www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Έτσι θα είναι τα Windows 8!

Τα Windows 7 κατακτούν σιγά σιγά την αγορά και παράλληλα η Microsoft ετοιμάζει τα Windows 8 που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά σε δύο χρόνια.


Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν κάποιες επιβεβαιωμένες πληροφορίες γι΄ αυτό και δεν είχαμε αναφερθεί μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο internet, μάθαμε κάποιες πρώτες πληροφορίες για τα νέα Windows 8, όμως επειδή δεν προέρχονται απευθείας από την Microsoft, θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.

Το πρώτο και ίσως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των Windows 8 θα είναι η 3D απεικόνιση
περιεχομένου.

Έτσι η Microsoft προσπαθεί να ακολουθήσει την νέα τάση της εποχής, η οποία θα υπάρχει παντού στα χρόνια που έρχονται.

3D-Games λοιπόν, 3D-κάμερες και 3D-notebooks θα είναι πλέον ο νέος σας βοηθός στις δουλειές σας στα νέα Windows.

Άλλο ένα ωραίο στοιχείο είναι οτι θα είναι πλήρως συμβατά με τις νέες τηλεοράσεις έτσι ώστε να τα απολαμβάνετε σε τεράστια μεγέθη.

Mία ακόμα νέα λειτουργία φαίνεται οτι θα μας είναι πολύ χρήσιμη μιας και με τα Windows 8 θα μπορούν όλα τα αρχεία, οι ρυθμίσεις και τα προγράμματα να απομακρυνθούν ή να επανέλθουν. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να σβήσει τα πάντα (σε περίπτωση που έχει ιό) στο pc του και να αποκτήσει απλά με μία εγκατάσταση όλα τα προγράμματα που είχε πριν.

Οι νέες τεχνολογίες που θα υποστηρίζουν θα είναι φυσικά το USB 3.0 και το Bluethooth 3.0 ενώ η αναγνώριση κίνησης θα έχει μεγαλύτερο κομμάτι από ότι στα Windows 7 ενώ κυκλοφορούν και φήμες οτι θα είναι συμβατά και με το kinect, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει μια κάμερα.

Η είσοδος στα Windows έκτος από δακτυλικό αποτύπωμα, θα μπορεί να γίνει και με αναγνώριση προσώπου.

Νέοι μηχανισμοί αναζήτησης δεδομένων αναπτύσσονται, για να μην χάνετε χρόνο στο ψάξιμο των αρχείων σας και τέλος η Microsoft έχει φροντίσει και για την αύξηση της ταχύτητας του λειτουργικού συστήματος αφού θα είναι έτοιμα για χρήση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα ανοίξετε το pc σας.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: