Ντιπάρτμεντ κλπ), προβλέπει τα εξής για το βραχυπρόθεσμο εθνικό μας μέλλον: Κρίσιμη μείωση του γεωπολιτικού της ρόλου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, σενάρια ολοκληρωτικής εσωτερικής κατάρρευσης, παράλυση του πολιτικού ελέγχου, κοινωνική έξαρση με την χρήση βίαιων πρακτικών, σταδιακή αποσύνδεση από τις

Ξανά μαζί !

Από χθες το βράδυ το blog έμεινε χωρίς ενημέρωση λόγω προβλήματος σύνδεσης με την εταιρεία Forthnet. Χωρίς ενέργειές της, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πριν από λίγο μετά από πολλά reset.


Η Forthnet παρ' ότι γνώριζε το πρόβλημα από χθες, θα ερχόταν στο χώρο μας αύριο το μεσημέρι, για να δει τι πρόβλημα υπάρχει.

Το blog δεν θα ενημερώνεται μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη σύνδεσης από τη Forthnet