www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αφεντικό και με την... βούλα ο Μαρινάκης

Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν προσύμφωνο για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έρχεται και υπογράφει ο Μοντεστό.


Οι δύο άνδρες αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του γηπέδου Καραϊσκάκη. Κάτι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Μαρινάκης θα μιλήσει για πρώτη φορά για τα όνειρά τους και τους στόχους τους στο “πιλοτήριο” της ομάδα.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συνάντηση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη σχετικά με τη συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Ανακοινώνεται ότι επήλθε πλήρης συμφωνία, το κείμενο της οποίας θα υπογραφεί την Τρίτη 06/07/2010 και θα επακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών."

Στα μεταγραφικά παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φρανσούα Μοντεστό που αναμένεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Παράλληλα στο Μόναχο θα βρίσκονται από σήμερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Ανδρέας Νινιάδης με σκοπό να συζητήσουν με τον Έβαλντ Λίνεν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: